header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vliegtuigbandvernieuwingsmarktwaarde op een CAGR van 4,1% met top belangrijke leveranciers, branchenieuws, zaken wereldwijd tegen 2030

Dec 15, 2022 7:15 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzicht

 Aircraft Tire Retreading Market zal naar verwachting USD 4,04 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 4,1% in 2022-2030.

Belangrijkste spelers

  De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden zijn Bridgestone Corporation (Japan), The Goodyear Tire& Rubber Company (VS), Michelin (Frankrijk), MaranonSpa (Italië), Wilkerson Company, Inc. (VS), Apollo Tire Ltd (India) Aviation Tire & Treads LLC (VS), SAIC (China), Dresser Tire &Rubber Co., LLC (VS), Oliver Tire Group (Zuid-Afrika) en Dunlop Aircraft TireLimited (VK).

Tire retreading is ook bekend als remolding of recap en het is het proces van het reviseren van banden om het loopvlak of rubber op versleten banden te vervangen. Bij het maken van het lichaam van een vliegtuig worden verschillende factoren overwogen. Elk apparaat vereist een geperfectioneerde hoeveelheid analyse om een hoog niveau van op veiligheid gebaseerde vliegtuigopstelling te produceren. De constructie vereist een band die bestand moet zijn tegen elke omgeving en weersomstandigheden. De Aircraft Tire Retreading Market wordt gevoed door het groeiende aantal vliegtuigpassagiers wereldwijd. De vliegtuigband zorgt voor de veilige en correcte afvoer van zware ladingen in korte intervallen.

Het vernieuwen van het loopvlak van vliegtuigbanden biedt verschillende voordelen, zoals veiligheid, lagere onderhoudskosten en milieuvriendelijkheid. Het groeiende luchtverkeer en de daaruit voortvloeiende vraag naar nieuwe vliegtuigen zijn de belangrijkste factoren die de groei van de wereldwijde markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden bepalen. Ook een focus op moderniseringsprogramma’s voor vliegtuigen en een toenemende nadruk op luchtvaartveiligheid vergroten de marktgroei. De verwachting is echter dat de achterstand in de levering van nieuwe commerciële vliegtuigen de marktgroei zal belemmeren.

Gratis voorbeeldrapport @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7594

De groeiende leveringen van commerciële vliegtuigen hebben de wereldmarkt overwonnen in termen van andere algemene en militaire voertuigen. Met een groot aantal investeringen van potentiële cruciale spelers, is de vlootactiviteit van de markt in volle gang gezien de vraag naar aftermarket-banden. Dit heeft de wereldmarkt verbeterd in termen van de commerciële luchtvaartmarkt. Daarnaast zijn er talloze moderniseringsprogramma’s voor vliegtuigen geweest die de markt hebben opgebaard, en factoren zoals deze zullen naar verwachting de marktgroei en -ontwikkeling stimuleren.

Regionale analyse

  De wereldwijde markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting snel groeien als gevolg van escalerend passagiersverkeer en het vergroten van defensiebudgetten in ontwikkelingslanden zoals India en China.

Noord-Amerika heeft in 2017 de markt voor het vernieuwen van de loopvlakvernieuwing van vliegtuigbanden gepacificeerd. De aanwezigheid van opmerkelijke commerciële en militaire vliegtuigfabrikanten zoals Boeing en Lockheed Martin Corporation in de VS stuwt de groei van de regionale markt.

De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting snel groeien als gevolg van het vergroten van het passagiersverkeer en het verhogen van defensiebudgetten in ontwikkelingslanden zoals India en China. Regio’s als India, China en Japan en Indonesië hebben een aanzienlijk deel van de wereldmarkt bijgedragen.

Marktsegmentatie

  De wereldwijde markt voor het vernieuwen van vliegtuigbanden is als volgt gesegmenteerd;

Proces

  • Voorbehandeling
  • Schimmel-uitharding
  • Op vliegtuigtype
  • Commercieel
  • Militair

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-tire-retreading-market-7594

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aircraft Tire Retreading Market,Aircraft Tire Retreading Market Size,Aircraft Tire Retreading Market Share,Aircraft Tire Retreading Market Growth,Aircraft Tire Retreading Market Trend,Aircraft Tire Retreading Market Analysis