header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Passagiersinformatiesysteemmarkt zal naar verwachting USD 64,51 miljard bereiken bij een CAGR van 12,14% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 19, 2022 2:00 PM ET

Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor passagiersinformatiesystemen werd berekend op USD 64,51 miljard met een CAGR van 12,14% in 2030 tijdens de prognoseperiode. Het passagiersinformatiesysteem of was een gespecialiseerde oplossing die relevante realtime gegevens aan passagiers biedt die verband hielden met de status van verschillende soorten vervoer, zoals treinen, bussen en vliegtuigen. Het-systeem was een besturingssysteem dat verantwoordelijk was voor het aanbieden van visuele en audio-informatie aan passagiers op verschillende reisfaciliteiten.

Het passagiersinformatiesysteem () omvat het beheer van de informatie die verband hield met de routes via verschillende platforms zoals schermen, indicatorpanelen, enz. Het-systeem is toegankelijk via verschillende kanalen, zoals telefoons, computers en apparaten met internetverbinding. De webapplicatie toont de technieken van ritplanning en real-time informatie over de schema’s. Met het toegenomen aantal gevallen van covid 19 was er een negatieve impact op de wereldwijde markt voor passagiersinformatiesystemen.

Download gratis voorbeeld PDF-bestand @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2112

Marktrapport voor passagiersinformatiesystemen Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 64,51 miljard
Groei: CAGR van 12,14% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

  • Huawei Technologies Co Ltd (China)
  • SAMSUNG (Zuid-Korea)
  • .com
  • (Zuid-Korea)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)

 

Het toegenomen aantal software-geweigerde informatiecentra en de toename van de acceptatie van private cloud zijn enkele factoren die de wereldwijde markt voor passagiersinformatiesystemen hebben aangedreven. De problemen met betrekking tot de openbaarvervoersector nemen snel toe. De effectieve controle en het beheer van de drukte in de openbaarvervoersector wordt het cruciale paradigma voor elke veiligheidsagent in elke regio. Het vermijden van elke vorm van bedreigend probleem in openbare drukke gebieden was de belangrijkste reden achter de groei van de markt voor passagiersinformatiesystemen.

De groei van de marktomvang van het passagiersinformatiesysteem was van fundamenteel belang voor de juiste schatting van verschillende mensen die reizen naar het specifieke gebied waarin het tegenplan werd opgesteld wanneer de beperking groter wordt. Een andere belangrijke reden voor de marktomvang van het passagiersinformatiesysteem waren de verschillende soorten potentiële toepassingen, zoals videobewaking en video-analyse voor de luchthavens, bussen en spoorwegen in het openbaar vervoer. Noord-Amerika heeft het hoogste aandeel in de markt voor passagiersinformatiesystemen. De groei van de sector van de passagiersinformatiesystemen werd beïnvloed door de toegenomen veiligheidsproblemen in de sector van het openbaar vervoer.

Per component:

  • Netwerkapparaten
  • Sensoren
  • Multimedia display
  • Communicatieapparatuur
  • Anderen 


Per transportmodus:

  • Spoorwegen
  • Airways
  • Wegen

 

Per oplossing:

  • Display systeem
  • Infotainmentsysteem 
  • Informatie aankondigingssysteem
  • Passagiersinformatie mobiele applicatie
  • Noodcommunicatiesysteem
  • Anderen

 

Per regio:

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • De rest van de wereld 

 

Per dienst:

  • Professionele diensten
  • Clouddiensten 
  • Integratie services 

 

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/passenger-information-system-market-2112

Regionale classificatie

De wereldwijde markt voor passagiersinformatiesystemen was verspreid over de volgende regio’s:Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Nieuws uit de industrie

De belangrijkste spelers die betrokken zijn bij de wereldwijde markt voor passagiersinformatiesystemen zijn Huawei Technologies Co. Ltd. (China), Mitsubishi Electric Corporation (Japan), SAMSUNG (Zuid-Korea) en Komachine.com Co. (Zuid-Korea).

Vraag om kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2112

Gerelateerde rapporten: –

  1. https://www.digitaljournal.com/pr/gps-tracker-market-projected-to-hit-usd-5-36-billion-at-a-13-83-cagr-by-2030
  2. https://www.digitaljournal.com/pr/iris-recognition-market-projected-to-hit-usd-9-74-billion-at-a-16-21-cagr-by-2030
  3. https://www.digitaljournal.com/pr/5g-core-market-projected-to-hit-usd-16145-1-million-by-2027
  4. https://www.digitaljournal.com/pr/digital-marketing-software-market-projected-to-hit-usd-264-5-billion-at-a-19-20-cagr-by-2030
  5. https://www.digitaljournal.com/pr/digital-payment-in-healthcare-market-projected-to-hit-9-62-billion-at-a-22-6-cagr-by-2027

 

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Passenger Information System Market,Passenger Information System Market Size,Passenger Information System Market Analysis,Passenger Information System Market Growth,Passenger Information System Market Trends,Passenger Information System Market Share