header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Wrap Film Market zou de hoogste CAGR van 22,4% vertonen in 2021-2027

Dec 19, 2022 4:00 PM ET

Automotive Wrap Film Market zal naar verwachting usd 4 miljard waard zijn in 2027, met een CAGR van 22,4% tijdens de prognoseperiode (2020 – 2027).

De reclame-industrie maakt in rap tempo gebruik van carwraps. Een van de belangrijkste manieren om het klantenbestand van een bedrijf te verbreden en de merkherkenning te vergroten, is via advertenties. De naamsbekendheid wordt vergroot wanneer de naam van een bedrijf wordt weergegeven op bewegende voertuigen. Een van de meest effectieve manieren om de consument bewust te maken van een merk en bedrijfsuitbreiding te stimuleren, is door middel van out-of-home (OOH) -advertenties, waaronder vlootreclame. Wraps voor voertuigen die luide kleuren en grote lettertypen gebruiken om berichten over te brengen of reclame te maken voor merken zijn irritant en onmogelijk te negeren voor voetgangers of bestuurders. Daarom helpt reclame op auto’s, mini-voertuigen, bestelwagens, enz. bedrijven hun productaanbiedingen te verkopen, zelfs op verre plaatsen waar het moeilijk is om potentiële klanten te bereiken via kranten, billboards, tv, enz. reclame.

Voertuigaanpassing wordt steeds populairder. Hoewel bedrijven hun wagenparken kunnen hebben ingepakt met een unieke branding, geven sommige chauffeurs misschien de voorkeur aan het uiterlijk van een hoogwaardige verfbeurt tegen lagere kosten. De stijgende vraag naar voertuigwraps kan worden herleid tot een toename van het aantal consumenten uit de middenklasse en hogere klasse dat auto’s en luxe voertuigen koopt.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8392

Voertuigwraps zijn populairder dan schilderen, omdat ze geld besparen ten opzichte van het overspuiten van een auto. Volledige carwraps zijn aanzienlijk kosteneffectiever. Het inpakken van een auto met advertenties kan de verkoop en de aandacht van de klant verhogen door er een mobiel billboard (ROI) van te maken.

Regionale analyse:

De Noord-Amerikaanse markt heeft het grootste aandeel in de wereldmarkt en zal naar verwachting het snelst groeien gedurende de prognoseperiode. Met name de Verenigde Staten waren een early adopter van autografische afbeeldingen, wat bijdroeg aan de groei van de regio. Het subsegment lichte bedrijfsvoertuigen zal naar verwachting de marktuitbreiding met een aanzienlijke CAGR tijdens de beoordelingsperiode stimuleren vanwege de hoge vraag naar producten.

Verwacht wordt dat de aanzienlijke vraag naar producten in alle voertuigtypen, met name in West-Europese landen, de markt in Europa gedurende de verwachte periode naar het grootste groeipercentage zal stuwen. Belangrijke autofabrikanten zoals Daimler, Porsche, BMW, Audi, Rolls Royce, etc. zijn aanwezig in Europa, wat heeft bijgedragen aan de uitbreiding van de markt daar.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8392

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

   2027:4 miljard

  Cagr

  22,4% CAGR (2021-2027)

  Basisjaar

   2021

  Prognoseperiode

   2022-2027

  Historische gegevens

   2019-2020

  Prognose-eenheden

   Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

   Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Stof en product

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Afrika

  Belangrijkste leveranciers

  3M, Arlon Graphics, Llc, Avery Dennison Corporation, HEXIS S.A.S., KAY PREMIUM MARKING FILMS LTD, Vvivid Vinyl Inc. en ORAFOL Europe GmbH

Marktsegmentatie:

Gebaseerd op het type product gemaakt voor Cast Film, Calendered Films

Volgens de distributiewijze: online en offline

Auto’s ontworpen voor individueel gebruik, lichte bedrijfsvoertuigen en zware vrachtwagens

Voertuigwikkels daarentegen voor verfklussen, misschien eenvoudig en betaalbaar verwisseld voor nieuwedie om de auto een frisse uitstraling te geven. Het overspuiten van voertuigen is een kostbare behoefte. Vinyl wraps beschermen de auto onmiddellijk tegen corrosie en andere weersomstandigheden, wat heeft geleid tot een aanzienlijke verschuiving in de voorkeur weg van dure lakbehandelingen en in de richting van goedkope voertuigwikkelfolies. Het is ook bestand tegen slijtage en steenslag.

Belangrijkste spelers:

Avery Dennison Corporation, HEXIS S.A.S., KAY PREMIUM MARKING FILMS LTD, Vvivid Vinyl, Inc.,3M, Arlon Graphics, L.L.C. en ORAFOL Europe GmbH zijn de bedrijven die momenteel de markt domineren.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-wrap-films-market-8392

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Wrap Film,Automotive Wrap Film Market,Automotive Wrap Film Market Size