header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Smart ticketing-markt zal naar verwachting een CAGR van 14,80% registreren van 2022 tot 2030 door Market Research Future (MRFR)

Dec 19, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Smart ticketing-markt naar verwachting een CAGR van 14,80% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 24,5 miljard in 2030.

De markt voor vervoersbewijzen heeft de laatste tijd veel populariteit toegevoegd, omdat het een aanvulling is op traditionele papieren ticketing. Met de groeiende digitalisering en vooruitgang in technologie is de markt voor transporttickets booming. Het omvat zowel smartphone-apps als smartcard-apps. Door minder geprinte tickets draagt het indirect bij aan een gezonde omgevingssfeer. Het gebruik van vervoerbewijzen bespaart ook tijd en nu moet minion in lange rijen staan voor het ophalen van tickets. Het transportticketsysteem moet in een mum van tijd zijn wortels over de hele wereld hebben.

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-ticketing-market-3273 

Met de groeiende uitbarsting van de wereldwijde pandemie van COVID 19 hebben bedrijven enorme verliezen geleden die de economieën in de richting van gedwongen achteruitgang hebben geduwd. De stijgende golf van de wereldwijde pandemie heeft het individu verstikt om financiële crises te bestrijden, samen met gezondheidsproblemen. De situatie van de lockdown heeft geleid tot een sluiting van de meeste grenzen, wat leidt tot een sterke daling van de verkoopinkomsten van de markt voor vervoersbewijzen over de hele wereld. Door deze plotselinge uitbraak zijn mobiele betalingen in bijna alle regio’s begonnen na minimale fysieke interactie, wat een uur kost. In het geval van transport van essentiële items zijn beperkingen beperkt door het aannemen van het gratis beleid, geen controle en no-stop-beleid.

Er wordt echter verwacht dat deze markt zal herstellen van de wereldwijde pandemie van COVID-19 door goed te strategiseren om aan de eisen van zijn klanten te voldoen. Ook wordt verwacht dat het zich aan het einde van het derde kwartaal in het komende jaar zal herstellen.

Smart Ticketing Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 24,5 miljard
Groei: CAGR van 14,80% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de Smart ticketing-markt zijn HID (VS), Gemalto NV (Nederland), NXP Semiconductors (VS), Accenture PLC (Ierland), CPI Card Group Inc. (VS), Cubic Corp. (VS), Xerox Corp. (VS), AEP Ticketing Solutions (Signa), Rambus Incorporated (VS) en Infineon Technologies AG (Duitsland)

Marktsegmentatie

De wereldwijde Smart ticketing-markt is gesegmenteerd in producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van componenten is de wereldwijde markt voor slimme ticketing gesegmenteerd in hardware, software en service. Het softwaresegment zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken gedurende de prognoseperiode. Smartcardsoftware wordt over het algemeen gebruikt voor het beheren van de levenscyclus en toepassingen van smartcards of slimme media. Deze software automatiseert ook klantinteracties met klantenservicemedewerkers, wat uiteindelijk helpt bij het effectief oplossen van klantproblemen.

Op basis van het product is de wereldwijde markt voor slimme ticketing gesegmenteerd in e-kiosk, e-ticket, e-tol, aanvraagtracker, slim parkeersysteem, ticketautomaten, ticketvalidators en anderen. Het e-ticketsegment domineerde de markt, vanwege het toegenomen gebruik van e-tickets bij sportevenementen. E-tickets bieden een hoge beveiliging in vergelijking met traditionele papieren tickets. De groei van dit segment wordt ook gedreven door de groeiende acceptatie van smartphones over de hele wereld.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-ticketing-market-3273 

Op basis van het systeem is de wereldwijde markt voor slimme ticketing gesegmenteerd in een open betalingsysteem, smartcard en near-field communication (NFC). Het smartcardsegment domineerde de markt, vanwege het toegenomen gebruik van online betaalmethoden. Met deze kaarten kunnen consumenten standvastig en veilig betalen. Bovendien helpen non-stop innovaties voor deze kaarten vertrouwelijke informatie te beschermen door hacken of diefstal te voorkomen door middel van kaartauthenticatie en -codering.  Ze bieden ook tal van extra voordelen; ze zijn bijvoorbeeld gebruiksvriendelijk en vereisen minimale menselijke tussenkomst.

Op basis van het eindgebruik is de wereldwijde markt voor slimme ticketing gesegmenteerd in parkeren, sport en entertainment, transport en andere. Slimme ticketingoplossingen worden veel gebruikt in vervoersnetwerken waarmee reizigers vervoersbewijzen kunnen kopen, opslaan en valideren met hun contactloze creditcards of betaalpassen. Deze ticketingoplossingen bieden tal van voordelen, zoals verhoogde klanttevredenheid, kostenbesparingen en business intelligence. Dit zal naar verwachting op zijn beurt de acceptatie van slimme ticketingoplossingen stimuleren, met name in de transportsector.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3273 

Regionale analyse

Het grootste marktaandeel op de wereldmarkt is in handen van de Noord-Amerikaanse regio vanwege de groeiende vooruitgang in technologie die ook resulteert in meer gebruik van smartphones.

Azië-Pacific is de snelst groeiende regio, het heeft het op een na grootste aandeel in de wereldmarkt. Het bestaan van dichtbevolkte landen zoals India en China in combinatie met technologische vooruitgang drijft de vraag naar de markt in de regio Azië-Pacific.

Het op twee na grootste marktaandeel op de wereldmarkt is in handen van de Europese regio. De toenemende vooruitgang in technologie en de groeiende vraag naar het internet of Things stimuleren de vraag naar de markt voor transporttickets in de Europese regio.

Gerelateerde artikelen:

 https://medium.com/@deshpandechaitali803/blockchain-in-telecommunication-and-post-services-market-revenue-growth-current-trends-future-902c16f04bf8

 https://techplanet.today/post/remote-sensing-technology-market-outlook-2030-presents-market-insights-depth-analysis

 https://techplanet.today/post/mobile-device-management-market-covid-19-impact-analysis-key-trends-demand-and-forecast-till-2030

 https://medium.com/@deshpandechaitali803/location-based-services-market-share-analysis-trend-size-growth-and-forecast-to-2030-2398548f6ddc

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Ticketing Market,Smart Ticketing Market Share,Smart Ticketing Market Size,Smart Ticketing Market Growth,Smart Ticketing Market Trends,Smart Ticketing Market Analysis,Smart Ticketing Market Forecast,Smart Ticketing