header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video Streaming Software Market wordt geschat op USD 9,57 miljard in 2027, met een CAGR van 18% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 19, 2022 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor videostreamingsoftware wordt geschat op USD 9,57 miljard in 2030, met een CAGR van 18% tijdens de prognoseperiode (2020-2027).

Online streamingdiensten hebben een gemakkelijke en handige manier geboden om Vod te verslinden voor miljoenen consumenten over de hele wereld. Videostreaming wordt op dezelfde manier populair bij serviceproviders om in de concurrentie te blijven, de eisen van de klanten beter te begrijpen en hen elk moment beter van dienst te zijn.

De groeiende vraag naar on-demand en online videostreamingdiensten en het bevorderen van het gebruik van digitale platforms zijn enkele factoren die worden geëvalueerd om de groei van de wereldwijde markt voor videostreamingsoftware tijdens de prognoseperiode te stimuleren. In het verlengde daarvan wordt verwacht dat de toegankelijkheid van snelle internetdiensten en de bevordering van technologische vooruitgang ook de marktgroei tegen 2030 zullen stimuleren.

Video’s zijn ook een noodzakelijk onderdeel geworden van bedrijfscommunicatie. Voor zakelijke online communicatie en live publiek wordt videosoftware gebruikt om video’s via internet uit te zenden. Dit verlaagt niet alleen de trainingskosten van het personeel, maar verbetert ook de effectiviteit van bedrijfscommunicatie.

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF-bestand:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5228

Het escalerende gebruik van video’s in bedrijfstrainingen en de hersenschudding van videostreaming in de onderwijssector zal naar verwachting de groei van de markt stimuleren en het over-the-Top (OTT) -segment zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren gedurende de prognoseperiode als gevolg van de toegenomen vraag naar digitale originele inhoud, toegankelijkheid van hybride verdienmodellen en uitstekende concurrentie die presteert in contentfragmentatie.

Video Streaming Software Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 9,57 miljard
Groei: CAGR van 18% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers
De prominente hoofdrolspelers van de wereldwijde videostreamingsoftwaremarkt zijn IBM (VS) Agile content (VS) Brightcove (VS) MediaPlatform (VS) Kaltura (VS) Sonic Foundry (VS) Qumu (VS) Panopto (VS) Vimeo (VS) SproutVideo (VS) Wowza (VS) Haivision (Canada) en VBrick (VS).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor videostreamingsoftware is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op componenten

  • Oplossingen
  • Diensten

 

Door professionele diensten

  • Consulting
  • Implementatie en integratie
  • steunen
  • onderhoud

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-software-market-5228

Op oplossingstype

  • Software voor videobeheer
  • Transcodering en verwerking
  • Video distributie
  • Videobeveiliging
  • Videobeveiliging
  • Anderen

 

Op streamingtype

  • Video-on-demand streamen
  • Live te streamen

 

Door verticals

  • BFSI
  • Media en entertainment
  • Gezondheidszorg
  • Academici en onderwijs
  • Regering
  • Anderen

 

Controleer korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5228

Regionale analyse

De wereldwijde videostreamingsoftwaremarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting de wereldmarkt inluiden tijdens de verwachte periode. Hoewel de groei van het totale aantal abonnees van videostreamingdiensten in Noord-Amerika afneemt, blijft de consumptietijd of videostreamingtijd per gebruiker ontstaan naarmate de toegankelijkheid en kwaliteit van streamingmateriaalVerbetert.

De Latijns-Amerikaanse markt voor videostreamingsoftware zal naar verwachting de komende jaren een gestage marktgroei overwegen.

Tijdens de geprojecteerde periode wordt verwacht dat de APAC Video Streaming Software-markt meer razendsnel zal groeien dan de rest van de wereld. Vanwege de verbeterde technologische infrastructuur zullen de ontwikkelde landen in deze regio waarschijnlijk aanzienlijk stijgen. Om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren, verschuiven dichtbevolkte landen zoals India en China naar modellen voor het genereren van inkomsten met videostreaming.

Gerelateerde artikelen

https://tealfeed.com/blockchain-telecommunication-post-services-market-news-r369a

https://tealfeed.com/web-scraper-software-market-leading-key-afwh2

https://tealfeed.com/fuel-convenience-store-pos-market-challenges-wyua3

https://tealfeed.com/asset-management-software-market-key-player-whwgd

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-market-3150

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Video Streaming Software Market,Video Streaming Software Market Share,Video Streaming Software Market Analysis,Video Streaming Software Market Growth,Video Streaming Software Market Trends,Video Streaming Software Market Size,Video Streaming,Video Streaming Market