header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bone Graft Substitute Market wordt aangeprezen om USD 2.121,66 miljoen te bereiken bij CAGR van 6,80% tegen het einde van 2022-2030

Dec 16, 2022 2:00 AM ET

Om ernstige botbreuken te behandelen, is bottransplantatie een medische operatie. Implanteerbare materialen die bottransplantaten worden genoemd, worden tijdens de operatie gebruikt om de botontwikkeling, botgenezing en botherstel te bevorderen. In plaats van autogeen of allogeen bot is een botvervanging een synthetische, kunstmatige of biologisch organische fusie die kan worden gebruikt om een bottekort te genezen.

De markt voor bottransplantaten zal naar verwachting in 2030 2.121,66 miljoen USD bereiken bij 6,80% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030.  Het aantal ongevallen op de weg neemt toe. De WHO schat bijvoorbeeld dat jaarlijks 20 tot 50 miljoen mensen niet-dodelijke verwondingen oplopen en dat 1,35 miljoen mensen sterven bij verkeersongevallen. Het National Trauma Institute berekent ook dat de kosten van traumagevallen, inclusief verloren productiviteit en medische kosten, in 2014 zijn gegroeid tot USD 671 miljard. Bottransplantatie kan worden gebruikt om een verscheidenheid aan kwalen en wonden te behandelen. Het kan worden gebruikt als een fractuur talloze, gecompliceerde of slechte genezing heeft na de eerste therapie. Het wordt ook gebruikt in zieke gewrichten voor fusie, wat het herstel van twee botten bevordert. De wervelkolom is vaak de plaats van fusie.

Ontvang GRATIS voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1195

Regionale analyse:

De wereldwijde markt is gesegmenteerd in vier regio’s op basis van geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Het grootste marktaandeel lag in Europa. De regio met de grootste verwachte CAGR gedurende de onderzoeksperiode is Azië-Pacific.

De markt voor bottransplantaatvervangers werd gedomineerd door Europa. Europa is een belangrijke markt geworden door de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de toegenomen kennis over alternatieven voor bottransplantaten. Het gebied heeft een aanzienlijk ontwikkelingspotentieel, dat zal bijdragen aan de toekomstige groei van de wereldwijde markt. Verwacht wordt dat landen als het Verenigd Koninkrijk en Duitsland aanzienlijk zullen bijdragen aan de uitbreiding van de regionale markt, wat voordelig zal zijn voor de sector.

In Azië-Pacific wordt verwacht dat de markt voor bottransplantaatvervanging in het snelste tempo zal groeien. De regio heeft aantrekkelijke vooruitzichten voor bedrijven in de markt voor bottransplantatenvervangers vanwege de aanwezigheid van opkomende economieën zoals India, China en Zuid-Korea, evenals de groeiende potentiële patiëntenpopulatie. Er wordt ook voorspeld dat de markt in de onderzoeksperiode zal toenemen als gevolg van de groeiende oudere bevolking en de stijgende zorgkosten. Als gevolg van onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen groeit de bottransplantaatmarkt van de regio Azië-Pacific snel.

Marktsegmentatie

De markt voor synthetische bottransplantaten, botmorfogene eiwitten en celgebaseerde matrices is gesegmenteerd op basis van het producttype in allograft, machine-allografts en gedemineraliseerde botmatrix (DBM). De markt voor bottransplantaatvervangers wordt gedomineerd door het spinale fusiesegment. Allografts zijn afkomstig van iemand anders dan de ontvanger van het transplantaat. Het grootste deel van de tijd komt het van kadavers die hun bot aan een bottenbank hebben gegeven, waar het kan worden gebruikt om anderen te helpen die nog in leven zijn en in nood zijn.

De wereldwijde markt voor bottransplantaatvervangers is gesegmenteerd op basis van toepassing in spinale fusie, gewrichtsreconstructie, lang bot, tandheelkunde, voet en enkel. Het deel van de spinale fusie zal het snelst uitbreiden. Het is belangrijk om te begrijpen dat bottransplantaties geen spinale fusie kunnen uitvoeren of spinale pijn kunnen verlichten. Een bottransplantatie creëert echter een omgeving waarin zich een solide brug kan vormen. Een bottransplantatie die de wervelkolom ondersteunt, helpt het lichaam ook om het bot opnieuw op te bouwen en het gewonde deel van de wervelkolom te fuseren.

Belangrijkste spelers:

Medtronic, AlloSource, Zimmer Biomet Holdings Inc., Stryker, Smith &Nephew, Johnson &Johnson Services Inc., Baxter International Inc., Integra Lifesciences Holdings Corporation, Orthofix Holdings Inc., Geistlich Pharma en SeaSpine zijn enkele van de bedrijven die zijn overgenomen door Johnson &Johnson Services Inc.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/bone-graft-substitutes-market-1195

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Meer gerelateerd rapport

Feminine Hygiene Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Immunoassay Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Automatische pildispenser markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Bone Graft Substitute Market,Bone Graft Substitute Market trends,Bone Graft Substitute Market Size,Bone Graft Substitute Market Share,Bone Graft Substitute Market Growth,Bone Graft Substitute Market Demand,Bone Graft Substitute Market Forecast,Bone Graft Substitute Market Analysis