header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Homogene ladingscompressieontsteking (HCCI) markttechnologieontwikkeling, wereldwijde trends, vraagfactoren, aandeel, grootte, topspeleranalyse en industrieprognose 2030

Dec 20, 2022 5:00 PM ET

Homogeen laadcompressieontsteking (HCCI) marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 per producttype (tweetakt HCCI-motor en viertakt HCCI-motor), per voertuigtype (personenauto’s en bedrijfsvoertuigen) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Homogeen lading compressie ontsteking (HCCI) Marktoverzicht

Homogene lading compressieontsteking markt helpt om de motorprestaties te verbeteren en vermindert ook de emissies van voertuigen. Er is een verbeterde auto-infrastructuur in ontwikkelingslanden die de productie en verkoop van auto’s verhoogt. Het gebruik van HCCI wordt ondersteund door strenge limieten voor emissies en aandrijving om de motorprestaties te verbeteren.

Homogene lading compressie ontsteking markt verwijst naar verbrandingsmotoren. De motor wordt ingespoten met brandstof en luchtmengsel. De lucht/brandstofverhouding wordt hoog gehouden terwijl het continu wordt gecomprimeerd totdat het mengsel automatisch ontbrandt. Vandaar dat vonkontsteking wordt genegeerd.

De techniek staat bekend als HCCI, wat een slankere verbrandingsprocedure is. De auto-industrie beschouwt HCCI over het algemeen als een vervanging voor conventionele dieselverbranding, omdat de wereldwijde wetgeving streng wordt over dieselemissies. 

Belangrijkste geprofileerde bedrijven:

  • BMW (Duitsland)
  • Daimler AG (Duitsland)
  • General Motors (Verenigde Staten)
  • Honda Motor Company Ltd (Japan)
  • Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • Mazda Motor Corporation (Japan)
  • Volkswagen of America Inc. (Duitsland)
  • Nissan Motor Co Ltd (Japan)
  • Audi AG (Duitsland)
  • Mercedes-Benz USA LLC (Duitsland) en anderen

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7617 

Homogeen lading compressie ontsteking (HCCI) marktsegmentatie

De homogene charge compression ignition-markt is gesegmenteerd op basis van producttype, verkoopkanaal en voertuigtypen. In termen van producttypen zal de homogene ladingscompressieontstekingsmarkt worden onderverdeeld in twee- en viertakt HCCI-motoren. In-vehicle types zullen worden onderverdeeld in passagiers- en bedrijfsvoertuigen, terwijl het verkoopkanaal OEM’s en Aftermarket zal omvatten.

Verwacht wordt dat een mager homogeen mengsel zal helpen bij het verminderen van de uitstoot van deeltjes. Het zal de totale uitstoot van NOx verminderen van 90-98%. Aangezien de motoren een hoog brandstofverbruik van 15- 30 % bieden, wordt verwacht dat er groei in het voertuigsegment zal plaatsvinden.

Homogene lading compressie ontsteking (HCCI) Markt Regionale Classificatie

In een regionale classificatie van de Homogene Lading Compressie Ontstekingsmarkt zullen de marktsegmenten worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere landen. De Asia Pacific zal de leider zijn in de groei van de Homogene Charge Compression Ignition Market , dankzij de automotive-infrastructuur. Dit gaat gepaard met hoge overheidsinspanningen om de uitstoot van voertuigen en een hoog besteedbaar inkomen in regio’s als India te verminderen.

De volgende marktleider wordt Noord-Amerika, dat een groei in personenauto’s heeft doorgemaakt. De hoge verkoop zal de groei van de Homogene Lading Compressie Ontstekingsmarkt ondersteunen . Landen in Europa en andere regio’s zouden ook getuige zijn van een hoge groei omdat de wereldwijde emissies streng zijn geworden. Mexico, de VS en Canada zijn getuige geweest van een hoge groei van personenauto’s; daarom zullen deze regio’s bijdragen aan de groei.

Nieuws uit de industrie

 In 2020 werden nieuwe richtlijnen van de Amerikaanse verkeersadministratie aangekondigd om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De richtlijnen zullen naar verwachting de groei van de Homogene Lading Compressie Ontstekingsmarkt beïnvloeden.

Verschillende autoproductiebedrijven nemen HCCI-technologieën over door uitgebreide investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Ford Motor Company heeft bijvoorbeeld actieve onderzoeksprogramma’s voor verbranding aangekondigd. Ford heeft onderzoek gedaan naar cilindrische motoren om verbrandingscontrole te vinden.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7617

General Motors heeft studies geëvalueerd om HCCI-verbrandingen in motoren op te nemen. Het helpt bij het beoordelen van de gerelateerde sterke en zwakke punten waardoor verbetering in homogene lading compressieontsteking marktkansen kan plaatsvinden.

Inhoudsopgave

  1. Samenvatting
  2. Toepassingsgebied van de

Rapport

2.1. Marktafbakening

2.2. Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1. Definitie

2.2.2. Onderzoeksdoelstelling

2.2.3. Aannames

2.2.4. Beperkingen

2.3. Onderzoeksproces

2.3.1. Primair onderzoek

2.3.2. Secundair onderzoek

2.4. Schatting van de marktomvang

2.5. Prognosemodel

  1. Marktlandschap

3.1. Porter’s vijf krachten analyse

3.1.1. Dreiging van nieuwkomers

3.1.2. Onderhandelingsmacht van kopers

3.1.3. Dreiging van substituten

3.1.4. Rivaliteit tussen segmenten

3.1.5. Onderhandelingsmacht van kopers

3.2. Analyse van de waardeketen/toeleveringsketen

  1. Marktdynamiek

4.1. Inleiding

4.2. Marktfactoren

4.3. Beperkingen op de markt

4.4. Marktkansen

4.5. Markttrends

  1. Wereldwijde markt voor homogene ladingscompressieontsteking (HCCI), per producttype

5.1. Inleiding

5.2. Tweetakt HCCI-motor

5.2.1. Marktramingen &Prognose, 2020-2027

5.2.2. Marktramingen &Prognose, per regio, 2020-2027

5.3. Viertakt HCCI-motor

…Voortgezet.

Blader door meer rapporten

Automotive Brandstofinjectie Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fuel-injection-market-2758

Automotive brandstofinjectiepomp Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fuel-injection-pump-market-4936

Automotive Fuel Tank Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fuel-tank-market-5568

Automotive Fuse Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fuse-market-5908

Automotive Grille Market@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-grille-market-10394 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website:?https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website:?https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Homogeneous Charge Compression Ignition (HCCI) Market,Homogeneous Charge Compression Ignition (HCCI) Market Report,Homogeneous Charge Compression Ignition (HCCI) Market Share,Homogeneous Charge Compression Ignition (HCCI) Market Size,Homogeneous Charge Compression Ignition (HCCI) Market Trends,Homogeneous Charge Compression Ignition (HCCI) Market Technology