header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Synthetic Aperture Radar (SAR) -markt om getuige te zijn van uitbreiding met 12,3% CAGR met topspelers, bedrijfswaarde, industriedynamiek tegen 2030

Dec 20, 2022 7:00 PM ET

Synthetic Aperture Radar (SAR) Marktoverzicht 

Synthetic Aperture Radar Market zal naar verwachting USD 13,4 miljard bereiken in 2030 en groeien met een CAGR van 12,3% tijdens de prognose, 2024-2030.

Marktdynamiek

De wereldwijde markt voor radars met synthetische diafragma’s zal naar verwachting groeien met een cagr met dubbele cijfers gedurende de prognoseperiode als gevolg van de stijgende vraag naar technologieën die het milieubewustzijn vergroten, de stijgende vraag naar een efficiënt bewakings- en communicatienetwerk en het toenemende gebruik van radars in de ruimte. De hoge kosten van de ontwikkeling van synthetische diafragmaradar beperken echter de uitbreiding van de markt binnen het verwachte tijdsbestek.

De wereldwijde markt voor radars met synthetische diafragma’s zal naar verwachting uitbreiden als gevolg van de toenemende ontwikkeling van dual-band synthetische diafragmaradars en de automatisering en miniaturisatie van radars voor onbemande luchtvaartuigen en onbemande gevechtsvoertuigen. SAR wordt op nieuwe manieren gebruikt die de reikwijdte van verkenning uitbreiden. Het leidde tot de innovatie achter systemen zoals bladpenetratie en grondverzetdoelindicator, die beide waarschijnlijk breder zullen worden gebruikt in militaire operaties als gevolg. Om de targeting- en aanwijsnauwkeurigheid verder te verbeteren, hebben landen de militaire investeringen in de ontwikkeling en integratie van raketten met SAR verhoogd.

Een van de belangrijkste factoren die de markt voor synthetische diafragmaradar tegenhoudt, is het hoge prijskaartje dat gepaard gaat met het maken ervan. Elke schakel in de waardeketen van de synthetische diafragmaradaractiviteiten vereist aanzienlijke investeringen. De markt voor synthetische diafragmaradar zal tijdens het voorspelde tijdsbestek worden belemmerd door zorgen over ruimtedeorbiting en puin.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10959

Concurrentie analyse

Als gevolg van zoveel bedrijven die in dezelfde ruimte concurreren, is de industrie erg versplinterd. Het vermogen van een bedrijf om uit te breiden naar deze sector is sterk afhankelijk van zowel de steun van de overheid als van investeerders. Verschillende marktdeelnemers investeren actief in nieuwe technologieën en ontwikkelen nieuwe samenwerkingen om hun huidige marktpositie te behouden.

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor radars met synthetische diafragma’s zijn UrtheCast Corp., Thales Group, SkyGeo, Saab AB, Raytheon Company, OHB Systems AG, Northrop Grumman Corporation, Lockheed Martin Corporation, Leonardo S.p.A., ICEYE, General Atomics, Cobham plc, Capella Space, BAE Systems en Airbus S.A.S.

Marktsegmentatie

De markt voor synthetische diafragmaradar is onderverdeeld in de volgende secties op basis van de drie hoofdcomponenten: ontvangers, zenders en antennes.

De wereldmarkt is onderverdeeld in twee hoofdtypen: lucht- en grond. De luchtvaartsubset is verder onderverdeeld in de categorieën ruimtevaartuigen, vliegtuigen en UAV’s (UAV).

De wereldwijde markt is onderverdeeld in submarkten voor X Band, L Band, C Band, S Band, K Band, Ku Band, Ka Band, UHF / VHF Band en anderen op basis van het gebruikte frequentiebereik.

De markt is onderverdeeld in vele subsets op basis van verschillende eindtoepassingen, zoals militaire, commerciële, openbare veiligheid, milieumonitoring en het ontdekken van hulpbronnen.

De markt is onderverdeeld in de categorieën multimode en single mode, afhankelijk van hoe signalen reizen.

Regionale analyse

In 2019 had Noord-Amerika een opmerkelijk marktaandeel. Dit komt door de overvloed aan radarproducenten met synthetische openingen in de regio en de bereidheid van het leger om meer geld te investeren in technologische upgrades. Bovendien is de investering in sar-satellietprojecten in de ruimte uitgebreid dankzij de samenwerking tussen het Amerikaanse ministerie van Defensie (DOD) en de National Aeronautics and Space Administration (NASA).

China en India zullen de belangrijkste aanjagers zijn van de groei in Azië-Pacific gedurende de voorspelde periode. China lanceerde hun radargrondobservatiesatelliet Gaofen-7 met synthetische opening in 2019, terwijl de Indiase ISRO en NASA samenwerken aan de lancering van hun aardobservatiesatelliet NISAR in 2022. Bovendien wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de marktuitbreiding zal stimuleren vanwege de toenemende behoefte aan grensbewaking.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/synthetic-aperture-radar-market-10959

Gerelateerd rapport

3D Radar Markt Onderzoeksrapport: Informatie doorPlatform (Ground, Airborne en Marine), Frequency Band (C/S/X Band, E/F Band, L Band en anderen), Range (Long Range, Medium Range en Short Range) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en rest van de wereld) – Forecast tot 2030

Defensie Cybersecurity Markt Rapport: Per type (volledig elektrisch en hybride), systeem (energieopslagsystemen, energieopwekking, stroomconversie en stroomdistributiesystemen), scheepstype (commercieel en defensie), operationeel (bemand, op afstand bediend en autonoom) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Synthetic Aperture Radar (SAR) Market,Synthetic Aperture Radar (SAR) Market Size,Synthetic Aperture Radar (SAR) Market Share,Synthetic Aperture Radar (SAR) Market Growth,Synthetic Aperture Radar (SAR) Market Trend,Synthetic Aperture Radar (SAR) Market Analysis,Synthetic Aperture Radar (SAR) Industry,Synthetic Aperture Radar (SAR) Market Outlook,Synthetic Aperture Radar (SAR) Market Insights