header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor warmtestabilisatoren groeit met een CAGR van 4,63% van 2022 tot 2030 | Industrie trends en voorspelling studie rapport

Dec 19, 2022 2:00 PM ET

De geschatte omvang van de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren is USD 3,73 miljard in 2030 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,63% in de vijfjarige prognoseperiode van 2021-2030.

Als extra ingrediënt bij de productie van PVC en andere thermoplastische polymeren spelen warmtestabilisatoren een cruciale rol. PVC-producten hebben warmtestabilisatoren nodig omdat bij verhitting boven 1000 °C HCl uit de polymeerrug lekt en desintegratie, verkleuring en verbrossing veroorzaakt. Door gebruik te maken van meegeleverde HCl-deeltjes verhogen warmtestabilisatoren in wezen de warmtebetrouwbaarheid van polymeren. Metaalreinigers, natuurlijke stabilisatoren en andere soorten stabilisatoren voor warmte zijn allemaal beschikbaar op de markt. Er zijn gevaarlijke, op cadmium gebaseerde, op tin gebaseerde, calciumgebaseerde en gemengde metaalstabilisatoren voor metalen reinigingsmiddelen en warmtestabilisatoren. Organometaal (organotine) en niet-metalen natuurlijke stabilisatoren zijn de twee categorieën natuurlijke warmtestabilisatoren.

De belangrijkste drijfveer voor de groei van de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren is het onbeperkte gebruik van PVC en de voorkeur ervoor boven conventionele materialen zoals glas, hout of metalen in verschillende eindgebruiksindustrieën. De introductie van nieuwe natuurlijke warmtestabilisatorvariëteiten om te voldoen aan strikte beperkingen door verschillende administratieve autoriteiten, zoals de Amerikaanse EPA en het Europese REACH en ECHA, stimuleert ook de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren.

PVC-productiefaciliteiten zijn waar warmtestabilisatoren voornamelijk worden gebruikt. Het gebruik van opwarmingsstabilisatoren in gerecyclede materialen is een ander toepassingsgebied. Deze stabilisatoren bieden een dubbele functie door zowel gebruikt plastic afval te destabiliseren als de vernedering te onderdrukken. Metaalzouten, organometaalverbindingen en natuurlijk voorkomende niet-metaalachtige stabilisatoren kunnen allemaal worden gegroepeerd als stabilisatormaterialen. Bovendien is de toenemende vraag naar warmtestabilisatoren in industrieën zoals ontwikkeling, bundeling en andere noodzakelijk om de groei van de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren te ondersteunen. De groeiende vraag naar plastic producten wordt gedreven door de stijgende bevolking, snelle verstedelijking en industrialisatie. Dit zijn cruciale componenten die naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren zullen ondersteunen.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6129

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

  USD 3,73 miljard

  Cagr

  4,63% (2021-2030)

  Basisjaar

  2019

  Prognoseperiode

  2021-2030

  Historische gegevens

  2018

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Vorm, Toepassingen, Regio

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

  Kisuma Chemicals (Nederland), GOLDSTAB ORGANICS PVT LTD (India), Galata Chemicals (VS), MODERN CHEMICALS AND PLASTICS (India), ADEKA CORPORATION (Japan), Baerlocher GmbH (Duitsland), Amfine Chemical Corporation (VS), Chemson Polymer-Additive AG (Oostenrijk), Clariant (Zwitserland), BASF SE (Duitsland), BRUNO BOCK (Duitsland) en REAGENS SPA (Italië)

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn de vijf regio’s die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren. Azië-Pacific domineerde de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren in 2019 en zal dit naar verwachting in de toekomst blijven doen. De marktontwikkeling in de regio wordt gedreven door snelle industrie en verstedelijking, wat blijkt uit de opkomende economieën, eenvoudige bedrijfsnormen, lage creatiekosten enredelijk werk. Volgens de opkomende trend om metalen onderdelen te vervangen door plastic en composieten om de milieuvriendelijkheid te vergroten en in een vergelijkbaar tempo te blijven toenemen binnen de verwachte periode, duwt de auto-industrie in China het enthousiasme voor PVC.

Bovendien wordt de groeiende markt voor medische diensten gedreven door groeiende overheidsinitiatieven en een toenemend gebruik van medische zorg.

Controleer korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6129

Marktsegmentatie

Op basis van het type wordt de wereldwijde markt voor warmtestabilisatoren ingedeeld in warmtestabilisatoren, celversterking, lichtstabilisatoren en andere. Het grootste deel van de markt bestond in 2016 uit de warmtestabilisatoren. Dit komt door het groeiende gebruik van dit soort bij het produceren van materialen voor gebruik in verschillende mechanische toepassingen en de bouw- en ontwikkelingsindustrie. Vanwege de verwachte groei van het bedrijf wordt echter geschat dat celversterking tijdens het verwachte tijdsbestek met de hoogste CAGR zou groeien.

De markt is gesegmenteerd in thermoplastische, thermohardende en elastomeren op basis van materialen. Het segment thermoplastische materialen had in 2016 het grootste marktaandeel onder deze materialen, goed voor 77,70% van het totaal. De belangrijkste reden die dit patroon beïnvloedt, is de overweldigende interesse in dit materiaal van vrijwel alle belangrijke eindgebruiksindustrieën, waaronder verpakkingen, bouw en ontwikkeling, auto’s en consumptiegoederen.

Op basis van de eindgebruikersindustrie is de markt verdeeld in bundeling, bouw en ontwikkeling, auto, consumentengoederen, elektrische en gadgets, landbouw en andere categorieën. Bundeling is een marktdominante industriële categorie die naar verwachting zal groeien met een aanzienlijke CAGR tot USD 3.202,3 miljoen tegen het einde van de auditperiode. Dit is toe te schrijven aan de aanpasbare functies en eigenschappen van het item voor het assembleren van bundelfolies. Volgens oefeningen met uitzettend plastic is het klantbedrijf de op een na grootste afnemer van de plastic stabilisator.

Belangrijkste spelers

  • Galata Chemicals (VS)
  • Clariant International AG (Zwitserland)
  • Oyak Group (Turkije)
  • SONGWON (Zuid-Korea)
  • BASF SE (Duitsland)
  • PMC Group, Inc. (VS)
  • Adeka Corporation (Japan)
  • Asúa Products, S.A. (Spanje)
  • Baerlocher GmbH (Duitsland)
  • Reagens S.P.A. (Italië)
  • Vikas Ecotech Ltd (Indië)
  • Ika Innovative Kunststoffaufbereitung GmbH & Co. Kg (Duitsland)
  • Valtris Specialty Chemicals (VS)
  • Kisuma Chemicals (Nederland)
  • BRUNO BOCK Chemische Fabrik GmbH & Co. KG (Duitsland)

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/heat-stabilizers-market-6129

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Heat Stabilizers,Heat Stabilizers Market,Heat Stabilizers Market Share