header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van ijsmachines zal naar verwachting 3.165,1 miljoen USD bereiken, waardoor de wereldwijde vraag, grootte, aandeel, regio’s, huidige trends en voorspelling tot 2030 worden gestimuleerd

Dec 19, 2022 5:00 PM ET

Ice Makers Market Research Report and Growth Analysis 2023 per type (modulaire ijsmachine, undercounter ijsmachine aanrechtijsmachine en ijsdispenser), eindgebruik (residentieel en commercieel), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-opgeslagen gebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Ice Makers Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde ijsmachinesmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 3,5 miljard in 2030.

De uitbreiding van de wereldwijde ijsmachinemarkt wordt voornamelijk gedreven door de stijgende vraag naar kant-en-klare dranken als gevolg van een drukkere levensstijl en de stijgende ijsconsumptie in de gezondheidszorg. De meest recente trend suggereert een stijgende vraag naar ijsmachines, omdat de uitgaven voor gezondheidszorg in de publieke en private sector blijven stijgen.

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn:

  • A&V KOELING
  • ALI GROEP S.R.L.
  • CORNELIUS INC
  • HOSHIZAKI CORPORATIE
  • KOLD-DIEPGANG
  • MIDDLEBY CORPORATIE
  • NORTH STAR ICE EQUIPMENT CORPORATION
  • S. ICE MACHINE PRODUCTIE CO
  • WELBILT INC
  • WHYNTER LLC en anderen

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10984

De stijgende vraag naar alcoholische dranken en koude dranken is de belangrijkste factor die de ijsmachinemarkt voortstuwt. In de komende jaren zal de wereldwijde ijsmachinemarkt een verhoogd traject doormaken. De uitbreiding van de markt kan echter worden beperkt door de hoge kosten van ijsmachines. Bovendien nemen veel bedrijven strategische keuzes aan, zoals samenwerken met onderzoekscentra om nieuwe goederen vrij te geven en hun marktaandeel te vergroten. Hierdoor groeit de markt voor ijsmachines snel.

Ice Makers Markt Regionale Analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor ijsmachines in 2021. Het groeiende gezondheidsbewustzijn van Noord-Amerika drijft de gezondheidszorgmarkt aan. IJs wordt vaak gebruikt om patiënten te voorzien van voedzame dranken en andere voedingssupplementen voor hun gezondheid. De markt voor ijsmachines groeit naarmate de sociale positie, economie en consumentensmaak van Noord-Amerika voor buiten eten veranderen. De behoefte aan ijsmachines groeit naarmate de alcoholische drankenactiviteiten in Noord-Amerika uitbreiden. Volgens schattingen drinkt ongeveer 85% van de Noord-Amerikaanse burgers graag alcoholische dranken, wat de ijsmachine-industrie voedt.

Azië-Pacific boekt lucratieve groei in de markt voor ijsmachines. De ijsmachinemarkt wordt gedreven door de stijgende vraag van consumenten naar supermarkten, gemakswinkels en winkelcentra. De kwaliteit van voedingsproducten in winkelcentra en gemakswinkels is sterk afhankelijk van ijs. De ijsmachinemarkt wordt gedreven door mensen in de sedentaire levensstijl van deze demografie en stijgende besteedbare inkomens.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10984

Ice Makers Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor ijsmachines is gesegmenteerd in producttype en toepassing

Op basis van het producttype is de markt voor ijsmachines gesegmenteerd in modulaire ijsmachines, ijsmachines onder de toonbank, ijsmachines op het aanrecht en ijsdispensers. De categorie onder de toonbankijsmachine was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Onder-counter ijsmachines worden permanent geplaatst of geïntegreerd in het gebouw in huiselijke en commerciële omgevingen, waaronder hotels, pubs en restaurants. De markt voor ingebouwde en onder-counter ijsmachines in residentiële toepassingen zal naar verwachting worden aangedreven door een stijgend besteedbaar inkomen, evoluerende levensstijlen en een toegenomen vraag van consumenten om verouderde technologie te vervangen. Ze verbeteren de esthetische aantrekkingskracht van de keuken. Aan de andere kant wordt verwacht dat de categorie aanrechtijsmachine in een aanzienlijk tempo zal groeien. Restauranteigenaren zijn op zoek naar een ijsmachine die kleine ruimtes inneemt en direct op een drankdispenser past om een zelfbedieningsmachine te maken, waardoor restauranteigenaren de arbeidskosten kunnen verlagen.

Op basis van de toepassing is de markt voor ijsmachines gesegmenteerd in foodservice, voedselverwerking, gezondheidszorg, winkels en andere. De foodservicecategorie was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. De vraag naar ijsmachines in de foodservicesector is gedreven door de toename van de werkende millennial-bevolking, verschuivende smaken in kant-en-klaar voedsel en toegenomenvraag naar gepersonaliseerde en modernere opties voor eten en gekoelde dranken. Aan de andere kant wordt verwacht dat de categorie gezondheidszorg aanzienlijk zal groeien. De vraag naar ijsmachines in het ziekenhuistoepassingssegment zal naar verwachting worden aangedreven door de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg door verschillende overheden wereldwijd als reactie op de meest recente uitbraak van het coronavirus.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 13

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 14

1.1.1 WERELDWIJDE IJSMACHINEMARKT, PER TYPE 15

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR IJSBEREIDERS, NAAR EINDGEBRUIK 16

1.1.3 WERELDWIJDE IJSMACHINEMARKT, DISTRIBUTIEKANAAL 17

1.1.4 WERELDWIJDE IJSMACHINEMARKT, PER REGIO 18

2 MARKTINTRODUCTIE 19

2.1 DEFINITIE 19

2.2 REIKWIJDTE VAN DE STUDIE 19

2.3 ONDERZOEK DOELSTELLING 19

2.4 MARKTSTRUCTUUR 20

2.5 BELANGRIJKSTE AANKOOPCRITERIA 20

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 21

3.1 ONDERZOEKSPROCES 21

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 22

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 23

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 23

3.5 PROGNOSEMODEL 25

3.6 LIJST VAN AANNAMES &BEPERKINGEN 26

4 MARKTDYNAMIEK 27

4.1 INLEIDING 27

4.2 BESTUURDERS 28

4.2.1 GROEI VAN DE FOODSERVICE-INDUSTRIE 28

4.2.2 TOENAME VAN HET HUISHOUDELIJK GEBRUIK 28

4.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE GEVOLGEN VAN DE BESTUURDERS 29

Voortzetten…

Vraag om korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10984

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Ice Makers Market,Ice Makers Market Key Players,Ice Makers Market Demand,Ice Makers Market Regions,Ice Makers Market Size,Ice Makers Market Share,Ice Makers Market Forecast,Ice Makers Market Trends