header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Heavy-Duty oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen Marktgroeioverzicht, regio’s, toekomstige trends, topbedrijven, wereldwijd aandeel, grootte, ontwikkeling en technologie, prognose 2030

Dec 20, 2022 5:00 PM ET

Heavy-Duty oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 per ladertype (DC-lader, AC-lader), per oplaadmethode (snel opladen, langzaam opladen) en regio – prognose tot 2030

Heavy-Duty oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen Marktoverzicht

Hoewel de verkoop van EV-auto’s een enorme impact zal hebben, fuseren de autobedrijven niet of werken ze niet samen met bedrijven om supercharging-stations te ontwikkelen. Aan de andere kant ondersteunen landen als Europa de Heavy Duty EV Charging Infrastructure Market door beleid te ontwikkelen.  De toenemende populariteit van EV’s zal de winst versnellen. Vandaar dat de markt $ 210 miljard waard zal zijn. Van 2022 tot 2030 wordt geschat dat de Heavy Duty EV Charging Infrastructure Market een CAGR van 35% zal behalen. De dominante regio zal Azië zijn, de Stille Oceaan, vanwege de grote reserve aan grondstoffen.

Aantasting van het milieu leidt tot verandering in veel sectoren, waaronder de automobielsector. De uitstoot van schadelijke dampen van auto’s en volatiele brandstofprijzen is een motivator geworden voor de productie en aankoop van EV-auto’s.

Belangrijkste bedrijven geprofileerd

  • ABB
  • Siemens
  • Bombardier Inc
  • Kempower OY
  • Tesla
  • Proterra
  • Chargepoint Inc
  • Schunk Groep
  • EFACEC
  • Shijiazhuang Tonhe Electronics Technologies Co Ltd
  • Kehua Hengsheng Co Ltd En anderen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10090

Hoewel, er zijn veel uitdagingen voor de belangrijkste spelers die actief zijn in deze markt. Het bouwen van Heavy Duty laadstations vereist enorme inspanningen, samenwerkingen en investeringen. Enkele van de problemen zijn het bouwen van elektriciteitsnetten en het kopen van licenties op geschikte bestemmingen.

Laadinfrastructuur voor zware elektrische voertuigen Marktsegmentatie

De markt voor zware EV-laadinfrastructuur is gesegmenteerd in twee typen die ladertypen en oplaadmethoden zijn. Bij de soorten laders valt de markt uiteen in AC en DC. In de periode 2022-2030 zijn de DC-laadpalen het snelst groeiende land. 

Omdat veel benzine-aangedreven, zware auto’s worden omgebouwd tot EV’s, wat de kansen voor Heavy Duty EV Charging Infrastructure Market vergroot. Oplaadmethoden er zijn twee methoden, waaronder langzaam en snel opladen.

 De verwachting is dat snellaadsegmenten snelgroeiende sectoren zullen zijn. Dit komt omdat de snellaadstations mogelijk diensten aanbieden voor zowel kleine als grote voertuigen zoals vrachtwagens, bussen en anderen. Omdat langzamere laders echter tijdrovend zijn, zal de groei in dit segment fluctueren.

Laadinfrastructuur voor zware elektrische voertuigen Regionale classificatie

De regionale classificatie voor de Heavy Duty EV Charging Infrastructure Market is Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Vanwege de hoge minerale afzettingen en fabrikanten zal Azië-Pacific echter de hoogste groeiregio zijn.

In landen als China en Japan zal de vraag naar zware bussen toenemen, waardoor de ontwikkeling van laadstations en gerelateerde samenwerkingen wordt bevorderd. In deze visie zal Europa het op een na grootste station zijn, en dus zullen het VK, Frankrijk en Duitsland de grootste bijdragen leveren.

Andere regio’s, waaronder Midden- en Zuid-Amerika, zullen ook grotendeels bijdragen aan de groei van de markt voor zware ev-laadinfrastructuur.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10090

Nieuws uit de industrie

 De heavy Duty EV Charging Infrastructure Market is zeer concurrerend met het bestaan van vele spelers. Belangrijke spelers zijn Kehua Hengsheng Co., Shijiazhuang The Electronics, Schunk Groups, Tesla, Kempower, enz. 

De laatste industriële updates omvatten Sterling en Wilson die hun partnerschappen aankondigen voor het lanceren van laadinfrastructuur. Daarnaast werken bedrijven als Ford samen met belangrijke spelers om supercharging stations op te bouwen in Europese landen. 

De spelers passen voorhoedestrategieën toe om te voldoen aan de verwachtingen van klanten in contracten, samenwerkingen en joint ventures. Als gevolg hiervan is er een toename van investeringen om portfolio’s te creëren voor het versterken van de vangst in de heavy duty EV Charging Infrastructure-markt.

1 SAMENVATTING

1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADINFRASTRUCTUUR VOOR ZWARE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN, PER LADERTYPE 14

1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADINFRASTRUCTUUR VOOR ZWARE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN, DOOR OPLAADMETHODE 15

1.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR LAADINFRASTRUCTUUR VOOR ZWARE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN, PER REGIO 16

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE 17

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK 17

2.3 MARKTSTRUCTUUR 17

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES 18

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 19

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 19

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 20

3.5 PROGNOSEMODEL 22

3.6 LIJST VAN AANNAMES 23

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 INLEIDING 24

4.2 BESTUURDERS 25

4.2.1 TOENAME VAN DE VRAAG NAAR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN 25

4.2.2 STRATEGISCHE INITIATIEVEN VAN DE BELANGRIJKSTE SPELERS 26

4.2.3 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE GEVOLGEN VAN DE BESTUURDERS 27

4.3 TERUGHOUDENDHEID 27

4.3.1 VRAAG NAAR CNG- EN LPG-VOERTUIGEN 27

4.3.2 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING 28

4.4 KANSEN 28

…Voortgezet.

Blader door meer rapport

Automotive uitlaatsysteem Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-exhaust-system-market-1943

Automotive Exterieur Smart Lighting Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-exterior-smart-lighting-market-10094

Automotive Fleet Leasing Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fleet-leasing-market-4328

Automotive Frictieremsysteem Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-friction-brake-system-market-2137

Automotive Front end Module Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-front-end-module-market-2016

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Heavy-Duty Electric Vehicle Charging Infrastructure Market,Heavy-Duty Electric Vehicle Charging Infrastructure Market Analysis,Heavy-Duty Electric Vehicle Charging Infrastructure Market Report,Heavy-Duty Electric Vehicle Charging Infrastructure Market Trends,Heavy-Duty Electric Vehicle Charging Infrastructure Market Forecast