header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zelfscankassa in de retailmarkt zal naar verwachting USD 6.499,8 miljoen bereiken bij een CAGR van 12,8% in 2030 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 16, 2022 3:00 PM ET

Zelfscankassa’s in de retailmarkt – een efficiënte manier om zaken te doen!

Zelfscankassa’s of zelfbedieningskassa’s, ook bekend als geassisteerde kassa’s of ACO’s, is een mechanisme of een machine die de klanten helpt om zelf transacties uit te voeren.

Met de zelfscankassa’s kunnen klanten hun gekochte goederen of artikelen scannen en betalen zonder de hulp van een persoon of personeel op de locatie. Dergelijke Kiosks-centra kunnen retailers helpen kosten te besparen en uiteindelijk een betere klantervaring bieden aan hun gebruikers.

De behoefte aan zelfscankassa’s in de detailhandel elimineert de noodzaak van één-op-één hulp, wat een aanzienlijke opluchting blijkt te zijn voor klanten, omdat ze niemand onder ogen hoeven te zien tijdens de kassa’s, die vroeger hun tijd verbruikten en soms zelfs chaos creëerden op het moment van afrekenen.

Klik hier rechts om Pattern Premium Report te krijgen op:

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11034

Zelfscankassa in de reikwijdte van het retailmarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 6,499.8 miljoen
Groei: CAGR van 12,8% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Redenen waarom winkels zelfscankassa’s gebruiken

Wanneer we het hebben over zelfscankassa’s, hebben niet alleen de klanten, zelfs de eigenaren van de winkel, enorme voordelen om het te gebruiken. Retailers gebruiken tegenwoordig dergelijke zelfscankassa’s en -systemen om het een gemakkelijke toegangsoptie te maken voor hun klanten en hun personeel, wat de werking van de winkel vergemakkelijkt.

Laat ons enkele van de belangrijkste redenen weten voor het implementeren van zelfscankassa’s in de retailmarkt-

Verhoog de winkelcapaciteit –

Zelfscankassa’s nemen minder ruimte in beslag dan gewone kassa’s en de volledige ruimte die nodig is voor een balie met een computer en een persoon om te staan. Dit betekent dat u meer kiosken in een kleinere voetafdruk kunt plaatsen terwijl de kassacapaciteit hetzelfde blijft. Het verminderen van wachtrijen minimaliseert de ruimte die nodig is voor orderverwerking verder.
Kleinere retailers besparen op vastgoedkosten. Aan de andere kant hebben grote winkelketens meer mogelijkheden om hun premium producten te presenteren.

Verbeterde klantervaring –

Zelfscankassa POS biedt klanten een andere manier om hun winkelervaring met meer controle te voltooien. Klanten die haast hebben, geven misschien de voorkeur aan snel afrekenen en minimale menselijke interactie. Met zelfscankassa’s kun je naar podcasts luisteren terwijl je winkelt of een drukke dag op het werk doorkomen. Zelfscankassa’s in de detailhandel zijn gemakkelijker voor klanten die verschillende talen spreken als uw selfservice-POS de optie bevat om van taal te wisselen. In plaats van te worstelen om met de kassier te communiceren, kunt u de instructies op het scherm volgen om uw artikelen te scannen en te betalen.

Blader door het volledige rapport: 

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-checkout-in-retail-market-11034

Verhoogde productiviteit –

Een Self-Checkout in retail marktsysteem stelt één medewerker in staat om meerdere kiosken tegelijkertijd te monitoren. Dit stelt retailers in staat om het aantal kassiers te verminderen en geld te besparen tijdens recessies. Blijf op de hoogte van de vraag van klanten terwijl uw werknemers zich kunnen concentreren op het creëren van geweldige winkelervaringen.

In plaats van tijd achter de kassa door te brengen, kunnen medewerkers nu andere activiteiten ondernemen. U kunt schappen aanvullen, producten reorganiseren en uw klanten beter advies geven. Het heeft nu een goed georganiseerde winkel met uitstekend personeel en een gastvrije omgeving voor klanten.

Hoe ziet een Zelfscankassa-systeem eruit?

Een typische zelfscankassa of -systeem omvat de volgende dingen-

Zelfscankassa-software:

Sommige POSsystemen kunnen schakelen tussen de kassiermodus en de selfservicemodus. Andere POS-software vereist meer maatwerk. Een zelfscankassa-POS moet basiskassafunctionaliteit bevatten en de optie om een bediende om hulp te vragen.

Zelfscankassa:

Speciale zelfscankassa met multi-touch functionaliteit en eenvoudig te gebruiken interface.

Barcode scanner:

Een barcodescanner die is ingebed in de kassa of het aangesloten handheld-apparaat is een basisvereiste voor zelfscankassa’s in retailmarktsystemen. Klanten kunnen snel producten toevoegen aan hun winkelwagentje in plaats van door een productlijst te zoeken en deze handmatig te selecteren.

Betaalterminal:

Zelfscankassa’s bevatten meestal een geïntegreerde terminal waarmee klanten kunnen betalen met creditcards of andere contactloze methoden. Sommige kiosken hebben ook geldautomaten die contante betalingen ondersteunen.

Controleer korting: 

 https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/11034

Bonprinter:

Een compacte bonprinter die in een kiosk past. Klanten kunnen direct na het voltooien van het afrekenproces een ontvangstbewijs ontvangen.

Met al deze dingen in overweging, en volgens de onderzoeksrapporten van Market Research Future, wordt voorspeld dat de markt voor zelfscankassa’s een verbazingwekkend groeipercentage van 12,8% zal zien om tegen het jaar 2030 een waardering van USD 6,5 miljard te bereiken.

Lijst van belangrijke spelers die worden behandeld in het self-checkout in retailmarktrapport:

Acrelec, Kiosk Group, Flooid, Gilbarco Inc, Pan Ostan, Strongpoint, Toccl Tec, 4POS AG, Diebold Nixdorf, Fujitsu LTD, ECR Software Corporation, ITAB Group, NCR Corporation, Zebra Technologies, Pyramid Computer GMBH.

Top Trending Rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Self-Checkout in Retail Market,Self-Checkout in Retail Market Size,Self-Checkout in Retail Market Growth,Self-Checkout in Retail Market Share,Self-Checkout in Retail,Self-Checkout in Retail Market Analysis,Self-Checkout in Retail Market USA,APAC Self-Checkout in Retail Market