header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Learning Analytics-markt zal naar verwachting USD 8,3 miljard bereiken bij een CAGR van 26% CAGR in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 20, 2022 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Learning analytics heeft betrekking op de wetenschap van analytisch redeneren. De learning analytics verzamelen de benodigde ondersteuning van de interactieve leerinterfaces. Deze worden beschouwd als een integraal en essentieel onderdeel van de aanpak.

De wereldwijde Learning Analytics-markt wordt geschat op USD 8,3 miljard in 2027, met een CAGR van 26% tijdens de prognoseperiode (2020-2027).

De aanpak met betrekking tot learning analytics maakt oefeningen van een combinatie van leren, samen met data-analyse in samenwerking met menselijke factoren. De tactieken die betrokken zijn bij learning analytics ondersteunen betere besluitvorming. Dit heeft verder een rol te spelen bij het samenvoegen van menselijke flexibiliteit en creativiteit, samen met de achtergrondkennis met betrekking tot opslag- en verwerkingscapaciteiten. De opslag- en verwerkingscapaciteiten zijn in de context van de computers die in het huidige scenario in bedrijf zijn.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5634

Learning Analytics Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 8,3 miljard
Groei: CAGR van 26% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Deze helpen bij het verkrijgen van zinvolle inzichten in complexe problemen. Vanwege de voordelen die worden geboden, is er op de lange termijn een grote vraag naar het afdwingen van analytische hulpmiddelen bij veel entiteiten en ondernemingen.

De belangrijkste redenen voor de groei van de wereldwijde markt zijn dat de marktdiensten voordelen opleveren, zoals het vereenvoudigen van de workloads die verband houden met beveiligingsdoelstellingen. Ook is de markt getuige van een uitbreiding van de afhankelijkheid van de gegevens die het resultaat zijn van verschillende soorten IT-systemen en op dezelfde manier worden gebruikt voor de naadloze voltooiing van financiële transacties.

Regionale analyse


De wereldwijde Learning Analytics-markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De Noord-Amerikaanse regio zal naar verwachting de grootste groei in de markt voor learning analytics hebben, die getuige zal zijn van de opkomst van factoren die het genieten van dominantie over de markt tijdens de prognoseperiode zullen ondersteunen.

De markt in Europa zet zich schrap voor een gestage groei gedurende de prognoseperiode, dankzij de toenemende populariteit van learning analytics-oplossingen bij prominente onderwijsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/learning-analytics-market-5634

De Aziatisch-Pacifische markt is getuige van de snelste groei, met een verwachte CAGR van meer dan 20% gedurende de prognoseperiode. De bedrijfssector, met name de IT- en telecommunicatie- en e-commerce-industrie in landen als China, India en Japan, zal naar verwachting een cruciale gebruiker zijn van een breed scala aan oplossingen voor onderwijs- en leeranalyse.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Learning Analytics-markt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Door toepassingen

  • Acquisitie en behoud van mensen
  • Curriculumontwikkeling en interventiebeheer
  • Prestatiemanagement
  • Budget- en financieel beheer
  • Operationeel management
  • Anderen

 

Op componenten

  • Software
  • Diensten
    • Beheerde services
    • Professionele diensten
      • Consulting
      • Ondersteuning en onderhoud

 

Op implementatiemodel

  • On-premises
  • Wolk

 

Door eindgebruikers

  • Academisch
  • K-12
  • Hoger onderwijs
  • Onderneming/onderneming
  • Midden- en kleinbedrijf

(KMO’s)

  • Grote ondernemingen
  •  

    Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5634            

    Belangrijkste spelers

    De belangrijkste spelers van de wereldwijde Learning Analytics Market zijn Blackboard Inc. (VS), Microsoft (VS), IBM Corporation (VS), Oracle Corporation (VS), Pearson Inc. (VK), Saba Software Inc. (VS), McGraw-Hill Education (VS), SAP AG (Duitsland), D2L Corporation (Canada), Cornerstone On Demand (VS), Jenzabar (VS), Knewton (VS) en Kronos (VS).

    ** Controleer ook trending rapport van MRFR **

    Strategie Consulting Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market-6980

    Machine Learning Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market-2494

    Blockchain in de verzekeringsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-insurance-market-7956

    Online Payment Gateway Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-payment-gateway-market-6347

    Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

    Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact:

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Contact:

    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5Th Floor

    New York, NY 10013

    United States of America

    +1 628 258 0071 (US)

    +44 2035 002 764 (UK)

    Email: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Learning Analytics Market,Learning Analytics Market Size,Learning Analytics Market Share,Learning Analytics Market Growth,Learning Analytics Market Trends,Learning Analytics Market Demand