header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Teruggewonnen rubbermarkt zal groeien met een CAGR van 10,56% van bijna $ 6,9 miljard in 2022 tot 2030

Dec 16, 2022 5:00 PM ET

Reclaimed Rubber Market zal naar verwachting usd 6,9 miljard waard zijn in 2030, met een CAGR van 10,56% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2030).

Natuurlijke en butylrubberen buizen worden gerecycled om teruggewonnen rubber te creëren. Hele bandenterugwinning (WTR), butylterugwinning, ethyleenpropyleendieenmonomeer (EPDM) en andere categorieën worden gebruikt om het te classificeren. Het meest populaire rubber is WTR, dat is gemaakt met behulp van natuurlijke buizen en werkt met een verscheidenheid aan natuurlijke items. Vanwege het lage stroomverbruik, de uitstekende duurzaamheid en vulkanisatiemogelijkheden, wordt het steeds vaker gebruikt bij de productie van loopvlakbanden, transportbanden, smeltlijm, auto-onderdelen en schoeisel. EPDM wordt meestal gebruikt in de auto-industrie voor autostoelen en deur- en raambekleding. Zowel toepassingen voor banden als niet-banden maken gebruik van teruggewonnen rubber. Vanwege de lage krimp en superieure veroudering wordt de stof meestal gebruikt in loopvlakken en loopvlakvernieuwingen van banden. De uitbreiding van de bandenproductiemarkt wordt gedreven door de groeiende automobiel- en lucht- en ruimtevaartsector. Als gevolg van veranderende consumentenbestedingsgewoonten en andere niet-bandentoepassingen, wordt de stof meestal gebruikt in schoeisel en matten.

Voorbeeldrapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5837

Marktsegmentatie:

Het type, de toepassingen en de geografische segmenten die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor hersteld rubber.

De markt voor teruggewonnen rubber is gesegmenteerd op basis van type in hele bandenterugwinning (WTR), butylterugwinning, ethyleenpropyleendieenmonomeer (EPDM), drab &gekleurd en andere.

De wereldwijde markt voor gerecycled rubber is verdeeld in banden- en niet-bandensegmenten op basis van de toepassing.

De binnenvoering, binnenbanden, zijwanden van banden, bandenlagen en loopvlakken van banden zijn andere segmenten van de bandentoepassing.

Transportbanden, gegoten producten, lijmen, schoeisel, matten, profielen en dakbedekking zijn extra subsegmenten van de niet-bandtoepassing.

De markt is geografisch gesegmenteerd in vijf belangrijke gebieden: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5837

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

  2030: USD 6,9 miljard

  Cagr

  10,56% 2030

  Basisjaar

  2020

  Prognoseperiode

  2021-2030

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Type, Toepassingen, Regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

  Fishfa Rubbers Ltd (Gujarat), GRP LTD (Mumbai), Rolex Reclaim Pvt. Ltd (Gujarat), Sun Exim (India), Swani Rubber Industries (India), HUXAR (India), Minar Reclamation Pvt. Ltd (India), Miracle Rubbers (India), Genan (Denemarken), MICHELIN (Frankrijk), Revlon Rubbers Private Limited (India), High Tech Reclaim Pvt. Ltd (India)

 

Regionale analyse:

Vanwege de stijgende voertuigproductie, een groeiende bevolking en de stijgende levensstandaard is Azië-Pacific marktleider voor gerecycled rubber. De markt groeit nog sneller dankzij de toename van de productie van hybride en elektrische voertuigen.

Door de toegenomen vooruitgang in de productie van vliegtuigen en auto’s breiden Noord-Amerika en Europa aanzienlijk uit. Dit heeft te maken met recyclingvereisten en overheidsvoorschriften om vervuiling door stortplaatsen en het milieu te verminderen.

Belangrijkste spelers:

De volgende bedrijven zijn enkelevan de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor teruggewonnen rubber: Fishfa Rubbers Ltd. (Gujarat), GRP LTD. (Mumbai), Rolex Reclaim Pvt. Ltd. (Gujarat), Sun Exim. (India), Swani Rubber Industries. (India), HUXAR. (India), Minar Reclamatie. Pvt. Ltd. (India), Miracle Rubbers. (India), Genan. (Denemarken), MICHELIN. ( (India).

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/reclaimed-rubber-market-5837

Rapport vergelijkbare categorieën

Advanced Sintering Technologies Markt              https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-sintering-technologies-market-10779

Engineered Plastics Markt          https://www.marketresearchfuture.com/reports/engineered-plastics-market-10787

Meerlaagse cryogene isolatiemarkt                https://www.marketresearchfuture.com/reports/multi-layer-cryogenic-insulation-market-10792

Watergedragen Coatings Markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/waterborne-coatings-market-10799

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Reclaimed Rubber,Reclaimed Rubber Market,Reclaimed Rubber Market 2022