header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verticale tuinbouw marktomvang, aandeel, trends en voorspellingsanalyse om te groeien met een CAGR van 8,2% in 2030

Dec 15, 2022 5:00 PM ET

Het rapport van Market Research Future (MRFR) belicht verticale tuinbouwmarktinformatie per type, toepassing en regio – prognose tot 2030″; de markt zal in 2030 USD 1,4 miljard bereiken bij een CAGR van 8,2%.

Markt Synopsis

Hoewel slinkende stedelijke groene ruimtes leiden tot verschillende milieuproblemen, dienen ze als basis voor het creëren van verticale tuinen. Een verticale tuin is een type tuin dat buiten of binnen een gebouw kan worden aangelegd. Een verticale tuinbouwer gebruikt planten en een bewateringssysteem om de muur gedeeltelijk of volledig te bedekken met vegetatie. Je kunt gras, kruiden en zelfs groenten vinden in een verticale tuin. Zowel binnen- als buiten verticale tuinen zijn mogelijk en ze bloeien in verschillende omgevingen. Naast het verbeteren van de luchtkwaliteit en energie-efficiëntie, zijn verticale tuinen ook esthetisch mooi. Een verticale tuin produceert groenten en fruit en aantrekkelijke woonschermen voor een tuin. Voordelen zijn onder meer eenvoudig oogsten, gemakkelijk te onderhouden en hogere opbrengsten.

Door de tuinruimte te maximaliseren in vergelijking met typische tuinen, verhogen verticale tuinen de waarde van een huis. Een verticale tuin wordt gecreëerd door een muur gedeeltelijk of volledig te bedekken met planten die zijn aangesloten op een bewateringssysteem. Gras, kruiden en zelfs groenten kunnen worden gekweekt in verticale tuinen. Verticale tuinen kunnen binnen of buiten worden gebouwd en ze vestigen zich in verschillende omgevingen. Traditionele tuinen zijn niet nodig, dankzij verticale tuinen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3834

Marktconcurrentieel landschap:

De illustere kanshebbers in de verticale tuinbouwmarkt zijn:

  • Sempergreen (Nederland),
  • ANS Group Global Ltd (Verenigd Koninkrijk),
  • LiveWall, LLC (VS),
  • Atlantis Corporation Australia Pty Ltd (Australië).

Markt U.S.P. Gedekt:

Markt drivers:

De vraag naar de wereldwijde verticale tuinbouwmarkt zal naar verwachting toenemen als gevolg van de grote toename van hoogbouwconstructies en de groeiende behoefte om een esthetische aantrekkingskracht te genereren. De sector zal naar verwachting meer tractie krijgen naarmate groene schermen op gebouwen steeds populairder worden. Naast het feit dat ze esthetisch aantrekkelijk zijn, helpen verticale tuinen bij het behoud van energie en water en verbeteren ze de luchtkwaliteit. De meest recente ontwikkeling in de wereldwijde ontwerp- en bouwindustrie is verticale tuinen. Tijdens de prognoseperiode zal de wereldwijde verticale tuinbouwmarkt naar verwachting worden aangedreven door de toenemende vraag naar duurzaam ontwerp en constructie. Het niveau van koolstofemissies nu is gevaarlijk. Overheden handelen om deze uitstoot als gevolg hiervan te beperken.

De talrijke programma’s van de overheid moedigen een grotere marktacceptatie aan. De vraag vanuit de samenwerkende landen is ook aanzienlijk. De grootste vraag naar nieuwe structuren en ontwikkeling is in deze gebieden. In deze landen is de ontwikkeling van de infrastructuur groter. Snelle stedelijke ontwikkeling heeft geleid tot meer vervuiling en beperkte horizontale ruimte. Stedelijke overbevolking heeft geleid tot hogere CO2-niveaus en een verslechtering van de luchtkwaliteit. Consumenten maken zich nu zorgen over hun welzijn en zijn zich bewust van de negatieve gevolgen van vervuiling. De behoefte aan verticale tuinen wordt vergroot door verticale buitenmuren te gebruiken om het stedelijke hitte-eilandeffect te verminderen. Verwacht wordt dat deze tendens gedurende de prognoseperiode zal toenemen en verschillende zakelijke kansen zal bieden.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3834

Marktbeperkingen:

Omdat de wortels meestal niet genoeg ruimte hebben om zich in verticale tuinen te verspreiden, kunnen goede en voldoende water- en drainageproblemen een uitdaging zijn. Dit scenario zal naar verwachting een mogelijk obstakel vormen voor de expansie van de markt. Werk dat op een verticaal oppervlak wordt gedaan, kost meer geld dan werk op een horizontaal oppervlak. Door verdamping zal de verticale tuin aan de zuidgevel meer water nodig hebben dan die aan de noordgevel. Het beheersen van het aantal meststoffen is essentieel tijdens het routinematige onderhoud van het irrigatiesysteem. Tijdens de verwachte periode zal dit naar verwachting de marktgroei belemmeren.

COVID 19 Analyse

Op kantoor kunnen verticale tuinen de plaats innemen van potplanten. Ze kunnen ook worden geplaatst in achtertuinen, bedrijfsgebouwen of hotellobby’s. Met de groeiende vraag naar verticale tuinbouw in de wereldwijdemarkt, kunnen marktdeelnemers in de verticale tuinbouw in de toekomst anticiperen op aantrekkelijke groeivooruitzichten. Vanwege het gebrek aan arbeiders tijdens de voorspelde periode, legde de COVID-periode enkele beperkingen op aan de bouwactiviteit. De sluiting van winkels voor niet-essentiële bouwmaterialen belemmerde ook de initiële uitbreiding van de verticale tuinbouwactiviteiten.

Marktsegmentatie

Per toepassing omvat de markt residentieel en commercieel. Per type omvat de markt verticale buitentuinmuren en verticale tuinmuren.

Regionale inzichten

Door een toename van groene bouwmethoden wordt voorspeld dat Azië-Pacific een groot wereldwijd marktaandeel zal hebben. Landen als Zuid-Korea, China en India willen de aantrekkelijkheid van hun steden verbeteren, hun infrastructuur versterken en vervuiling verminderen. Als gevolg hiervan concentreren deze landen zich op het bouwen van verticale planten die de lucht filteren en het broeikasgasgehalte verlagen door koolstofdioxide (CO2) om te zetten in zuurstof.

Bovendien groeit de markt als gevolg van toegenomen bouw- en renovatieactiviteiten, een nadruk op groene bouwtechnieken, de toepassing van energiebesparende praktijken, verhoogd consumentenbewustzijn en overheidsinitiatieven voor groene muren en daken om vervuiling, het verwarmingseffect en de waarde van regenwater te verminderen. Gedurende de prognoseperiode wordt verwacht dat de groei stabiel zal zijn in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Levende muren, ook wel verticale tuinen genoemd, schieten overal in de VAE als paddenstoelen uit de grond omdat creatieve nieuwe technologie en een dieper begrip van de tuinbouw de architecturale mogelijkheden voor deze levende kunstvorm hebben uitgebreid.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/vertical-garden-construction-market-3834

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

  2030: USD 1,4 miljard

  Cagr

  8,2% CAGR (2022 tot 2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, Toepassing, Regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

  Sempergreen (Nederland), ANS Group Global Ltd (VK), LiveWall, LLC (VS) en Atlantis Corporation Australia Pty Ltd (Australië).

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Vertical Garden Construction,Vertical Garden Construction Market,Vertical Garden Construction Industry