header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel spuitgietmachines versneld tot 13,42 miljard USD door groeiende technologie, eisen, grootte, aandeel, regionale vooruitzichten, topspelers, ontwikkeling en trends tot 2030

Dec 19, 2022 5:00 PM ET

Injection Molding Machinery Market Research Report and Growth Analysis 2023 per type (elektrische, hydraulische en hybride machines), klemkracht (minder dan 200 ton kracht, 200 tot 500 ton kracht en meer dan 500 ton kracht), materiaal (rubber, metaal, plastic en keramiek), eindgebruik (automotive, verpakkingen, consumentengoederen, gezondheidszorg, elektriciteit en elektronica) en regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) — Prognose tot 2027

Spuitgietmachines Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens markeronderzoek toekomstige inzichtenanalyse zal de wereldwijde markt voor spuitgietmachines naar verwachting een CAGR van ~ 3,89% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~ USD 13,42 miljard in 2027.

Er wordt verwacht dat meer industrieën, waaronder de auto-industrie, elektronica, consumentengoederen en verpakkingen, spuitgegoten componenten hebben omarmd. Belangrijke ondernemingen werden negatief beïnvloed door de Covid-19-pandemie, waardoor investeringen in geavanceerde technologieën zoals robots en baanuitbreiding werden verhinderd. De mogelijkheid om de productie op te schalen is het belangrijkste voordeel van het gebruik van een spuitgietmachine in het productieproces. Als gevolg van de pandemie waren er minder mensen werkzaam in industriële faciliteiten, wat bedrijven schaadde. Na de uitbraak is er een toename van de vraag naar spuitgietproducten voor medische apparatuur.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Arburg GmbH Co KG
  • Haïtian International Holdings Limited
  • Milacron
  • Nissei Plastic Industrial Co, Beperkt
  • Engel Oostenrijk GmbH
  • Sumitomo (SHI) Demag Plastics Machinery GmbH
  • Chen Hsong Holdings Limited
  • Toyo Machinery &Metal Co, Ltd
  • Husky Spuitgiet Systems Ltd
  • Japan Steel Works Limited
  • KraussMaffei Groep
  • UBE Machines
  • Shibaura Machine Co Ltd
  • WittmannBattenfeld
  • Hillenbrand, INC en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10943

De vraag naar goederen zoals bewerkte voedingsmiddelen en dranken, medicijnen, auto’s en gadgets is aanzienlijk toegenomen als gevolg van de groeiende wereldbevolking. Vanwege het aanpassingsvermogen en het vermogen om aan bepaalde behoeften te voldoen, heeft dit het gebruik van plastic doen toenemen. Vanwege voordelen zoals een lage arbeidsbehoefte, hoge productiesnelheid en minimaal afval, neemt het gebruik van plastic in spuitgieten snel toe. De veelzijdigheid van spuitgietmachines wordt ook vergroot door het feit dat ze een verscheidenheid aan kunststoffen kunnen verwerken.

Spuitgietmachines Markt Regionale Analyse

Azië-Pacific domineerde de markt voor spuitgietmachines in 2021. Vanwege de aanzienlijke uitgaven die in de regio door de regeringen van veel landen zijn gedaan voor de groei van de openbare infrastructuur en de uitbreiding van de woningbouw. APAC had een grotere consumentenvraag naar auto’s, consumptiegoederen en elektronica vanwege de groeiende bevolking daar, die grotendeels wordt toegeschreven aan ontwikkelingslanden zoals China en India

Noord-Amerika was de snelst groeiende regio voor spuitgietmachines. Spuitgieten zal naar verwachting deze industrie in de regio de komende jaren aandrijven vanwege het groeiende gebruik in verpakkingsoplossingen. De Noord-Amerikaanse verpakkingsmarkt breidt zich uit als gevolg van voortdurende verstedelijking, stijgende koopkracht van de consument, voortdurende industrialisatie en verschuivende voedselvoorkeuren van consumenten.

Marktsegmentatie van spuitgietmachines

De wereldwijde markt voor spuitgietmachines is gesegmenteerd in materiaal, technologie en eindgebruik.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in plastic, metaal en andere. Het kunststofsegment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Vanwege hun betaalbaarheid en lichtgewicht worden plastic onderdelen snel populairder in de autosector, wat waarschijnlijk de uitbreiding van het segment gedurende de prognoseperiode zal stimuleren. Aan de andere kant wordt verwacht dat het metaalsegment het snelst groeiende segment zal zijn tijdens de prognoseperiode. De vraag naar metalen gegoten producten is toegenomen als gevolg van verbeterde oppervlaktepolijsting, hoge weerstand en de capaciteit om gecompliceerde onderdelen te produceren.

Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10943

Op basis van technologie is de marktgesegmenteerd in hydraulisch, elektrisch en hybride. Hydraulic was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor spuitgietmachines. De sterke slijtvastheid van hydraulische componenten, de capaciteit om in grote hoeveelheden te worden geproduceerd, het geavanceerde ontwerp voor de auto-industrie, lagere opstartkosten, de productie van exacte matrijzen en uitgebreide toepassing in de automobiel-, scheepvaart- en lucht- en ruimtevaartsector waar zware kracht vereist is. Elektrisch was het snelst groeiende segment. Energiezuinig heeft minder tijd nodig om op te starten en gebruikt alleen energie wanneer de apparatuur beweegt.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in auto’s, consumentengoederen, verpakkingen, elektronica en andere. Het automotive segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor spuitgietmachines. Enkele voorbeelden van dergelijke criteria zijn herhaalbaarheid, materiaalcompatibiliteit, snelle prototypes met snelle tooling, hoge precisie en een gladde oppervlakteafwerking. Consumentengoederen waren het snelst groeiende segment. De aanwezigheid van technologiegedreven bedrijven beïnvloedde het.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 16

2 MARKTINTRODUCTIE 18

2.1 DEFINITIE 18

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK 18

2.3 MARKTSTRUCTUUR 19

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 20

3.1 ONDERZOEKSPROCES 20

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 21

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 22

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 23

3.5 PROGNOSEMODEL 24

3.6 LIJST VAN AANNAMES 24

4 MARKTDYNAMIEK 25

4.1 INLEIDING 25

4.2 BESTUURDERS 26

4.2.1 TOENEMEND BEWUSTZIJN OVER ENERGIEBESPARING 26

4.2.2 TOEGENOMEN ACCEPTATIE IN DE VERPAKKINGSINDUSTRIE 26

4.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE GEVOLGEN VAN DE BESTUURDERS 27

4.3 BEPERKINGEN 28

4.3.1 HOGE INITIËLE EN ONDERHOUDSKOSTEN 28

4.3.2 EFFECTBEOORDELING VAN BEPERKINGEN 28

4.4 KANSEN 29

4.4.1 VRAAG NAAR SPUITGIETMACHINES MET EEN GROOT TONNAGE 29

4.5 IMPACTANALYSE VAN COVID-19 29

4.5.1 GEVOLGEN VOOR DE GEHELE MACHINE-INDUSTRIE 29

4.5.1.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN 29

4.5.2 GEVOLGEN VOOR DE MARKT VOOR SPUITGIETMACHINES 29

4.5.3 GEVOLGEN VOOR DE TOELEVERINGSKETEN VAN SPUITGIETMACHINES 29

4.5.3.1 STILLEGGING VAN DE PRODUCTIE 29

4.5.3.2 KASSTROOMBEPERKINGEN 30

4.5.3.3 GEVOLGEN VOOR DE IN- EN UITVOER 30

5 WERELDWIJDE MARKT VOOR SPUITGIETMACHINES, MARKTFACTORANALYSE 31

5.1 PORTER’S VIJF KRACHTEN MODEL 31

5.1.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS 32

5.1.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS 32

5.1.3 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN 32

Voortzetten…

Vraag om korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10943

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Injection Molding Machinery Market,Injection Molding Machinery Market Size,Injection Molding Machinery Market Share,Injection Molding Machinery Market Trends,Injection Molding Machinery Market Analysis,Injection Molding Machinery Market Forecast,Injection Molding Machinery Market Companies