header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktoverzicht gerecycled polypropyleen 2022 door topspelers, vraag, industriedynamiek en voorspelling tot 2028

Dec 19, 2022 4:00 PM ET

De markt voor gerecycled polypropyleen werd gewaardeerd op US $ 7,69 miljard in 2020 en zal naar verwachting US $ 11,83 miljard bereiken in 2028, bij een CAGR van 6,34% tijdens een prognoseperiode.

Het gebruik van gerecycled polypropyleen is uitgebreid als gevolg van het verbod op plastic materialen als gevolg van milieukwesties en klimaatverandering, wat de markt voor gerecycled polypropyleen ten goede komt. Polypropyleen wordt gebruikt om verschillende auto-onderdelen te maken en heeft een breed scala aan toepassingen in de auto-industrie. Als gevolg hiervan voedt de groeiende auto-industrie de groei van de markt voor gerecycled polypropyleen. De marktomvang voor gerecycled polypropyleen zal naar verwachting groeien als gevolg van pogingen van de overheid om milieuvriendelijke producten te maken.

De groeiende vraag naar verpakte goederen en dranken is een van de belangrijkste factoren die de marktomvang van gerecycled polypropyleen bepalen. Er zijn verschillende toepassingen voor gerecycled polypropyleen in voedselverpakkingen. Polypropyleen voorkomt dat vocht naar binnen komt, vertraagt de afbraak en houdt het voedsel veilig. De voedingssector heeft een aanzienlijke vraag als gevolg van al deze kwaliteiten. Bovendien is gerecycled polypropyleen milieuvriendelijker en kosteneffectiever. De omvang van de markt voor gerecycled polypropyleen groeit hierdoor. Het gebruik van gerecycled polypropyleen in de automobielsector is een andere marktmotor. De auto-industrie gebruikt gerecycled polypropyleen om een verscheidenheid aan onderdelen te maken, en het gebruik van milieuvriendelijk plastic stimuleert de markt voor gerecycled polypropyleen. De behoefte aan milieuvriendelijke polymeren neemt snel toe als gevolg van de bevolkingstoename, en dit is wat de markt voor gerecycled polypropyleen drijft.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7502

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de belangrijkste geografische regio’s in de markt voor gerecycled polypropyleen. Vanwege de enorme behoefte aan gerecycled polypropyleen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, heeft de regio Azië-Pacific het grootste marktaandeel voor gerecycled polypropyleen. De behoefte aan gerecycled polypropyleen stijgt in dit gebied als gevolg van de aanzienlijke bevolkingsuitbreiding. Vanwege het wijdverbreide gebruik van polypropyleen in verschillende industrieën op dit gebied, heeft Noord-Amerika het op een na hoogste marktaandeel voor gerecycled polypropyleen. De markt op dit gebied wordt gedreven door de robuuste economie en de stijgende vraag naar geavanceerde medische apparatuur. Europa komt op de tweede plaats na Noord-Amerika in termen van marktaandeel, en dit is vooral te wijten aan de enorme concentratie van de auto-industrie in de regio en de toenemende vraag naar hightech voertuigen. Tijdens de verwachte looptijd zal de markt snel groeien op elk van deze gebieden.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7502

Marktsegmentatie:

Op basis van type, toepassing, eindgebruiker en geografische gebieden is de markt voor gerecycled polypropyleen gesegmenteerd.

De markt is gesegmenteerd in mechanische en chemische producten op basis van het soort segment.

De markt voor gerecycled polypropyleen is per bron gesegmenteerd in flessen, films, zakken, schuimen en afval uit onder andere de industriële en agrarische sector.

De medische sector, bouwplaatsen, elektronica en elektriciteit, verpakkingsindustrie en auto-industrie zijn de segmenten van de markt die worden uitgesplitst naar eindgebruiker.

De markt voor gerecycled polypropyleen is verdeeld in de regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere delen van de wereld.

Belangrijkste spelers:

MBA Polymers Inc. in Oostenrijk, Veolia Polymers NL B.V. in Nederland, SUEZ in Frankrijk, KW Plastics in de Verenigde Staten, Jayplas in het Verenigd Koninkrijk, B&B Plastics Inc. in de Verenigde Staten, Custom Polymers in de Verenigde Staten, Joe’s Plastic, Inc. in de Verenigde Staten, Ultra Poly Corporation in de Verenigde Staten en PLASgran Ltd. in het Verenigd Koninkrijk (VK)

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7502

Gerelateerd rapport

Biaxiaal georiënteerde polypropyleen films markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/biaxially-oriented-polypropylene-films-market-10229

 

Geleidende textielmarkt

<a

href=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/conductive-textile-market-10295″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/conductive-textile-market-10295

Verf- en pigmentenmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/dyes-pigments-market-10294

Markt voor koelstoffen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cooling-fabrics-market-10299

Acrylamide Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/acrylamide-market-10300

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Recycled Polypropylene Market,Recycled Polypropylene Market 2022,Recycled Polypropylene Market Size