header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI Robots Market is klaar om ongeveer USD 37,10 miljard te bereiken met een CAGR van 32,2% in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 16, 2022 4:00 PM ET

Toekomstige inzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde AI Robots-markt naar verwachting een CAGR van ~ 32,2% registreren van 2021 tot 2027 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 37,10 miljard in 2027.

AI-robotica is momenteel de meest geavanceerde vorm van roboticatechnologie die we kennen. De markt voor AI-robots zal naar verwachting de komende jaren gestaag groeien als gevolg van brede steun van zowel het publiek als overheidsinstellingen. AI Robots kunnen een breed scala aan taken uitvoeren en hun toepassingen worden steeds diverser naarmate nieuwe toepassingen worden ontdekt.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6684

Regionale analyse

Noord-Amerika loopt momenteel voorop in roboticatechnologie en is ook een belangrijke financiële macht in de wereld. Automatisering zal in de toekomst geavanceerder worden, omdat robots kunnen leren van hun omgeving en ervaringen, allemaal dankzij sensoren, natuurlijke taalverwerkingstechnologieën en het vermogen om storingen te voorspellen en te voorkomen. Azië-Pacific groeit in de AI-robotmarkt als gevolg van een toename van de acceptatie van deze technologieën op gebieden zoals veiligheid en detailhandel.

Ai Robots Market Report Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 37,10 miljard
Groei: CAGR van 32,2% van 2021 tot 2027
Prognoseperiode: 2021 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie

De wereldwijde AI Robots-markt is gesegmenteerd in aanbod, technologie en toepassing.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-robots-market-6684

Op basis van het aanbod is de markt gesegmenteerd in hardware en software. Het hardwaresegment zal naar verwachting in het hoogste tempo groeien tijdens de prognoseperiode. Een grote hoeveelheid gegevens wordt verwerkt door ML-algoritmen, wat bevestigt dat kunstmatige intelligentietechnologieën zoals robotica effectief kunnen worden ingezet.

Op basis van technologie is de markt gesegmenteerd in Machine Learning, Context Awareness, Natural Language Processing en Context Awareness. Machine learning is de tak van trainings- en optimalisatiemethoden die machines in staat stellen om van gegevens te leren en specifieke taken uit te voeren.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6684

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn NVIDIA ABB Intel Microsoft Alphabet IBM Harman International Industries Xilinx Fanuc Kuka Amazon Blue Frog Robotics Promobot Softbank Hanson Robots Mayfield Robotics Neurala LG Asustek Computer Jibo.

**Top trending rapporten**

Blockchain Iot Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-iot-market-8713

Robot Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/robot-software-market-7859

Private Lte-markt –  https://www.marketresearchfuture.com/reports/private-lte-market-7957

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën,applicaties, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI Robots Market,AI Robots Market Size,AI Robots Market Share,AI Robots Market Trends,AI Robots Market Growth