header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale marketingsoftwaremarkt zal naar verwachting USD $ 264,5 miljard bereiken bij een CAGR van 19,20% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 15, 2022 3:00 PM ET

Marktoverzicht

De digital marketing software markt industrie zal naar verwachting getuige zijn van een groei van meer dan USD 264,5 miljard tegen het jaar 2030, terwijl het registreren van een CAGR van 19,20%. De marktwaarde van digital marketing software was USD 23 miljoen in het jaar 2019, het heeft in korte tijd een enorme groei doorgemaakt. Het aandeel van digitale marketing in het totale marketingbudget van organisaties en real-time marketing neemt toe, gevolgd door andere factoren zoals het aanzienlijke belang van digitale marketing, waardoor de behoefte aan Digital Marketing Software Market toeneemt. In een recent onderzoek van Google bleek dat 48% van de wereldwijde marktconsumenten hun vragen beginnen bij zoekmachines, terwijl 33% websites van merken doorzoekt en 26% zoekt binnen mobiele applicaties. Bedrijven zijn instemmend en bereid om met hun klanten in contact te komen op elk digitaal platform met verschillende apparaten, met behulp van Digital Marketing Software Market, waar gewoonten kunnen worden gevolgd en geanalyseerd.

De proliferatie van Big Data-analyses op gebieden zoals digitale marketing en het toenemende aankoopgemak door het verwijderen van locatiebeperkingen zullen naar verwachting kansen creëren voor marktgroei. Social CRM-oplossingen zullen naar verwachting een grote betekenis krijgen in de lopende prognoseperiode, omdat organisaties proberen in contact te komen met klanten op sociale sites, zoals Facebook en Twitter, om hun ideeën, merken en producten te publiceren.

Ontvang gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4938

Reikwijdte marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 264,5 miljard
Groei: CAGR van 19,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

  • Adobe Systems (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (Verenigde Staten)
  • SS Institute Inc. (Verenigde Staten)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • HP Enterprise Development LP (VS)
  • Hubspot Inc. (Verenigde Staten)

 

Marktsegmentatie

Digitale marketing is een integraal onderdeel van het succes van verschillende bedrijven in het tijdperk van engagement marketing. Het promoten van producten, merken en diensten via zowel online als mobiele applicaties wordt snel van vitaal belang voor het succes van bedrijven.

Door implementatie wordt de wereldwijde markt voor digitale marketingsoftware gesegmenteerd als on-premises en cloudservices.

Per type heeft de markt zoekmachinesoftware, sociale mediamarketing, mobiele en e-mailmarketing, marketingautomatiseringssoftware en andere zoals contentmarketingsoftware.

Per eindgebruikersindustrie is de wereldwijde markt gesegmenteerd als BFSI, retail en andere zoals productie, gezondheidszorg, IT en telecom, media en entertainment, onder anderen.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-marketing-software-market-4938

Regionale analyse

In de afgelopen jaren heeft de toename van de internetpenetratie in landen als India en China een grote regiobevolking online gebracht. Verwacht wordt dat het zal resulteren in een winstgevende kans voor digitale marketing. De hierboven genoemde digital marketing software marktfactor zal resulteren in een groei van de aanwezigheid op sociale media, wat leidt tot een toename van op sociale media gebaseerde marketingcampagnes.

De Indiase regio heeft zich ontwikkeld tot een markt die opmerkelijk geschikt is voor investeringen in de digitale ruimte, met name voor adviesbureaus die helpen bij de overgang naar de digitale sfeer. Naarmate de Digital India-strategie steeds meer vorm krijgt, is het heel duidelijk over een “cloud-first” -benadering. Het initiatief zal naar verwachting resulteren in cloudgebaseerde digital marketing software marktacceptatie in het land.

Nieuws uit de industrie

In 2018 had een van de marktspelers, Salesforce.Com Inc., Datorama geïntroduceerd als onderdeel van zijn marketingclouddiensten. Datorama stelt bedrijven in staat om hun marketinggegevens van verschillendekanalen, campagnes en regio’s om inzichten te ontsluiten en te reageren op alle marketingactiviteiten. Met Datorama kunnen klanten, inclusief merken en bureaus, helpen om de effectiviteit van hun marketinginvesteringen te begrijpen en in realtime te optimaliseren.

In 2018 had een ander marktbedrijf – IBM Corporation en Colombia – een partnerschap aangekondigd om gebruik te maken van IBM Watson, de promotie van regionale taalinhoud uit te breiden en state-of-the-art meertalige aanbevelingssystemen te implementeren over meerdere media-inhoud, tekstartikelen, audio, video, enz. Colombia had gebruik gemaakt van ibm Watson’s Natural Language Understanding-service om content te verrijken met extra functies, zoals benoemde entiteiten, categorieën en concepten.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4938

Gerelateerde rapporten: –

  1. https://www.digitaljournal.com/pr/cash-management-system-market-scenario-the-competition-is-rising-infosys-hcl-glory
  2. https://www.digitaljournal.com/pr/5g-core-market-swot-analysis-key-business-strategies-cisco-oracle-casa-systems
  3. https://www.digitaljournal.com/pr/intelligent-document-processing-market-likely-to-boost-future-growth-by-2027-ibm-kofax-workfusion
  4. https://www.digitaljournal.com/pr/crypto-asset-management-market-to-eyewitness-massive-growth-by-2030-coinbase-bitgo-crypto-finance
  5. https://www.digitaljournal.com/pr/blockchain-in-smart-home-market-to-grow-extensively-at-unstoppable-rate-telstra-comcast-teksun

 

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Marketing Software Market,Digital Marketing,Digital Marketing Software,Digital Marketing Software Market Size,Digital Marketing Software Market Share,Digital Marketing Software Market Analysis,Digital Marketing Software Market Outlook