header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Toys-markt zal naar verwachting USD 107,02 miljard bereiken bij een CAGR van 26,0% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 15, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Smart Toys-markt naar verwachting een CAGR van ~ 26% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 107,02 miljoen in 2030.

Kinderen van alle leeftijden spelen interactief terwijl ze spelen met slim speelgoed dat kunstmatige intelligentie (AI) -technologie gebruikt. Slim speelgoed heeft verschillende potentiële voordelen, zoals het helpen van kinderen met verschillende leeractiviteiten, spelen en het ontwikkelen van creatieve ideeën en probleemoplossend vermogen. Slimme apparaten variëren van robotachtige metgezellen tot slimme luidsprekers die kinderen kunnen herkennen, communiceren en ermee kunnen communiceren. Slim speelgoed gaat verder dan het primaire doel van speelgoed, namelijk om kinderen te amuseren, en kan veel voordelen bieden aan die kinderen die ze gebruiken. Kinderen kunnen hun sociale vaardigheden ontwikkelen, bijvoorbeeld door te spelen met slim speelgoed dat direct reageert op hun acties. Bovendien krijgen kinderen die omgaan met slim speelgoed het vermogen om creatief en fantasierijk te denken terwijl ze hun verbeelding gebruiken, ontdekking stimuleren en vaardigheden leren die nodig zijn om te overleven in de moderne digitale wereld. Bovendien bieden sommige slimme speeltjes onderwijs op de STEM-gebieden van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde als programmeren en de fundamenten van kunstmatige intelligentie, die de onderzoeken van kinderen verbreden en verdiepen. Ze helpen ook bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden, wat vooral gunstig is voor kinderen met leerstoornissen.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10813

Smart Toys Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 107,02 miljard
Groei: CAGR van 26,0% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei hebben in de wereldwijde Smart Toys-markt voor slim speelgoed, voornamelijk vanwege de snelle digitale transformatie van de regio, de groeiende internetpenetratie, het toegenomen gebruik van 5G & 4G LTE-diensten en andere factoren. Het gebied is ook een van de grootste consumenten van consumentenelektronica, zoals smartphones, tablets en laptops, wat de verwachtingen verhoogt voor de groeiende markt voor slim speelgoed.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde Smart Toys-markt is gesegmenteerd in Type, Technologie, Toepassing en Eindgebruiker.

Op basis van Type is de Smart Toys-markt gesegmenteerd in Robots, Interactive Games en Educational Robots.

Op basis van technologie is de Smart Toys-markt gesegmenteerd in Wi-Fi, Bluetooth, RFID of NFC.

Op basis van Application is de Smart Toys-markt gesegmenteerd in online / e-commerce winkels, speciaalzaken en speelgoedwinkels.

Op basis van de eindgebruiker is de Smart Toys-markt gesegmenteerd in peuters, kleuters, schoolgaande en stripling.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-toys-market-10813

Marktsegmentatie:

Volgens het type:

  • Robots
  • Educatieve robots
  • Interactieve spellen

 

Volgens de eindgebruiker:

  • Peuters
  • Naar school
  • Stripling
  • Peuters

 

Volgens de technologie:

  • Wi-Fi
  • RFID
  • NFC
  • bluetooth

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10813

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de Smart Toys-markt zijn Innokind Inc, Twin Science, APF France handicap (Leka Smart Toys), playshifu.com, Fat Brain Toys, LLC, ROYBI Robot, LuxAI, Funvention Learning Pvt. Ltd, DJI, Mattel, The LEGO Group, Smartivity Labs en SEGA.

Blader door gerelateerde rapporten:

  • <a

href=”http://prsync.com/market-research-future—mrfr/virtual-reality-market-projected-to-hit-usd–billion-at-a-cagr-of–cagr-by—-report-by-market-research-future-mrfr-3682525/”>Virtual Reality Market zal naar verwachting USD 35,75 miljard bereiken bij een CAGR van 31,53% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

  • Virtual Reality-markt zal naar verwachting USD 35,75 miljard bereiken bij een CAGR van 31,53% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)
  • Narrowband-IoT-marktomvang – industrieaandeel, groei, trends en voorspelling 2030
  • Narrowband-IoT-marktomvang – industrieaandeel, groei, trends en voorspelling 2030
  • Wereldwijde markt voor vertaaldiensten overschrijdt USD 47,21 miljard in 2030
  • Applicatieontwikkelingsmarkt wereldwijd marktaandeel, grootte, brutomarge, trend, toekomstige vraag en voorspelling tot 2030
  • Applicatieontwikkelingsmarkt wereldwijd marktaandeel, grootte, brutomarge, trend, toekomstige vraag en voorspelling tot 2030
  •  

    Over Market Research Future (MRFR):

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Volg ons: LinkedIn | Twitter

     

    Contact

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact

    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5Th Floor

    New York, NY 10013

    United States of America

    +1 628 258 0071 (US)

    +44 2035 002 764 (UK)

    Email: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Smart Toys Market,Smart Toys Market Share,Smart Toys Market Size,Smart Toys Market Growth,Smart Toys Market Analysis,Smart Toys Market Research PDF,Smart Toys