header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale betaling in de gezondheidszorgmarkt zal naar verwachting $ 9,62 miljard bereiken bij een CAGR van 22,6% in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 15, 2022 3:00 PM ET

Marktscenario:

Volgens Market Research Future is de wereldwijde digitale betaling in de gezondheidszorgmarkt gesegmenteerd op basis van component, implementatiemodus, organisatiegrootte en regio / land.

De belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren, zijn de toenemende internetpenetratie en de digitalisering in de gezondheidszorg. Bovendien is er een aanzienlijke toename van de acceptatie van smartphones, wat de marktgroei stimuleert, omdat smartphonegebruikers de voorkeur geven aan betaling via digitale modi. Veel zorgverzekeraars geven ook de voorkeur aan digitale betalingen boven harde contante betalingen. Dit voedt de groei van digitale betalingen in de zorgmarkt. Er wordt echter verwacht dat zorgen over gegevensbeveiliging en dominantie van papieren facturering de marktgroei zullen beperken. Ook het stijgende aantal cyberaanvallen is een uitdaging voor de aanbieders van digitale betalingen.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7977

Reikwijdte marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 9,62 miljard
Groei: CAGR van 22,6% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

  • Aurus Inc. (VS)
  • Aliant Betalingen (US)
  • Streep (US)
  • ACI Worldwide Inc. (VS)
  • Global Payments Direct Inc. (VS)
  • First Data Corporation (VS)
  • PayPal (VS)
  • Worldpay LLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Wirecard AG (Duitsland)
  • Fiserv Inc. (VS)
  • InstaMed (VS)

 

De wereldwijde digital payment in healthcare marktomvang zal usd 9,62 miljard aantikken bij een CAGR van 22,6% tijdens de prognoseperiode 2020-2027, stelt de nieuwste analyse van Market Research Future (MRFR). Digitale betaaloplossingen in de zorg bieden een online betaalplatform dat betalers, aanbieders en consumenten verbindt voor elke zorgbetalingstransactie. Dergelijke oplossingen zijn toegankelijk als in de cloud en on-premises. De begunstigde en de betaler gebruiken elektronische modi voor het verzenden en ontvangen van geld. De digitale betaling in de gezondheidszorgmarkt wordt gedaan via digitale portefeuilles, bankpassen, netbankieren, digitale valuta, digitale valuta en contactloze en contactloze betaalmethoden. 

Segmentatie:

Per component is de wereldwijde digitale betaalmarkt in de zorg onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het oplossingensegment zal naar verwachting een groter marktaandeel hebben, terwijl het dienstensegment naar verwachting de hogere CAGR zal registreren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de implementatiemodus is de markt gesegmenteerd in cloudgebaseerd en on-premises.

Het cloudgebaseerde segment zal naar verwachting de hogere CAGR vertonen tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudtechnologie wereldwijd en technologische vooruitgang die beveiliging en privacy via de cloud biedt.

Op basis van de grootte van de organisatie is de markt gesegmenteerd in grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen (MKB). Het segment grote ondernemingen zal naar verwachting een grotere marktomvang hebben tijdens de beoordelingsperiode. Grote organisaties zetten Digital Payment in Healthcare Market-methoden uitgebreid in in zorgoplossingen om te voldoen aan de aanzienlijke vraag naar snelle en probleemloze transactiediensten. Grote ondernemingen gebruiken on-premises of cloudgebaseerde oplossingen, terwijl kmo’s de voorkeur geven aan alleen cloudgebaseerde oplossingen.

Per regio is de wereldwijde markt voor digitale betalingen in de gezondheidszorg gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-payment-healthcare-market-7977

Regionale analyse:

Dewereldwijde digitale betalingen in de gezondheidszorgmarkt zijn per regio gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika was de grootste markt in 2018, omdat de VS het maximale aantal toonaangevende marktspelers heeft. De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode van 2019 tot 2024.

Inhoudsopgave:

1          Samenvatting

2          Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie     

2.2      Reikwijdte van de studie

2.2.1  Onderzoeksdoelstellingen

2.2.2  Aannames &beperkingen

2.3      Marktstructuur

Voortgezet….

Krijg korting: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7977

Trending Rapporten: –

  1. https://www.openpr.com/news/2765677/mobile-cobots-market-valuation-usd-2-770-8-million-by-2027
  2. https://www.openpr.com/news/2765699/ar-and-vr-in-the-education-system-ready-to-fly-on-high-growth-trends
  3. https://www.openpr.com/news/2765709/crypto-asset-management-to-witness-impressive-growth-by-2028
  4. https://www.openpr.com/news/2767051/smart-glass-market-size-can-reach-usd-15-43-billion-by-2030
  5. https://www.openpr.com/news/2767090/mobile-security-software-market-witness-huge-growth-by-2030

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) heeft een niche gecreëerd in de wereld van marktonderzoek. Het wordt gerekend tot de beste marktonderzoeksbedrijven die goed onderzochte en bijgewerkte marktonderzoeksrapporten en inzichten bieden aan bedrijven van elke omvang. Wat ons onderscheidt, is ons superresponsieve team dat kwaliteitswerk biedt en klanten op de hoogte houdt van de toekomstige uitdagingen en kansen in verschillende markten. Ons team is bedreven in hun ruimte en luistert geduldig naar elke klant.

Het beste deel is dat ze hun werk door en door kennen en de expertise bezitten om de klant in de juiste richting te begeleiden en resultaten te behalen op een strakke deadline. Wij zijn een one-stop-oplossing voor al uw data-onderzoek behoeften. Ons team gelooft niet in de “one size fits all”-benadering voor het maken van een rapport dat gedetailleerd en beknopt is. We behandelen 13 verticale sectoren, waaronder gezondheidszorg, chemicaliën en materialen, informatie- en communicatietechnologie, halfgeleider en elektronica, energie en energie, voedsel, dranken en voeding, auto’s, consumenten en detailhandel, lucht- en ruimtevaart en defensie, industriële automatisering en apparatuur, verpakking en transport, bouw en landbouw. Met onze unieke aanpak voor elk marktrapport willen we het hoogtepunt bereiken in kwalitatieve business intelligence en gesyndiceerd marktonderzoek.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Payment in Healthcare Market,Digital Payment in Healthcare Market Size,Digital Payment in Healthcare,Digital Payment in Healthcare Market Share,Digital Payment in Healthcare Market Analysis