header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Personal Transporter Market Regionale trends, eisen, branchegrootte, aandeel, groeifactoren, technologie van topspelers en toekomstverwachting 2030

Dec 19, 2022 5:00 PM ET

Personal Transporter Market Research Report and Growth Analysis 2023 per voertuigtype (e-bike, e-scooter, e-hoverboard, e-skateboard en andere), product (retro, staand / zelfbalancerend en vouwend), gewichtscapaciteit (tot 10 kg, 10 kg-20 kg en meer dan 20 kg), reisbereik (tot 20 km, 20 km-35 km en meer dan 35 km), toepassing (on-road en off-road) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

Personal Transporter Marktonderzoek Future Insights

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde markt voor persoonlijke transporters naar verwachting een CAGR van ~ 8,5% registreren van 2022 tot 2030

De stijging van de vraag naar en de verkoop van e-mobiliteitsauto’s zijn belangrijke factoren die naar verwachting de groei van de markt voor persoonlijke transporters gedurende de prognoseperiode zullen ondersteunen. Er wordt voorspeld dat de behoefte aan persoonlijke transporteurs is toegenomen als gevolg van de toegenomen populariteit van automatiseringssystemen. Verder wordt voorspeld dat de toegenomen focus op het verbeteren van de effectiviteit en veiligheid van de individuele transportermarkt de marktuitbreiding heeft getemperd. De behoefte aan gekwalificeerde werknemers en de hoge initiële en lopende kosten in verband met de markt voor particuliere vervoerders kunnen op korte termijn extra belemmeringen vormen voor de ontwikkeling van de markt.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Hangzhou Chic Intelligent Technology Co Ltd
  • Airwheel Holding Beperkt
  • Eén wiel
  • BOXX Corp
  • T3 Holdings Inc
  • Scheermes USA LLC
  • INMOTION TECHNOLOGIES CO LTD
  • SEGWAY INC
  • Honda Motor Company Ltd
  • Jiangsu Xinri E-Voertuig Co Ltd
  • Inventist Inc
  • Terra Motors Corporation
  • BMW AG
  • Gogoro Inc. en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8278

De toename van de vraag naar persoonlijke e-transporters is te wijten aan gunstig voor het milieu, slimme persoonlijke transporteurs en persoonlijke mobiliteitstransporteurs. Segway en Honda Motor Co., Ltd. zijn de toonaangevende particuliere transporterproducenten wereldwijd in bewegingstechnologieën. Hun belangrijkste interessegebieden zijn de ontwikkeling van massareductieproducten, geavanceerde DSP-processors en verbeterde batterijtechnologie. Tijdens de verwachte periode zullen deze innovaties naar verwachting nieuwe marktkansen bieden en de investeringsvooruitzichten van fabrikanten aanzienlijk beïnvloeden. Niettemin wordt verwacht dat gedurende de prognoseperiode de hoge kosten van persoonlijke transporteurs en strikte beperkingen de wereldwijde marktuitbreiding hebben beperkt.

Regionale analyse van de markt voor persoonlijke vervoerders

Europa domineerde in 2021 de markt voor personenvervoerders. Europese landen hebben aanzienlijke investeringen gedaan in de modernisering en verbetering van de treininfrastructuur. West-Europese landen met een gevestigde transportinfrastructuur, zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland, en verschillende regionale transportbedrijven, gebruiken enkele van de meest geavanceerde intelligente transporttechnologieën. Het verhogen van de overheidsuitgaven voor het verbeteren van het stedelijke transport- en verkeerssysteem van de regio, met name in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, was dus de drijvende factor voor de marktgroei. 

Azië-Pacific was de snelst groeiende regio voor in de markt voor persoonlijke transporters. De behoefte aan elektrische transporteurs in het APAC-gebied groeit als gevolg van verstedelijking, bevolkingsuitbreiding, verhoogde productiecapaciteit en de beschikbaarheid van grondstoffen.

Marktsegmentatie van persoonlijke transporteurs

De wereldwijde markt voor persoonlijke transporters is gesegmenteerd in voertuigtype, reisbereik en product.

De markt is gesegmenteerd op basis van voertuigtype in elektrische scooters, elektrische fietsen en elektrische skateboards. Het segment elektrische scooters was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Door het hogere gemak en de lagere bedrijfskosten heeft het een voordeel. Aan de andere kant was het segment elektrische fietsen het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode. Kunstmatige intelligentie en informatietechnologie worden veel gebruikt in on-demand transport om transportdiensten effectief te coördineren en te beheren.

Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8278

Op basis van het reisbereik is de markt gesegmenteerd in 20 km, 20 km-35 km en meerdan 35 km. Meer dan 35 km was goed voor het grootste omzetaandeel van de markt voor persoonlijke transporters in 2021 vanwege het groeiende aantal overheden dat dochterondernemingen voor elektrische voertuigen levert. Bovendien was de categorie 20 km-35 km het snelst groeiende segment vanwege de toename van elektrische scooters.

Op basis van product is de markt gesegmenteerd in retro, staand / zelfbalancerend en vouwend. Het segment staand/zelfbalancerend had in 2021 een prominent aandeel in de markt voor personenvervoerders. Dit wordt toegeschreven aan een toename van het aantal mensen dat elektrische skateboards gebruikt. Bovendien was de vouwcategorie het snelst groeiende segment vanwege de vooruitgang in persoonlijke transporter.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor persoonlijke transporters, per voertuigtype

5.1. Inleiding

5.2. E-bike

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020–2027

5.2.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020–2027

5.3. E-scooter

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2020–2027

5.3.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020–2027

5.4. E-hoverboard

5.4.1. Marktramingen &Prognose, 2020–2027

5.4.2. Marktramingen &Prognose per regio, 2020–2027

5.5. E-skateboard

5.5.1. Marktramingen &Prognose, 2020–2027

5.5.2. Marktschattingen &Prognose per regio, 2020–2027

Voortzetten…

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8278

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Personal Transporter Market,Personal Transporter Market Analysis,Personal Transporter Market Size,Personal Transporter Market Share,Personal Transporter Market Trends,Personal Transporter Market Outlook,Personal Transporter Market Technology,Personal Transporter Market forecast