header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor groene gebouwen zal naar verwachting usd 9,91,19,3 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 17,48% tussen 2022 en 2030

Dec 15, 2022 4:00 PM ET

De markt voor groene gebouwen zal tegen 2030 9,91,19,3 miljoen USD aantikken, met een CAGR van 17,48% van 2022 tot 2030. De marktwaarde in 2021 was USD 4,50,80,0 miljoen, onthult MRFR.

Markt Synopsis

Nu initiatieven op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid wereldwijd vrij gangbaar worden, versterken bedrijven hun bedrijfswaarde door gebruik te maken van kansen in de groene bouwindustrie, zoals de mogelijkheid voor milieuvriendelijke producten.

De groene gebouwenindustrie maakt een robuuste groei door, gekatalyseerd door de toenemende voorkeur voor infrastructuur met verminderde uitstoot van broeikasgassen. De uitgaven voor groene bouwprojecten zijn gestegen als gevolg van het toenemende bewustzijn met betrekking tot het milieu in combinatie met de menselijke gezondheid.

Focus op het voldoen aan de behoefte aan nieuwbouw via groene gebouwen kan mogelijk een koolstofarme, duurzame economische golf in ontwikkelde en opkomende landen stimuleren. De bouw van groen bouwen is overal enorm in een stroomversnelling geraakt dankzij de voordelen zoals minder energieverbruik en lagere onderhouds- en operationele kosten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4982

Marktconcurrentieel landschap:

Amvik Systems (Canada), Alumasc Group Plc (Verenigd Koninkrijk), BASF SE (Duitsland), Binderholz GmbH (Duitsland), Bauder Limited (Verenigd Koninkrijk), E.I. du Pont de Nemours and Company (VS), Interface Inc. (VS), Forbo International SA (Zwitserland), Owens Corning (VS) en Kingspan Group plc (Ierland) zijn enkele van de topspelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor groene gebouwen.

Markt drivers:

De bouw van groene gebouwen is in de meeste delen van de wereld vrij gebruikelijk geworden, gezien de overvloed aan voordelen die ermee gepaard gaan, waaronder minder energieverbruik en lagere onderhouds- en operationele kosten. Overheden, met name in ontwikkelingslanden, komen met nieuwe initiatieven en beleidsmaatregelen die groen bouwen aanmoedigen. Met de dramatische toename van de snelheid van commerciële expansie, industrialisatie en verstedelijking, bieden ontwikkelingslanden lucratieve kansen aan de groene bouwindustrie. De International Finance Corporation (IFC) suggereert dat groene gebouwen kunnen worden gezien als een belangrijke koolstofarme, duurzame investeringsmogelijkheid in opkomende landen.

De residentiële groene bouwruimte op de wereldwijde markt is gepland om te gedijen tussen 2021 en 2027. Deze uitbreiding kan worden toegeschreven aan de strenge regelgeving en het beleid dat de bouw van energie-efficiënte infrastructuur verplicht stelt. In juli 2021 heeft de ICC / U.S. International Code Council alle updates goedgekeurd met betrekking tot de bouwvoorschriften van de International Energy Conservation Code voor het verlagen van de energiekosten in residentiële gebouwen met bijna 8,6%. talrijke groene bouwcomponenten zijn exterieur- en interieurproducten, bouwsystemen, zonne-energiecomponenten en meer.

In ontwikkelingslanden stijgen de uitgaven aan energie-efficiënte hoogbouw en residentiële projecten in een poging om de groeiende stedelijke bevolking duurzaam tegemoet te komen. Ondertussen zijn ontwikkelde economieën gericht op residentiële renovatie townships om energie-efficiëntie en duurzaamheid te verhogen en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de bijgewerkte bouwvoorschriften. Dit zal de groei van de groene bouwsector in de daaropvolgende jaren helpen versterken.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4982

Marktbeperkingen:

Enorme fondsen die nodig zijn voor de bouw van groene gebouwen kunnen een belangrijke uitdaging zijn voor bedrijven die actief zijn in de industrie. Verwacht wordt dat deze industrieën in opkomende landen te maken hebben met financiële beperkingen in vergelijking met ontwikkelde landen. Dit kan de komende jaren een vertraging van de marktvraag betekenen.

Regionale inzichten

De enorme pool van ontwikkelaars van groene gebouwen in de Regio Azië-Pacific en de opkomende duurzaamheidstrend in de regio zullen zorgen voor een niet-aflatende marktuitbreiding in de komende jaren. Bovendien zullen de stijgende uitgaven van prominente bedrijven om hun productiecapaciteit te vergroten, evenals bedrijfsuitbreiding, de vraag van de industrie in de regio verder stimuleren. Internationale bedrijven vestigen zich steeds meer in deze regio, gezien de enorme kansen in China en India, met een gigantische bevolking en de escalatie in de bouwsector.

Noord-Amerika zal een belangrijke markt zijn voor groene gebouwen en kan een lovenswaardige groei verwachten in de volgendejaren. De sterke vraag naar duurzame, energie-efficiënte infrastructuur in combinatie met het toenemende aantal renovatieprojecten van gebouwen zou de Noord-Amerikaanse markt ten goede moeten komen. De robuuste inspanningen van de federale organisaties die het gebruik van groenere technologieën in de bouwsector verplicht stellen, moeten ook de marktkracht versterken.

Marktsegmentatie

Per product

De groene bouwindustrie kan, met betrekking tot producten, in aanmerking komen voor interieurproducten, evenals exterieurproducten.

Per toepassing

Groene gebouwen hebben toepassingen in wooneenheden samen met niet-residentiële eenheden.

Het segment wooneenheden zal de komende jaren de hoogste groei doormaken, gezien de strenge overheidsvoorschriften en -regels wereldwijd.

Lees de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-building-market-4982

Gerelateerd rapport

Prefab bouwmarkt

Specialty Papers Markt

Material Handling Equipment Markt

Regenscherm Bekleding Markt

Opvouwbare meubelmarkt

Kant-en-klare betonmarkt

Asfalt Shingles Markt

Holle Beton blok markt

Zelfherstellende betonmarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Green Buildings,Green Buildings Market,Green Buildings Industry