header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale betalingsmarkt zal naar verwachting USD 287,56 miljard bereiken bij een CAGR van 14,83% in 2030

Dec 19, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde digitale betalingsmarkt naar verwachting een CAGR van 14,83% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 287,56 miljard in 2030.

De drijvende kracht achter de expansie van de markt is de toename van real-time betalingsvoorkeuren bij consumenten over de hele wereld. India registreerde 25,6 miljard real-time transacties in 2020, een stijging van 70% ten opzichte van 2019, volgens gegevens vrijgegeven door McKinsey &Company. Deze sterke toename van het gebruik van realtime betalingen in het land kan worden gekoppeld aan de groeiende populariteit van mobiele portemonnees. Om een concurrentievoordeel te behalen, verschuiven e-commerce serviceproviders van conventionele creditcard- en consumentenfinancieringsoplossingen naar strategieën voor klantbetrokkenheid die profiteren van digitale betalingen. Digitale portemonnees en verkooppunten hebben waarschijnlijk de snelste marktgroei na de acceptatie van mobiele betalingen.

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF-bestand:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7572

Markttrends zijn onder meer Near Field Communication (NFC) en Quick Response (QR) codetechnologieën. Directe overschrijvingen tussen rekeningen, prepaid of bankgebaseerd, zijn mogelijk met een digitale portemonnee. Betaling op het verkooppunt vindt plaats aan de kassa. Veel bedrijven hebben onlangs geïnvesteerd in het aanbieden van NFC via kaarten, waardoor onmiddellijke overboeking van prepaid-accounts mogelijk is. Deze uiteenlopende betaalkeuzes voeden de opkomst van de digitale betaalmarkt.

Reikwijdte van het digital payment market report:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 287,56 miljard
Groei: CAGR van 14,83% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn PayPal, FIS, Global Payments, Mastercard, Fiserv, ACI Worldwide, JPMorgan Chase, Square, 2Checkout, nu Verifone, OpenWay Group en Apple Inc.

Marktsegmentatie

De wereldwijde digitale betalingsmarkt is gesegmenteerd in oplossing, betalingswijze, implementatie, bedrijfsgrootte en eindgebruiker.

Op basis van de oplossing is de digitale betalingsmarkt gesegmenteerd in transactierisicobeheer, applicatieprogramma-interface, betalingsgateway, betalingsbeveiliging en fraudebeheer, betalingsverwerking en andere. Het segment betalingsverwerking had in 2021 een prominent aandeel. Retailers gebruiken betalingsverwerkingsoplossingen om klanten een vlekkeloze betaalervaring te bieden vanwege de groeiende behoefte aan online winkelen over de hele wereld. Aan de andere kant was het betalingsgatewaysegment het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode. Omdat ze betalingen gemakkelijk maken, zijn betalingsgateway-oplossingen in trek bij retailers.

Op basis van de betalingswijze is de markt gesegmenteerd in digitale portefeuilles, bankkaarten, netto bankieren, digitale valuta, verkooppunt en andere. Point of sales had in 2021 een groot aandeel in de digitale betaalmarkt. Winkels voeren transacties uit met behulp van point-of-sale-systemen. De voordelen van deze systemen zijn onder meer snelle betaalalternatieven, een gepersonaliseerde klantervaring en een verscheidenheid aan betaalmethoden. Aan de andere kant was net banking het snelst groeiende segment in de prognoseperiode. De voordelen van Net banking, zoals verhoogde tijdsefficiëntie, eenvoud en activity tracking, behoren tot de belangrijkste oorzaken van de uitbreiding van het segment.

Op basis van het type implementatie is de markt gesegmenteerd in on-premise en cloud. Het on-premise segment had in 2021 een prominent aandeel in de markt voor digitaal betalen. De implementatie van digitale betalingen op locatie geeft bedrijven totale controle over hun systemen en apps, die hun IT-team kan beheren. Bovendien is een van de belangrijkste oorzaken die de vraag van bedrijven naar on-premise oplossingen beïnvloeden, de toename van financiële zwendel tijdens de COVID-19Epidemie. Aan de andere kant was de cloudcategorie het snelst groeiende segment. Een van de belangrijkste elementen die de groei van het segment bevorderen, is de voortdurende implementatie van smart city-initiatieven, die ook gepaard gaat met een toename van het aantal winkels.

Blader door het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-payment-market-7572

De markt is gesegmenteerd op basis van het type onderneming: kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen had in 2021 een prominent aandeel in de markt voor digitaal betalen. Om ervoor te zorgen dat consumenten aankopen kunnen doen terwijl ze sociale afstand houden, zijn grote winkels steeds meer op zoek naar digitale betaalmogelijkheden. Bovendien waren de middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen de snelst groeiende segmenten. Vanwege de kosten, foutgevoeligheid en inefficiëntie van papieren factureringssystemen, schakelen kleine en middelgrote bedrijven over op digitale facturering.

Op basis van eindgebruikers is de markt gesegmenteerd in bankieren, financiële diensten, verzekeringen, retail en e-commerce, gezondheidszorg, reizen en horeca, transport en logistiek, media en entertainment en andere verticals. Banken, financiële diensten en verzekeringen hadden in 2021 een prominent aandeel in de markt voor digitale betalingen. Banken worden aangemoedigd om digitale betalingsoplossingen te omarmen door de toegenomen vraag naar digitale overschrijvingen voor binnenlandse en internationale transacties. Daarnaast was de retail en e-commerce het snelst groeiende segment. Een van de belangrijkste drijfveren voor de groei van het segment is de toenemende acceptatie van mobiele betaaloplossingen door consumenten voor retailbetalingen.

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7572

Regionale analyse

Azië-Pacific domineerde de markt voor digitale betalingen in 2021. De adoptie van mobiele betalingen en digitale portemonnees is waarschijnlijk hoger in APAC in vergelijking met andere regio’s. Vanwege de toenemende smartphone-penetratie in China en India, die beide een grote populatie hebben, heeft de markt voor digitale betalingen geweldige vooruitzichten. Na demonetisering in 2016 heeft India zich gewend tot mobiele betalingen en digitale portemonnees. De inkomsten die worden gegenereerd door de digitale betalingsmarkt zullen naar verwachting het komende jaar toenemen dankzij Indiase overheidsinitiatieven zoals Digital India. Meer dan 50% van de Chinese online transacties zal naar verwachting worden gefinancierd door de e-commercegigant Alibaba Ltd.

Noord-Amerika zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor digitale betalingen. De regionale markt profiteert van elementen zoals de groeiende acceptatie van slimme parkeermeters en technologische vooruitgang. Zo kondigden de facilitaire dienstverlener EasyPark en de leverancier van parkeeroplossingen ParkMobile in juli 2020 hun alliantie aan. Het voormalige bedrijf bood dankzij deze samenwerking contactloze betalingsopties in de stad Vancouver. Bovendien wordt de vraag naar digitale betalingsoplossingen gedreven door de toename van winkelpuien in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen:

https://tealfeed.com/blockchain-telecommunication-post-services-market-news-r369a

https://tealfeed.com/web-scraper-software-market-leading-key-afwh2

https://tealfeed.com/fuel-convenience-store-pos-market-challenges-wyua3

https://tealfeed.com/asset-management-software-market-key-player-whwgd

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Payment Market,Digital Payment Market Share,Digital Payment Market Growth,Digital Payment Market Trends,Digital Payment Market Value,Digital Payment Market Analysis,Digital Payment