header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Silica Sand Market groeit met een CAGR van 6,75% van 2021 tot 2030

Dec 16, 2022 5:00 PM ET

De silicazandmarkt beslaat een CAGR van 6,75% en zal naar verwachting een silicazandmarktwaarde van USD 21.657,8 miljoen bereiken tijdens de prognoseperiode tot eind 2030. De chemische component die bekend staat als silica bestaat uit silicium en zuurstof in een verhouding van 1: 2. Kwarts vormt de meerderheid van de korrelige componenten waaruit silicazand bestaat, met kleinere hoeveelheden klei, steenkool en andere mineralen die ook aanwezig zijn. Industrieel zand wordt na verloop van tijd door de werking van water en wind versleten tot microscopische zanddeeltjes.

Bovendien bezit het uitzonderlijke kwaliteiten, waaronder sterke thermische weerstand, hardheid en chemische inertheid die het uitstekend maken voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder glasproductie, hydraulische breuk en waterbehandeling, onder anderen. Bovendien wordt het op grote schaal gebruikt als grondstof in verschillende industrieën, waaronder consumentenelektronica, auto’s, chemicaliën en de bouw, om vlakglas, gezeefdrukt glas, gegloeid glas en gehard glas te produceren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8216

Vanwege het toenemende gebruik van silicazand in glasproductietoepassingen vanwege de hoge thermische sterkte, het hoge smeltpunt, de superieure vuurvastheid en de korrelsterkte, wordt voorspeld dat de glassector de belangrijkste aanjager zal zijn van de wereldwijde silicazandmarkt. De toegenomen vraag naar silicazand in de gieterijsector voor het gieten van zowel ferro- als non-ferrolegeringen zal naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de wereldmarkt.

Het enige obstakel voor de verdere expansie van de wereldwijde silicazandmarkt is echter de groeiende bezorgdheid van consumenten over de mogelijke negatieve effecten van het inademen van kristallijn silica op hun gezondheid (RCS). Bovendien wordt verwacht dat strikte regelgeving voor het delven van zand dat wordt gebruikt bij fracking de uitbreiding van de wereldmarkt in de komende jaren verder zal belemmeren. Niettemin wordt verwacht dat de toegenomen schaliegasontwikkeling in de VS en het toenemende proppantgebruik in de olie- en gassector winstgevende vooruitzichten zullen bieden voor marktdeelnemers. Bovendien wordt verwacht dat tijdens de prognoseperiode actieve schaliegasexploratie in Aziatische landen zoals China en Japan een enorm potentieel zal bieden aan silicazandfabrikanten.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8216

Marktsegmentatie:

De maaswijdte, kwaliteit, methode, toepassing en geografie zijn de marktsegmenten die worden gebruikt om de silicazandmarkt in subgroepen te verdelen. Volgens de maaswijdte had het segment met 70 mazen het grootste marktaandeel (42,19%) in 2018 en zal het naar verwachting de hoogste CAGR (7,22%) hebben in de komende jaren. Dit komt omdat steeds meer 70 mesh silicazand wordt gebruikt in cruciale processen, waaronder glasproductie, hydraulische breuk, bouw en waterbehandeling. Bovendien toont het sterke korrels, sfericiteit, verbeterde vuurvastheid en sterke thermische sterkte.

y grade, de glascategorie had een aanzienlijk marktaandeel van 41,22% in 2018 en zal naar verwachting de hoogste CAGR van 7,33% ervaren in de loop van het beoordelingsjaar. De productie van vlakglas, gegloeid glas en gezeefdrukt glas voor de automobiel- en bouwsector is grotendeels de schuld van de toename van de vraag naar silicazand van glaskwaliteit. Bovendien wordt verwacht dat de vraag naar de wereldwijde silicazandmarkt zal toenemen als gevolg van de sterke expansie van de zonne-industrie en het stijgende gebruik van glaspanelen.

Volgens het proces had de categorie droog silicazand het meeste marktaandeel (61,00%) in 2018 en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien met de snelste CAGR (7,18%). Bovendien wordt verwacht dat het toenemende gebruik van droog silicazand in glasproductie en hydraulische toepassingen het vochtgehalte zal verminderen.

Hydraulische fracturing-toepassing had het grootste marktaandeel (41,39%) per toepassing in 2018 en zal naar verwachting USD 10.180,7 miljoen bereiken in 2024. Het wordt vaak gebruikt in de schaliegas- en olie-industrie als een proppant in hydraulische fracking. Vanwege het toenemende gebruik van silicazand in de glasproductie voor de automobiel- en bouwsector, wordt voorspeld dat de categorie glastoepassingen zich de komende jaren zal ontwikkelen met de hoogste CAGR van 7,21%.

<td

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

  2030: USD 21, 657,8 miljoen

  Cagr

width=”400″>

  6,75% (2022–2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Op maaswijdte, , graad, proces, toepassing en regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

  U.S. Silica (VS), Fairmount Santrol (VS), Sibelco (België), Toyota Tsusho Corporation (Japan), IMOSA (Spanje), Emerge Energy Services (VS), Badger Mining Corporation (Duitsland), Cairo Fresh for Minerals &Quarries Materials (Egypte), Tochu Corporation (Japan), Euroquarz GmbH (Duitsland) en American Elements (VS).

 

Regionale analyse:

Vanwege het gebruik ervan in speciaal cement, vloerverbindingen en mortel, wordt ook voorspeld dat de groeiende bouwsector in ontwikkelingslanden in de regio Azië-Pacific, zoals India en Zuidoost-Aziatische landen zoals Indonesië, Thailand en Maleisië, de groei van de silicazandmarkt wereldwijd zal ondersteunen.

Belangrijkste spelers:

Fairmount Santrol (VS), Sibelco (België), Toyota Tsusho Corporation (Japan), IMOSA (Spanje), Emerge Energy Services (VS), Badger Mining Corporation (Duitsland), Cairo Fresh for Minerals &Quarries Materials (Egypte), Tochu Corporation (Japan), Euroquarz GmbH (Duitsland) en American Elements (VS).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/silica-sand-market-8216

Gerelateerd rapport

Geofoam Markt             https://www.marketresearchfuture.com/reports/geofoam-market-10754

Membranen Markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/membranes-market-10760

Zelfverdichtend betonmarkt             https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-compacting-concrete-market-10761

Organic Chemicals Markt            https://www.marketresearchfuture.com/reports/organic-chemicals-market-10777

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Silica Sand,Silica Sand Market,Silica Sand Industry