header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Siliconenrubbermarkt vertoont meer dan 7,5% CAGR in 2020-2030

Dec 19, 2022 3:00 PM ET

Silicone Rubber Market zal naar verwachting een groei laten zien met een CAGR van 7,5% van 2022 tot 2030.

De siliconenrubbermarkt zal ongetwijfeld evenzeer worden beïnvloed door de wereldwijde krachten die de grotere rubbermarkt beïnvloeden. Bijna alle industrieën die een enorme groei doormaken, zoals de automobiel-, bouw- en elektronicasector, maken op grote schaal gebruik van siliconenrubberproducten. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat dit de vraag ernaar zal doen toenemen. Vanwege de betere veelzijdigheid en capaciteit om te worden gerecycled, heeft siliconenrubber de afgelopen jaren een sterke CAGR gezien, wat het duurzaamheidsprincipe ondersteunt. De totale vraag naar het product gedurende de verwachte periode wordt grotendeels aangedreven door de bloeiende bouwactiviteit over de hele wereld.

De siliconenrubbermarkt zal naar verwachting ook worden aangedreven door de stijgende vraag naar rubber dat gedurende de onderzoeksperiode zeer water-, chemisch-, olie- en brandstofbestendig is in automobiel- en elektrische toepassingen. De marktuitbreiding in de komende jaren kan echter worden belemmerd door de grillige prijsstelling van de grondstoffen van siliconenrubbers en het overhaaste onderzoek dat door topbedrijven wordt gedaan om nieuwe, milieuvriendelijke producten te produceren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6983

Regionale analyse

De vijf onderzochte regio’s voor de wereldwijde siliconenrubbermarkt zijn Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. De grootste regio van de markt in 2017 en degene met de snelste groei is Azië-Pacific. Tijdens de projectieperiode wordt voorspeld dat de toegenomen vraag naar het product in deze regio het gevolg zou zijn van de snelle uitbreiding van de fysieke infrastructuurprojecten in de regio en de aanmoediging van de schoenenproductiesector. De markt voor siliconenrubber in deze regio zal naar verwachting ook snel groeien vanwege de bouw- en auto-industrie van het land.

Azië-Pacific wordt op de voet gevolgd door Noord-Amerika, dat in 2017 het op een na grootste marktaandeel had. Toegenomen bouwwerkzaamheden en stijgende productvraag in de auto-industrie.

Een andere aanzienlijke geografische markt waar de vraag naar goederen uit de auto-industrie aanzienlijk is gegroeid, is Europa. Ondanks het feit dat ze in 2017 kleine marktaandelen hadden, zullen het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR vanwege hun gunstige investeringsklimaat en toegang tot grondstoffen.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6983

Marktsegmentatie

Op basis van soort en toepassing is de siliconenrubbermarkt internationaal verdeeld.

De markt voor siliconenrubber is verdeeld in verschillende soorten op basis van soort, waaronder vloeibaar siliconenrubber, rubber met hoge consistentie, fluorosilicone-rubber en andere.

De markt is verdeeld in automotive, medisch, bouw, elektronica, schoeisel, consumentengoederen, sportkleding en andere categorieën op basis van toepassing.

Belangrijkste spelers

  • CHT Group (Duitsland)
  • KCC CORPORATION (Zuid-Korea)
  • Elkem Silicones (Noorwegen)
  • MESGO S.p.A. (Italië)
  • Momentive (VS)
  • Wacker Chemie AG (Duitsland)
  • Shin-Etsu Chemical Co (Japan)
  • Reiss Productie
  • SIMTEC Siliconen Onderdelen (US)
  • Shenzhen Inno Silica Co

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6983

Gerelateerd rapport

Isosorbide Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/isosorbide-market-10537

Teruggewonnen houtmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/reclaimed-lumber-market-10542

Tire Cord Fabrics Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/tire-cord-fabrics-market-10544

Minerale wol isolatiemarkt

<a

href=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/mineral-wool-insulation-market-10546″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/mineral-wool-insulation-market-10546

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Silicone Rubber,Silicone Rubber Market,Silicone Rubber Market 2022