header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Poly (Butylene Adipate-Co-Terephthalate) Markt zal naar verwachting een CAGR van 8,9% vertonen tegen prognoseperiode 2030

Dec 16, 2022 5:00 PM ET

Poly (Butylene Adipate-Co-Terephthalate) Markt zal naar verwachting USD 2,7 miljard waard zijn in 2030, met een CAGR van 8,9% tijdens de prognoseperiode (2022-2030). Met een toenemend gebruik in een verscheidenheid aan eindgebruiksindustrieën, waaronder verpakkingen, landbouw en visserij, consumptiegoederen, coatings en andere, wordt PBAT steeds bekender op de internationale markt.

De toegenomen vraag vanuit de verpakkingssector, de uitbreiding van de pbat-gebaseerde productie, het toenemende bewustzijn van de voordelen van PBAT en de toenemende verstedelijking zijn enkele van de belangrijkste marktvariabelen die de groei van de PBAT-markt gunstig beïnvloeden. Gedurende de projectieperiode wordt verwacht dat het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking en de stijgende levensstandaard in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden de marktuitbreiding zullen stimuleren. Bovendien, naarmate de voorkeuren van consumenten voor milieuvriendelijke verpakkingen zijn gegroeid, is de aandacht van plasticfabrikanten verschoven naar biologisch afbreekbaar plastic, waardoor de PBAT-output is toegenomen. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat de toenemende acceptatie door de consument van duurzame verpakkingen en groene producten de vraag naar PBAT zal aanwakkeren. In verhouding tot de totale investering in PBAT zijn de kosten van onderzoek en ontwikkeling echter nog steeds aanzienlijk, wat van invloed is op de kosten van grondstoffen en eindproducten. Bovendien maken de huidige lage olieprijzen het voor PBAT moeilijk om op prijs te concurreren met traditionele niet-afbreekbare kunststoffen, wat het gebruik van polybutyleenadipalaat-co-tereftalaat zou kunnen beperken.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3883

Marktsegmentatie:

Toepassing, eindgebruik en geografische regio worden gebruikt om de PBAT-markt te categoriseren. De markt is verdeeld in composiet zakken, vuilniszakken, mulchfolies, huishoudfolies, stabilisatoren en andere op basis van toepassing. Vanwege hun wijdverbreide gebruik in de verpakkingssector, zal de toepassingscategorie composietzakken, die in 2016 goed was voor ongeveer 38% van de markt, naar verwachting de industrie blijven domineren. Vuilniszakken waren de op een na grootste marktcategorie voor PBAT’s en zullen zich naar verwachting sterk ontwikkelen als gevolg van gunstige regelgeving voor het gebruik van biologisch afbreekbare zakken, het toenemende milieu- en gezondheidsbewustzijn en de groeiende vraag van de consument. De markt is verdeeld in verpakkingen, landbouw en visserij, consumentenproducten, coatings en andere op basis van eindgebruik. Door de goede fit van PBAT in de verpakkingssector waren verpakkingen goed voor het grootste marktaandeel onder eindgebruikers. Door het wereldwijde tekort aan landbouwgrond en de stijgende vraag naar hoogwaardig voedsel vormden landbouw en visserij de op één na grootste groep.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

  2030:USD 2,7 miljard

  Cagr

  2030: CAGR 8,90 %

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Toepassing, eindgebruik

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika

  Belangrijkste leveranciers

  Novamont S.p.A., Eastman Chemical Company, Jinhui Zhaolong High Technology, BASF SE, SK Chemicals, Far Eastern New Century Corporation, Lotte Fine Chemical Co., Ltd., WILLEAP en Jiangsu Torise biomaterialen co., ltd.

  Belangrijkste marktfactoren

  De toename van de toepassing van de verpakkingsindustrie en de toename van het overheidsbeleid voor groene inkoop.

 

Regionale analyse:

De PBAT-markt is geografisch verdeeld in vijf gebieden: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. In 2016 had de Europese ruimte het grootste marktaandeel en dat wordt verwachtdat het in de nabije toekomst zal blijven uitbreiden met een robuuste CAGR van ongeveer 15,01%. Noord-Amerika volgt de Europese markt, die vervolgens wordt gevolgd door Azië-Pacific. Vanwege het wijdverbreide gebruik van PBAT in sectoren voor eindgebruik, wordt verwacht dat de vraag naar PBAT zal toenemen in ontwikkelingslanden in Latijns-Amerika en de regio Azië-Pacific. Vanwege de wijdverspreide acceptatie door de verschillende eindgebruikers, behoren landen in het Midden-Oosten en Afrika zoals Turkije en Israël tot de grootste bijdragers aan de regionale industrie.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3883

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers in PBAT Market zijn als volgt:

volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde Poly (Butylene Adipate-Co-Terephthalate) (PBAT) markt: Novamont S.p.A., Eastman Chemical Company, Jinhui Zhaolong High Technology, BASF SE, SK Chemicals, Far Eastern New Century Corporation, Lotte Fine Chemical Co., Ltd., WILLEAP en Jiangsu Torise biomaterials co., ltd.

Gerelateerd rapport

Staalfabricage markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-fabrication-market-10929

Metamaterial Markt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/metamaterial-market-11050

Homosalaat Markt    https://www.marketresearchfuture.com/reports/homosalate-market-11045

Antistatische films Markt         https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-static-films-market-11044

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Poly (Butylene Adipate-Co-Terephthalate),Poly (Butylene Adipate-Co-Terephthalate) Market,Poly (Butylene Adipate-Co-Terephthalate) Industry