header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Edutainmentmarkt bereikt USD 10,11 miljard, met een CAGR van 11,61% in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 15, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Edutainment-markt naar verwachting een CAGR van ~ 11,61%  registreren van 2020  tot 2027 en een waarde hebben van meer dan USD 10,11 miljard in 2027.

De Edutainment-markt is een geweldige manier om onderwijs en entertainment efficiënt te combineren. Met de toenemende digitalisering en verstedelijking is er behoefte aan meer onderwijsinstellingen om digitale methoden voor leerlingen op te nemen. De Edutainment-markt inprent educatieve inhoud efficiënt in met boeiende games, waar kinderen enorm van profiteren. In de afgelopen tijd heeft de uitbraak van COVID-19 ernstige verstoringen veroorzaakt voor belangrijke productieactiviteiten en verschillende industriële verticals wereldwijd. Dit heeft op zijn beurt een aanzienlijk domino-effect gehad op de edutainmentmarktwaarde, omdat de toeleveringsketens van verschillende landen zijn verstoord. Met strenge beperkingen als gevolg van de pandemie, zijn veel onderwijssystemen gedwongen om digitale leermethoden toe te passen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8291

Edutainment Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 10,11 miljard
Groei: CAGR van 11,61% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

In de regio Azië-Pacific zal de Edutainment-markt naar verwachting in de prognoseperiode in een hoger tempo groeien. Dit komt door de aanwezigheid van een groot aantal telecommunicatiebedrijven in de regio. Bovendien biedt de betaalbare en sterke internetconnectiviteit een solide basis voor de Edutainment-markt om te groeien tijdens de prognoseperiode. Het toenemende consumentenbestand voor smartphones en smartphone-enabled online gaming platforms, evenals het toenemende aantal applicaties in slimme apparaten en gaming-apparaten, bevorderen allemaal de algehele groei van de Edutainment-markt.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Edutainment-markt is gesegmenteerd in producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van de demografische gegevens van bezoekers is de markt gesegmenteerd in kinderen (0-12 jaar), tieners (13-18 jaar), jongvolwassenen (19-25 jaar), volwassenen (25 jaar). Het kindersegment zal naar verwachting groeien in de edutainmentmarkt vanwege de populariteit van digitale media en de toename van het aantal werkende ouders. De populariteit van digitale media heeft geleid tot een toename van het aantal edutainmentproducten en -diensten dat online wordt aangeboden. Hierdoor is er behoefte ontstaan aan educatieve content die via internet toegankelijk is voor kinderen.

Op basis van het speltype is de markt gesegmenteerd in interactieve, niet-interactieve, verkennende en hybride combinaties. Het interactieve segment zal naar verwachting groeien in de edutainmentmarkt vanwege de grote vraag naar educatieve inhoud die vermakelijk en boeiend is. Bovendien heeft de groeiende populariteit van tablets en andere mobiele apparaten het voor kinderen gemakkelijker gemaakt om toegang te krijgen tot deze producten.

Op basis van de inkomstenbron is de markt gesegmenteerd in toegangsprijzen en tickets, eten en drinken, merchandising, reclame en andere. Het advertentiesegment zal naar verwachting groeien in de edutainmentmarkt vanwege de aanhoudende populariteit van online adverteren. Deze groei wordt gedreven door de voortdurende verschuiving van advertentiebudgetten naar online kanalen, evenals de aanhoudende groei van de online bevolking.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/edutainment-market-8291

Op basis van demografische gegevens van bezoekers: 

  • Kinderen (0-12 jaar)
  • Tiener (13-18 jaar)
  • Jongvolwassene (19-25 jaar)
  • Volwassene (25 jaar)

 

Gebaseerd op gaming type: 

  • Interactief
  • Niet-interactief
  • Exploratief
  • Hybride combinatie

 

Op basis van de grootte van de faciliteit: 

  • 5.001 tot 10.000 sq.

Ft.

  • 10.001 tot 20.000 Sq. Ft.
  • 20.001 tot 40.000 Sq. Ft.
  •  

    Op basis van de inkomstenbron: 

    • Toegangsprijzen &tickets
    • Eten & Drinken
    • Merchandising
    • Reclame
    • Anderen

     

    Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8291

    Belangrijkste spelers:

    Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Brightcove Inc. Tata Sons Private Limited KNeoMedia Limited KidZania Operations S.A.R.L. Kramer Electronics LEGOLAND Discovery Center Kaltura Inc. Kidz Holding S.A.L. AEL Data Services LLP Meraas Reliance Jio Infocomm Limited d’Vinci Interactive Inc. zSpace Inc en Time4Learning.

    Lees meer PR:

    Over Market Research Future (MRFR):

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:

    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5Th Floor

    New York, NY 10013

    United States of America

    +1 628 258 0071 (US)

    +44 2035 002 764 (UK)

    Email: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Edutainment,Edutainment Market Analysis,Edutainment Market,Edutainment Market Size,Edutainment Market Growth,Edutainment Market Demands,Edutainment Market Forecast,Edutainment Market Share