header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Intranet as a Service-markt raakt USD 40,74 miljard aan bij 13,82% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 19, 2022 12:00 PM ET

Marktanalyse 

De intranet as a service-markt zal tegen 2030 USD 40,74 miljard aanraken bij een CAGR van 13,82%, volgens het nieuwe Market Research Future-rapport.

Belangrijkste spelers 

Eminente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het wereldwijde intranet as a service marktrapport zijn The Attollo Group Ltd. (VK), Akumina, Inc. (VS), Perficient, Inc. (VS), Powell Software (Frankrijk), Beetroot AG (Zwitserland), HUBFLY (VS), Happeo (Finland), Aurea, Inc. (VS), Elastic Solutions (Polen), Withum Smith Brown, PC. (VS), DevFacto (Canada), Livetiles Limited (VS), Involv (Frankrijk), Wizdom (Denemarken) en ElevatePoint (VS).

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8084

Intranet as a Service Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 40,74 miljard
Groei: CAGR van 13,82% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Stuurprogramma ‘s 

Groeiende acceptatie van cloud computing om de marktgroei te stimuleren 

De intranet-as-a-servicemarkt zal naar verwachting toenemen naarmate meer bedrijven cloud computing-technologieën gebruiken om organisatorische gegevens op een cloudplatform op te slaan en te openen.

Kansen 

Betere flexibiliteit in operaties om robuuste kansen te bieden

Meer flexibiliteit in operaties en digitale werkplekoplossingen zullen lucratieve kansen bieden voor deze markt in de beoordelingsperiode. 

Beperkingen en uitdagingen 

Weerstand van werknemers om nieuwe technologieën te gebruiken om als marktbeperking te fungeren

De weerstand van werknemers bij het adopteren van nieuwe technologieën, technische complexiteit en gegevensbeveiligingsrisico’s kan in de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/intranet-service-market-8084

Marktsegmentatie 

De intranet as a service-markt is opgesplitst op basis van verticaal, organisatiegrootte, services en aanbod. 

Door het aanbieden zullen oplossingen de markt leiden in de prognoseperiode. 

Per services is de intranet as a service-markt gesegmenteerd in implementatieservices, implementatie, professionele services en andere ondersteuningsservices. 

Naar organisatiegrootte zullen kmo’s deze markt domineren in de beoordelingsperiode. 

Verticaal is de intranet as a service-markt gesegmenteerd in productie, onderwijs, media en entertainment, reizen en gastvrijheid, defensie, overheid, BFSI, IT en telecom, en anderen. 

COVID-19 Analyse

In de afgelopen vijf jaar hebben bedrijven intranet geleidelijk als een service geadopteerd, maar de COVID-19-verstoring zorgde voor een explosie. De IaaS-markt groeit aanzienlijk en de levensstijl van mensen verandert aanzienlijk. Vanwege de recente digitale verstoring en de door het coronavirus veroorzaakte verschuiving naar werken op afstand, hebben veel bedrijven behoefte aan nieuwe en verbeterde methoden voor interactie met hun personeel. Daarnaast hebben veel kantoormedewerkers de noodzaak van een intranet van de organisatie onderstreept en de communicatie met het personeel in het algemeen verbeterd. Hierdoor krijgt de markt voor intranet as a service veel momentum, waardoor de markt grote investeringen kan aantrekken.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8084

Regionale analyse 

Noord-Amerika leidt intranet als servicemarkt 

Noord-Amerika domineert momenteel de wereldwijde intranet as a service markt en zal die positie tijdens de evaluatieperiode behouden. De vraag naar cloudgebaseerde softwareoplossingen stimuleert de groei in de intranet as a service (IaaS) -industrie in deze regio. De uitbreiding van het intranet als dienstensector wordt ook gevoed door de ontwikkelde infrastructuur van de regio.en technische vooruitgang. Daarnaast wordt de markt gestimuleerd door onder meer de brede aanwezigheid van grote bedrijven, voortdurende investeringen en de nadruk op het intranet as a service-toepassing bij kmo’s in de regio. Het grootste marktaandeel is in handen van de Amerikaanse markt, gevolgd door Canada en Mexico. De regio Noord-Amerika domineerde tijdens de prognoseperiode en zal dit naar verwachting in de toekomst doen.

De regio is een van de belangrijkste op de wereldmarkt. De uitbreiding van de markt wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van belangrijke belangrijke spelers zoals Cisco, IBM en Verizon, evenals wijdverspreide implementaties in verschillende sectoren. Snelle ontwikkelingen in IT-ontwerp, zoals cloud en virtualisatie, hebben een enorme druk gelegd op netwerkbeheerders om de intranetinfrastructuur te onderhouden. De uitbreiding van de regionale markt wordt gevoed door de piek in de vraag naar hogesnelheidsnetwerken en de concurrentie voor de activiteiten van klanten tussen topnetwerk- en intranetproviders. Een aanzienlijk percentage van de wereldwijde markt voor intranet as a service is toe te schrijven aan het Noord-Amerikaanse continent. De markt ontwikkelt zich als gevolg van het stijgende gebruik van het intranet als een dienst in verschillende sectoren en de aanwezigheid van belangrijke belangrijke spelers. Bovendien wordt in de Noord-Amerikaanse regio de vraag naar internetinfrastructuurbeheer gedreven door de snelle ontwikkeling van IT-opstellingen zoals virtualisatie en cloud.

Gerelateerde artikelen:

https://likefm.org/blog/accounting-software-market-set-for-rapid-growth-and-trend-by-2022-2030-covid-19-analysis-2030

https://theamberpost.com/post/blockchain-in-telecommunication-and-post-services-market-outlook-2030-presents-market-insights-depth-analysis

https://techplanet.today/post/metaverse-market-a-new-generation-of-digital-assets-trading-platform-built-on-top-of-blockchain-technology

https://feedingtrends.com/metaverse-market-blockchain-based-digital-asset-exchange

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Intranet as a Service Market,Intranet as a Service Market Share,Intranet as a Service Market Growth,Intranet as a Service Market Trends,Intranet as a Service Market Analysis,Intranet as a Service