header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Butylacetaatmarkt zal revolutionaire groei ervaren van 2022 tot 2030

Dec 16, 2022 4:00 PM ET

De butylacetaatmarkt zal naar verwachting in een snel tempo groeien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van technologische vooruitgang en toepassingsspecifieke groei. Marktdeelnemers in de butylacetaatmarkt passen hun functionerende modellen aan het nieuwe normaal aan door over te schakelen naar automatisering van functies en nieuwe technologieën in robotautomatisering en kunstmatige intelligentie te omarmen.

Butylacetaatmarkt zal naar verwachting in 2030 USD 1443,8 miljoen waard zijn, met een CAGR van 2,9% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2030). De wereldwijde vraag naar butylacetaat wordt aangewakkerd door het groeiende gebruik van autolakken en coatings op waterbasis. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende vraag naar butylacetaat uit de cosmetica-industrie en lijmen de marktuitbreiding tijdens de prognoseperiode zal stimuleren. Bovendien zullen toenemende R&D-activiteiten om inventieve goederen te creëren, waaronder tert-butylacetaat als alternatief voor vluchtige organische stoffen (VOS), waarschijnlijk nieuwe mogelijkheden creëren voor de uitbreiding van de butylacetaatmarkt. Niettemin wordt verwacht dat de vraag zal worden belemmerd door toenemende medische zorgen in verband met het gevaarlijke gebruik van butylacetaat. Bovendien leidt overmatige blootstelling aan deze verbinding tot ontstekingen in het menselijk lichaam, wat een negatieve invloed kan hebben op de marktgroei.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden:’ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7577

Regionale analyse

De groei van de butylacetaatmarkt is de afgelopen jaren geholpen door een aanzienlijke vraag uit de regio Azië-Pacific. Het gebied azië-pacific is de afgelopen jaren een aanzienlijke klant van butylacetaat geweest. Vanwege het toegenomen gebruik van autolakken en coatings hebben ontwikkelingslanden zoals China een aanzienlijke markt voor de grondstof. China is ook een belangrijke importeur van butylacetaat, waardoor het sterk afhankelijk is van exporterende regio’s. Butylacetaat wordt voornamelijk geproduceerd en geëxporteerd in Noord-Amerika en Europa. Vanwege de toegenomen initiatieven van hun regeringen om petrochemische en chemische bedrijven aan te trekken, wordt voorspeld dat gebieden zoals het Midden-Oosten een groot marktaandeel van butylacetaat zullen krijgen.

Marktsegmentatie

Butylacetaat, ook bekend als butylethanoaat, is een organische verbinding die voornamelijk wordt gebruikt als oplosmiddel bij de productie van lakken en andere producten. De stof is een ontvlambare, kleurloze vloeistof die in verschillende vruchten wordt gespot. Het is een synthetische fruitkruiderij die in de volksmond wordt gebruikt in een breed scala aan voedingsmiddelen zoals ijs, kaas, snoep en gebak.

De industrie is onderverdeeld in drie categorieën op basis van toepassing: farmaceutische producten, parfumerie, voedselaroma’s, verven en coatings, cosmetica en nog veel meer.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7577

Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang

  2030: USD 1443,8 miljoen

  Cagr

  CAGR 2,9% (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Basis van toepassing, eindgebruiksindustrie en regio.

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

  BASF SE (Duitsland), DowDuPont (VS), Eastman Chemical Company (VS), Celanese Corporation (VS), INEOS (VS), Yangtze River Acetyls (China), Mitsubishi Chemical Corporation (Japan), Sasol (Zuid-Afrika), Alfa Aesar (VS), Sipchem (Saoedi-Arabië), Industrias Monfel,

SA (Mexico), Merck KGaA (Duitsland) en Kai Co., Ltd. (Zuid-Korea)

 

Belangrijkste spelers

BASF SE (Duitsland), DowDuPont (VS), Eastman Chemical Company (VS), Celanese Corporation (VS), INEOS (VS), Yangtze River Acetyls (China), Mitsubishi Chemical Corporation (Japan), Sasol (Zuid-Afrika), Alfa Aesar (VS), Sipchem (Saoedi-Arabië), Industrias Monfel en SA (Mexico), onder anderen.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/butyl-acetate-market-7577

Blader door meer rapport

Silicium Nitride Ballen Markt    https://www.marketresearchfuture.com/reports/silicon-nitride-balls-market-10962

Voorgespannen staaldraad en strengen markt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/prestressed-steel-wire-strands-market-10956

Brown Fused Aluminiumoxide Markt            https://www.marketresearchfuture.com/reports/brown-fused-alumina-market-10953

Voorgelakt gegalvaniseerd ijzer (PPGI) markt   https://www.marketresearchfuture.com/reports/pre-painted-galvanised-iron-ppgi-market-10950

Butyl Reclaimed Rubber Markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/butyl-reclaimed-rubber-market-10931

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Butyl Acetate,Butyl Acetate Market Size,Butyl Acetate Market Share