header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ontwikkelingen op de markt voor opladers voor elektrische voertuigen, trends van topspelers, huidige grootte, aandeel, vraaggestuurde stuurprogramma’s en branchevooruitzichten 2030

Dec 20, 2022 5:00 PM ET

Electric Vehicle On-board Charger Market Research Report and Growth Analysis 2023 Per huidig type (AC en DC), per voortstuwingstype (BEV, HEV en PHEV), per voertuigtype (personenauto’s, LCV en HCV) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

Elektrisch voertuig on-board oplader Marktoverzicht

De markt voor on-board laders voor elektrische voertuigen werkt met een marktomvangprognose die in de huidige prognosejaren tot USD 7 miljard zal bedragen. Het groeipercentage is gespecificeerd als een CAGR van 20% voor het huidige jaar, dat naar verwachting de komende tijd zal stijgen.

De boordlader of OBD wordt meestal gebruikt in hybride elektrische voertuigen en algemene elektrische voertuigen. Vanaf vandaag hebben ze ook de voorkeur voor plug-in hybride voertuigen voor het opladen van de tractiebatterij. Het doel van een boordladersysteem in een elektrisch voertuig is om de AC-ingang van uw net om te zetten in die van DC-ingang, die verder verantwoordelijk is voor het vervangen van de batterij. Alle elektronische componenten die worden gebruikt in de boordlader of OBC zijn bedoeld om de autobatterij op te laden in verbinding met die van het ac-net. Het kan thuis zijn of vanuit een buitenwinkel.

Belangrijkste geprofileerde bedrijven:

  • Bel Power oplossing
  • BRUSA Elektronik AG
  • Huidige Manieren Inc
  • Delphi Technologieën
  • Eaton Corporatie
  • Infineon Technologies AG
  • Innoelectric GmbH
  • Stercom Power Solutions GmbH
  • Toyota Industries Bedrijf
  • Xepics Italia SRL en anderen

Ontvang gratis sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10442

Afgezien van het opladen van de batterij van het voertuig, dient de OBC andere doeleinden, zoals bescherming van de laadsnelheid en monitoring. De AC Level 2 OBC’s en Level 1 OBC’s hebben isolatie nodig. Met het gebruik van DC-laders en snelkoppelingen worden de OBC’s omzeild. Ze maken gebruik van een gelijkrichter en bieden de powerfactorcorrectie. Het resulterende DC-signaal wordt vervolgens teruggebracht tot een blokgolf en zal de transformator aandrijven om de vereiste dc-uitgangsspanning te creëren. Er zijn specifieke eenheden in de ingebouwde laders van elektrische voertuigen die verschillende oplossingen voor signaalcondities, isolatieomvormers, foutversterkers en andere dergelijke componenten bevatten.

De overheidsinitiatieven op het gebied van de ontwikkeling van elektrische voertuigen nemen snel toe. En de vraag naar elektrische voertuigen is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen. Dit alles draagt bij aan het algehele toegenomen gebruik van laadladers voor elektrische voertuigen aan boord. Als gevolg hiervan zullen de verwachte marktinkomsten hoogstwaarschijnlijk worden bereikt en overtroffen. Het rapport is een overzicht van de marktsegmentatie, regionale analyse en industrienieuws van de wereldwijde markt voor elektrische boordladers.

Marktsegmentatie van de on-boardlader voor elektrische voertuigen

Op basis van de huidige typesegmentatie is de wereldwijde markt voor on-board laders voor elektrische voertuigen gesegmenteerd in het gebruik van deze laders voor twee huidige typen. Het omvat AC- en DC-stroomtypen!

Op basis van de segmentatie van het voortstuwingstype is de wereldwijde markt voor elektrische boordladers gesegmenteerd in drie verschillende voortstuwingstypen, waaronder bev-, hev- en phev-type voortstuwing.

De ingebouwde laders kunnen worden gebruikt voor lichte bedrijfsvoertuigen, zware bedrijfsvoertuigen en personenauto’s op basis van de segmentatie van het voertuigtype.

Regionale analyse van de markt voor opladers voor elektrische voertuigen

De wereldwijde markt voor on-board laadsystemen voor elektrische voertuigen genereert hoge inkomsten met de bijdrage van belangrijke spelers uit verschillende regio’s van de wereld. De best presterende regio’s voor deze markt zijn Noord-Amerika, Azië-Pacific en Europa. Azië-Pacific domineert de markt met hoge eisen vanaf de huidige prognoseperiode. Wat de rapporten betreft, zal Azië-Pacific tegen de huidige prognoseperiode 55% van het marktaandeel in handen hebben.

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10442

Nieuws uit de industrie

Toyota Industries Corporation maakt niet alleen auto’s, maar produceert ook de ingebouwde laders voor het naadloze gebruik van elektrische voertuigen. Ze ontwikkelen voortdurend hun ingebouwde oplader om sneller opladen te garanderen om de stilstandtijd van EV’s te minimaliseren.

Inhoudsopgave

1 SAMENVATTING

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1MARKTDEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 PRIMAIR ONDERZOEK

3.2 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.3 SCHATTING VAN DE MARKTCAPACITEIT

3.4 PROGNOSEMODEL

3.5 LIJST VAN AANNAMES

3.6 BEPERKINGEN VAN HET ONDERZOEK

4 MARKTINZICHTEN

5 MARKTDYNAMIEK

5.1 INLEIDING

5.2 MARKTFACTOREN

5.3 MARKTBEPERKINGEN

5.4 MARKTKANSEN

5.5 PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

5.5.1 DREIGING VAN NIEUWKOMERS

5.5.2 ONDERHANDELINGSMACHT VAN KOPERS

5.5.3 ONDERHANDELINGSMACHT VAN LEVERANCIERS

5.5.4 BEDREIGING VAN SUBSTITUTEN

5.5.5 INTENSITEIT VAN DE RIVALITEIT

5.6 ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN/TOELEVERINGSKETEN

6 WERELDWIJDE MARKT VOOR ON-BOARDLADERS VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN, PER HUIDIG TYPE

6.1 INLEIDING

6,2 wisselstroom

6.2.1 MARKTRAMINGEN &PROGNOSE, 2020–2027

6.2.2 MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2020–2027

6,3 gelijkstroom

6.3.1 MARKTRAMINGEN & PROGNOSE, 2020–2027

6.3.2 MARKTSCHATTINGEN &PROGNOSE, PER REGIO, 2020–2027

7 WERELDWIJDE MARKT VOOR ELEKTRISCHE BOORDLADERS, PER VOORTSTUWINGSTYPE

7.1 INLEIDING

7,2 BEV

…Voortgezet.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Intelligent Traffic Management System Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-traffic-management-system-market-10756

Elektrische Bestelwagen Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-van-market-10836

Racing Motor Bike Seat Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/racing-motor-bike-seat-market-10881

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Vehicle On-board Charger Market,Electric Vehicle On-board Charger Market Trends,Electric Vehicle On-board Charger Market Technology,Electric Vehicle On-board Charger Market Share,Electric Vehicle On-board Charger Market Size,Electric Vehicle On-board Charger Market Analysis,Electric Vehicle On-board Charger Market Forecast