header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Web Content Management Market zal naar verwachting een CAGR van 16,53% registreren van 2020 tot 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 19, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analysis zal de wereldwijde markt voor web content management naar verwachting een CAGR van 16,53% registreren van  2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 19,1 miljard in 2030.

De groei van de web content management markt en de verkoop van web content management worden gestimuleerd door een naadloze multi-channel gebruikerservaring voor consumenten. De verkoop en het gebruik van webcontentbeheer worden gedreven door een toename van het aantal apparaten dat digitale mediaformaten ondersteunt en hun verbruik. De vraag naar webcontentbeheer en acceptatietrends nemen toe als gevolg van de groeiende internettoegang waarmee gebruikers toegang hebben tot media-inhoud van hun keuze. Vanwege de noodzaak om effectief en efficiënt om te gaan met enorme hoeveelheden gegevens, wordt web content management steeds populairder.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4195 

Het marktaandeel van web content management is toegenomen en de stijgende populariteit van webgebaseerde marketing stimuleert belangrijke trends en vooruitzichten in de branche. Het marktaandeel van webcontentbeheer groeit als gevolg van technologische vooruitgang en digitalisering in opkomende economieën. De adoptie van web content management wordt in onderontwikkelde economieën belemmerd door de taalbarrière en contentlokalisatie. De verkoop van webcontentbeheer moet worden verbeterd door de interoperabiliteitsproblemen van gegevensintegratie.

Web Content Management Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 19,1 miljard
Groei: CAGR van 16,53 % van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Acquia Inc., IBM Corporation, Oracle Corporation, Episerver Inc., Adobe Systems Software Ireland Ltd., Open Text Corp., Kentico Software, Automattic Inc., SDL, Crownpeak Technology, Rackspace Hosting Inc., OpenText Corporation, Sitecore Corporation A/S, E-Spirit, SDL plc, Mircosoft Corporation, HCL Technologies Ltd., Sitecore Inc., Progress Software Corporation, HubSpot, Inc., Upland Software Inc., Kentico Software LLC,Hyland Software Inc., enz., Enz

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/web-content-management-market-4195 

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor webcontentbeheer is gesegmenteerd in componenten, implementatiemodellen, organisatiegrootte en applicaties.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in andere. Het oplossingssegment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. De groei van de categorie geïntegreerde oplossingen hangt samen met het potentieel voor de geïntegreerde web content management marktoplossing om te worden aangeboden als onderdeel van een suite of platform. Het wordt gecombineerd met een andere oplossing om eindgebruikers verschillende voordelen te bieden. Dergelijke voordelen zijn onder meer bewerkingssoftware, personalisatie, digitale assets, documentbeheer en recordherstel. Door dit te doen, kunnen klanten toegang krijgen tot verschillende keuzes voor gegevensbescherming vanuit één oplossing. Aan de andere kant wordt verwacht dat het dienstensegment het snelst groeiende segment zal zijn tijdens de prognoseperiode. Vanwege digitale marketing en branding zal het dienstensegment naar verwachting een groter deel van de wereldwijde markt voor online contentmanagementsystemen in handen hebben. Bedrijven willen graag geld investeren in websites om online populariteit te verwerven. Web content management systemen kunnen digitale marketeers helpen bij het beheren van de belasting op hun websites en het volgen en monitoren van hun content.

Op basis van de implementatiemodus is de markt gesegmenteerd in on-premises en cloud. Cloud Diagnostic-applicaties waren in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de webcontent-managementmarkt. De minimale tijds- en financiële vereisten, evenals de eenvoud van implementatie, zijn de schuld. Als gevolg van het COVID-19-pandemiescenario, waar socialeafstand en online handel zijn op een all-time high, deze factoren voeden wereldwijde normen die zijn ontstaan. Dit zal het gebruik van cloudgebaseerde webcontentmanagementsystemen en -diensten vergroten. Bovendien heeft het on-premise segment het op één na grootste marktaandeel. On-premise software is hierdoor inmiddels in trek. Veel bedrijven gebruiken implementatie op locatie om te profiteren van de extra beveiligingsfuncties. Bovendien kunnen bepaalde oplossingen voor enterprise data management eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de organisatie en werken zonder internetverbinding. Bijgevolg wordt verwacht dat het on-premise segment gestaag zal stijgen tijdens de prognoseperiode.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4195 

Op basis van de grootte van de organisatie is de markt gesegmenteerd in grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor web content management. Toegeschreven aan de toename van de behoefte van grote ondernemingen aan betrouwbare monitoringoplossingen en automatiseringsmogelijkheden voor de toewijzing van middelen en strategische besluitvorming, wordt de acceptatie van bedrijfsoplossingen vergemakkelijkt door de behoefte aan hightech tools in grote organisaties, zoals geavanceerde analytische engines, procesblauwdrukken en real-time tools voor gegevenscompilatie. Bovendien kunnen kleine en middelgrote bedrijven (kmo’s) bijdragen aan de wereldmarkt dankzij overheidsstimulansen en digitaliseringsinspanningen. De vraag in de markt kan worden verhoogd door de activiteiten te stroomlijnen en kosten te besparen.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in websitebeheer, beheer van sociale media, documentbeheer, inhoudsplanning, workflowbeheer en andere. Het social media management segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor web content management. Het is het gevolg van de groeiende behoefte aan bedrijven om hun online aanwezigheid op veel sociale mediaplatforms te vergroten door gebruikersposts te maken, te plaatsen en te beoordelen. Bovendien zal het segment naar verwachting een lucratieve groei in de markt laten zien. Bovendien wordt verwacht dat de media- en entertainmentindustrie het meest winstgevend zal zijn. Om het gebruik van WCM wereldwijd te promoten, staan media- en entertainmentorganisaties voor een toenemende uitdaging: het bijhouden van de hoeveelheid en snelheid van inhoud. WCM-systemen maken veilige authoring, formaatconversie, geaggregeerd beheer, templating, publicatie, segmentatie en personalisatie, optimalisatie en integraties van sociale media mogelijk. Ze helpen bedrijven ook bij het verbeteren van de klantenservice en het werven van nieuwe klanten.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor web-content-management in 2021. De markt voor webcontentbeheer zal naar verwachting groeien als gevolg van de creatie en innovatie van nieuwe oplossingen om digitale diensten te verbeteren. De vraag naar web content management groeit naarmate deze regio geavanceerde technologie zoals AI en machine-intelligentie gebruikt. De verkoop van webcontentbeheer wordt aangedreven door geavanceerde technologie om de online zichtbaarheid te vergroten en een aanzienlijke klantenkring aan te trekken, die groeit met trends en projecties op het gebied van webcontentbeheer.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor web content management. Het marktaandeel van webcontentbeheer wordt vergroot door de toepassing van geavanceerde technologieën en digitalisering in de opkomende locaties van deze regio. De bevolking in deze regio maakt steeds meer gebruik van mobiele apparaten en mobiele diensten, wat de vraag naar webcontentbeheer in de regio Azië-Pacific doet toenemen.

Gerelateerde artikelen:

 https://techplanet.today/post/grid-computing-market-estimated-to-grow-with-a-healthy-cagr-during-forecast-period-2020-2030

 https://tealfeed.com/grid-computing-market-future-insights-market-ne8ez

 https://techplanet.today/post/microgrid-as-a-service-market-2020-2030-industry-analysis-and-forecast

 https://medium.com/@deshpandechaitali803/digital-transaction-management-market-latest-technology-emerging-technology-historical-demands-by-e3d3fe6adcb7

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillendeindustrieën via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Web Content Management Market,Web Content Management Market Share,Web Content Management Market Size,Web Content Management Market Growth,Web Content Management Market Analysis,Web Content Management Industry,Web Content Management Market Forecast