header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Batterijbeheersysteem voor EV’s Markt CAGR verwacht tot 2030 met 28% te rijden; Wereldwijde trends, technologieanalyse, omvang, groei, kansen en prognoses

Dec 20, 2022 5:00 PM ET

Battery Management System for Electric Vehicles Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 per systeem (hardware en software), toepassing (personenauto en bedrijfsvoertuig), voertuigtype [batterij-elektrisch voertuig (BEV), hybride elektrisch voertuig (HEV), plug-in hybride elektrische voertuigen (PHEV)] en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2028

Batterijbeheersysteem voor EV’s Marktoverzicht

De markt voor batterijbeheersystemen voor elektrische voertuigen werd geschat op USD 2 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van ongeveer 28% van 202 tot 2030, tot USD 9 miljard (2022 – 2030). De wereldwijde markt voor elektrische auto’s is verschoven omdat consumenten op zoek zijn naar meer economische opties in de nasleep van COVID-19. Deze mogelijke verschuiving in de voorkeuren van klanten is gekanaliseerd naar gebruikte voertuigen, waarbij de behoefte aan gebruikte voertuigen in 2020 in vrijwel elk land toeneemt.

Batterijbeheersystemen (BMS) zorgen voor de gezondheid van de batterijcellen, analyseren en bedienen energieopslagsystemen en distribueren stroom naar voertuigsystemen. Binnen elektrische domeinen van elektrische auto’s (EV) of hybride elektrische voertuigen hebben isolatiecomponenten een verscheidenheid aan toepassingen binnen BMS (HEV).

Belangrijkste geprofileerde bedrijven:

  • Robert Bosch in Duitsland
  • Denso Corporation in Japan
  • Continental AG in Duitsland
  • BYD Co Ltd in China
  • Desay Corporation in China
  • Panasonic Corporation in Japan
  • Analoge apparaten in de VS
  • LG Innotek in Zuid-Korea
  • Infineon Technologies Ag in Duitsland
  • Amperex Technology Limited in China
  • Hella GMBH en anderen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8324

Batterijbeheersysteem voor EV’s marktsegmentatie

Zoals u kunt zien in het sectoroverzicht, domineert het hardwaresegment het wereldwijde batterijbeheersysteem voor de markt voor elektrische voertuigen. De commerciële component van de markt omvat het marktaandeel vanwege de vraag naar e-bussen en e-trucks. De PHEV-divisie breidt zich snel uit dankzij de goed ontwikkelde EV-infrastructuur. Er wordt voorspeld dat het tijdens de projectieperiode in een hoog tempo zal toenemen, vanwege een lagere behoefte aan batterijbewaking die circuitsystemen integreert.

Technologie – Naarmate de technologie vordert, is het milieueffect afgenomen en is de duurzaamheid van energie verbeterd tot een hoge waarde. Lithium-ionbatterijen zijn het populairst en worden aanbevolen voor gebruik. Als het gaat om batterijtechnologie, is aangetoond dat het opladen van pulsen het meest effectief is.

Batterijbeheersysteem voor ev’s regionale marktclassificatie

De landen die te maken hebben met de modulaire topologiesector zullen naar verwachting snel groeien gedurende de prognoseperiode voor batterijbeheer. Volgens het gebied wordt verwacht dat Noord-Amerika een groot marktaandeel van het batterijbeheersysteem zal hebben dat elektrische voertuigen aandrijft.

Het beleid van de overheid en de wereldwijde uitbreiding van EV-technologie hebben geleid tot deze overheersing. De American Recovery and Reinvestment Act van 2009 biedt financiering voor overheids- en particuliere bedrijven om HEV’s te produceren, die naar verwachting in de nabije toekomst een snelle uitbreiding zullen zien. Vanwege een grote toename van de batterijproductie en het omvatten van de BMS voor marktomzet voor elektrische auto’s op grote schaal, wordt verwacht dat Azië-Pacific het batterijbeheersysteem voor markttrends voor elektrische auto’s zal volgen.

Nieuws uit de industrie

De markt voor batterijbeheersystemen groeit als gevolg van factoren zoals het toegenomen gebruik van elektrische auto’s (EV’s) en hybride elektrische voertuigen (HEV’s) en een toename van de marktvoorkeur voor lithium-ionbatterijen. Bovendien wordt de marktgroei gevoed door een toename van het gebruik van oplaadbare batterijen in verschillende sectoren voor eindgebruik.

Het installeren van een batterijbeheersysteem verhoogt echter de totale prijs van artikelen, waardoor de marktuitbreiding wordt beperkt. Bovendien wordt gedurende de projectieperiode verwacht dat de toenemende focus van de overheid op het bevorderen van de acceptatie van elektrische auto’s en de aanwezigheid van overheidssubsidies voor elektrische voertuigen de vraag naar elektrische voertuigen zal aanwakkeren.

Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8324

Vanwege de snelle groei van elektrische mobiliteit over de hele wereld, zetten goederenvervoersbedrijven hun huidige vloot om naar voertuigen die afhankelijk zijn van elektrische aandrijving. Het opzetten van eenbatterijbeheersysteem in een voertuig brengt extra productiekosten met zich mee in de auto-industrie, afhankelijk van het voertuigtype en het ontwerp. Het vereist ook een goed koelsysteem om de elementen van het batterijbeheersysteem goed te laten presteren.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van het verslag
  3. Marktlandschap
  4. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijd batterijbeheersysteem voor de markt voor elektrische voertuigen, per systeem

5.1. Inleiding

5.2. Hardware

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.2.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

5.3. Programmatuur

5.3.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.3.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

  1. Wereldwijd batterijbeheersysteem voor de markt voor elektrische voertuigen, per voertuigtype

6.1. Inleiding

6.2. Batterij elektrisch voertuig (BEV)

6.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

6.2.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

6.3. Hybride elektrisch voertuig (HEV)

6.3.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

6.3.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

6.4. Plug-in hybride elektrisch voertuig (PHEV)

6.4.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

6.4.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

…Voortgezet.

Trending onderzoeksrapporten verkennen  @

Automotive Actuatoren Markt

Automotive Adaptive Cruise Control Markt

Automotive Aftermarket Industrie

Automotive luchtveersysteem markt

Automotive Alloy Wheel Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website:?https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website:?https://www.marketresearchfuture.com