header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cross-Linked polyethyleenmarkt 2022- Groeit snel met de nieuwste trends en toekomstige scope 2030

Dec 16, 2022 7:00 PM ET

Crossed-Linked Polyethylene Market zal naar verwachting usd 10,27 miljard waard zijn in 2030, met een CAGR van 7,81% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2030), de markt werd gewaardeerd op USD 5,73 miljard in 2020. Omdat Cross-Linked Polyethyleen veel wordt gebruikt in de leidingen in de sanitairindustrie. Deze polyethyleens zijn de vervanging van de traditionele materialen zoals koper, gegalvaniseerd staal, PVC-leidingen, vanwege hun roestvorming en circulatiekosten.

Polymeren zijn superflexibel, dus het is gemakkelijk vervangbaar met  de koperen buizen en pijpen. Daarnaast is het veel goedkoper, werkt het als een weerstand tegen corrosie en is het grotendeels nuttig in het temperatuurbereik. 

Met betrekking tot de Covid-19 en strikte oplegging van regels en voorschriften door de overheid, werden de tier 1- en tier 2-bedrijven, degenen die betrokken waren bij de Cross-Linked polyethyleenmarkt in de productieafdeling, volledig gedwongen om hun activiteiten te sluiten. Wat resulteerde in het stilleggen van de productie, het tekort aan werknemers en de verstoring van de logistiek in verschillende PEX-producerende landen. Voor de voorspelde periode,  volgens de voorspelling van de experts, zal de vraag naar PEX in de medische en gezondheidszorg de markt voeden.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8175

Regionale analyse

De cross-linked polyethyleenmarkt zou worden gedomineerd door de Asia Pacific. Om de reden is de toename van de infrastructuuractiviteiten, vooral in de ontwikkelingslanden zoals India en China. Een andere regio, namelijk Europa, zou een gematigde groei kennen. Dit komt door een toename van de vraag vanuit de automobielsector, speciaal  voor thermische isolatie, interieuronderdelen, pakkingen en afdichtingen. Ten slotte wordt verwacht dat Noord-Amerika een zeer klein marktaandeel zal delen, dit is ook te wijten aan de redelijke vraag naar de draden en kabels op de Amerikaanse markt.

Marktsegmentatie

De markt is grofweg gesegmenteerd in 3 segmenten – op basis van Type, Technologie & Toepassing. Op basis van type is de markt verdeeld tussen polyethyleen met hoge dichtheid, polyethyleen met gemiddelde dichtheid en polyethyleen met lage dichtheid. Hiervan wordt verwacht dat het segment met hoge dichtheid het grootste marktaandeel zal innemen.  Op basis van technologie is de markt verdeeld in peroxidemethode, silaantransplantatiemethode en elektronenbundelverwerking. Hier zal het peroxidesegment het grote marktaandeel behouden. Ten slotte is het op basis van de toepassing gesegmenteerd in sanitair, draden en kabels, medisch, chemisch en automotive. De subsegment draden en kabels zullen de maximale groei vertonen.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

  2030: USD 10,27 miljard

  Cagr

  7,81% (2021-2030)

  Basisjaar

  2020

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, Technologie, Proces en Regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

  Borealis AG (Oostenrijk), Solvay (België), LyondellBasell Industries Holdings B.V. (Nederland), PolyOne Corporation (VS), Exxon Mobil Corporation (VS), 3H VINACOM CO., LTD (Vietnam), Falcone Specialities AG (Zwitserland), HDC HYUNDAI EP COMPANY (Zuid-Korea), SACO AEI Polymers (VS), SANKHLA POLYMERS PVT LTD (India), SILON s.r.o. (Tsjechië), Charloma Inc (VS)

 

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8175

Hoofdrolspelers

Belangrijke spelers die zeer betrokken zijn geweest bij de productie van de Cross-Linked Polyethyleen Markten zijn Borealis AG (Oostenrijk), Solvay (België), LyondellBasell Industries Holdings, B.V. (Nederland), PolyOne Corporation (VS), Exxon Mobil Corporation (VS), 3H VINACOM CO. LTD (Vietnam),

Falcone Specialities AG (Zwitserland), HDC HYUNDAI EP COMPANY (Zuid-Korea), SACO AEI Polymers (VS), SANKHLA POLYMERS PVT LTD (India), SILON s.r.o. (Tsjechië) & Charloma Inc (VS)

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cross-linked-polyethylene-market-8175

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cross-Linked Polyethylene,Cross-Linked Polyethylene Market,Cross-Linked Polyethylene Market Size