header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ultra-low-power microcontrollermarkt zal floreren met een CAGR van 25,3% in 2027

Dec 15, 2022 1:00 PM ET

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller-markt naar verwachting aanzienlijk toenemen tijdens het beoordelingstijdsbestek van 2022 tot 2027 bij een robuuste CAGR van ongeveer 25,3%.

Microcontrollers verwijzen naar een geïntegreerde schakeling met processorcode, geheugen en programmeerbare invoer- / uitvoerrandapparatuur. Ultra-low-power microcontroller stelt edge nodes in staat om gelokaliseerde gegevens slim te verwerken met de benodigde apparaatvoeding. De wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller-markt heeft de afgelopen tijd een enorme expansie laten zien als gevolg van de aspecten zoals de groeiende acceptatie van consumenten- en verbonden apparaten, de toenemende acceptatie van IoT-apparaten met een lage batterij en de lancering van innovatieve technologieën. Aan de andere kant kunnen het complexe ontwerp en de ongeschiktheid voor energiekritische toepassingen de prestaties van de markt beperken.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10835

Reikwijdte marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 5,42 miljard
Groei: CAGR van 25,3% van 2022 tot 2027
Prognoseperiode: 2022 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Segment analyse:

De wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller-markt is onderverdeeld in segmenten op basis van de eindgebruiksindustrie, verpakkingstype, randapparatuur en regio.

Op basis van het randapparaat is de wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller-markt opgesplitst in digitale en analoge apparaten.

Op basis van het verpakkingstype is de wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller-markt verdeeld in 32-bits verpakkingen, 16-bits verpakkingen en 8-bits verpakkingen.

Gebaseerd op de eindgebruiksindustrie, is de wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller-markt opgesplitst in productie, media &entertainment, ruimtevaart &defensie, gezondheidszorg, automotive, telecommunicatie, consumentenelektronica en servers &datacenters.

Per randapparaat:

  • Analoge apparaten
  • Digitale apparaten

 

Op verpakkingstype:

  • 8-bits verpakking
  • 16-bits verpakking
  • 32-bits verpakking

 

Per eindgebruiksindustrie:

  • Lucht- en ruimtevaart & Defensie
  • Automotive
  • Servers en datacenters
  • Consumentenelektronica
  • Telecommunicatie
  • Gezondheidszorg
  • Media en entertainment
  • Productie

 

Per regio:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Midden-Oosten &Afrika
  • Zuid-Amerika

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ultra-low-power-microcontroller-market-10835

Regionale analyse:

De wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller Markt wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Zuid-Amerika, het Midden-Oosten & Afrika, Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de toppositie in de wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller-markt zal garanderen tijdens het beoordelingstijdperk. De belangrijkste parameter die een opleving van de groei van de regionale markt veroorzaakt, is de groeiende implementatie van ultra-low-power microcontrollers in de regio. Bovendien zal de groeiende vraag naar medische hulpmiddelen in de regio waarschijnlijk de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk beïnvloeden. Bovendien zal het toenemende gebruik van ultra-low power microcontrollers in draagbare elektronica-apparaten voor de gezondheidszorg waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt in de komende jaren katalyseren.

De Europese regionale Ultra-Low-Power Microcontroller Markt zal naar verwachting de komende jaren het hoogste groeipercentage laten zien. de belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de groeiende vraag naar ultra-low-powermicrocontroller-embedded systemen uit de gezondheidszorg, defensie, automotive en consumentenelektronica.

Concurrentie analyse:

De wereldwijde Ultra-Low-Power Microcontroller Markt heeft een robuust en concurrerend landschap. De aanwezigheid van verschillende regionale en lokale aanbieders is het centrale aspect dat een opleving van de groei van de markt veroorzaakt. Verschillende internationale, regionale en binnenlandse spelers die actief zijn in de ultra-low-power microcontrollermarkt streven er consequent naar om een aanzienlijk wereldwijd marktaandeel te verwerven. Bovendien implementeren spelers over de hele wereld verschillende nieuwe groeibeleidsmaatregelen, zoals fusies, overnames, partnerschappen en productlanceringen om hun wereldwijde ultra-low-power microcontrollermarktvoetafdruk te versterken. De lijst van toonaangevende bijdragers op de wereldwijde markt voor ultra-low-power microcontrollers omvat spelers zoals NXP Semiconductors, Freescale Semiconductor, Inc., Cypress, Fujitsu, EPSON semiconductor, Atmel Corp. en verschillende anderen.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10835

Recente ontwikkelingen:

  • November 2022- Mouser Electronics levert nu de PIC32CM LE00, LS00 en LS600 (PIC32CM Lx) Ultra-low-power Microcontrollers van Microchip Technology. De PIC32CM Lx-familie biedt 32-bits prestaties en een ultralaag stroomverbruik met geheugenconfiguraties tot 512 Kbytes flash en 64 Kbytes SRAM en biedt drie verschillende productopties voor ontwerpers die problemen op het Internet of Things (IoT), medische, industriële en consumentenmarkten willen oplossen.

 

  • Oktober 2022 – Nordic Semiconductor, ‘s werelds toonaangevende specialist op het gebied van ultra-low power draadloze connectiviteit, heeft vorige maand zijn eerste Wi-Fi-product bekendgemaakt. Nu richt het in Noorwegen gevestigde bedrijf zich op usd 2 miljard aan inkomsten tegen 2026, tegen een doelstelling van USD 1 miljard volgend jaar.

 

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwstebelangrijkste ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ultra-Low-Power Microcontroller Market,Ultra-Low-Power Microcontroller,Ultra-Low-Power Microcontroller Market Size,Ultra-Low-Power Microcontroller Market Growth,Ultra-Low-Power Microcontroller Market Analysis,Ultra-Low-Power Microcontroller Market Value