header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aerospace Additive Manufacturing-markt schaalt groei op met 20,24% CAGR als gevolg van toenemende vraag naar groene productie

Dec 21, 2022 8:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek

 Aerospace Additive Manufacturing Market Size zal naar verwachting USD 31,837 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 20,24% in 2020-2030.

De huidige COVID-19-epidemie heeft, net als elke andere marketingsector, een nadelige invloed gehad op de uitbreiding van de wereldwijde markt, volgens een studie van de additieve productie-industrie in de lucht- en ruimtevaart. Gedurende deze tijd werden het productieproces en de toeleveringsketen onderbroken, wat resulteerde in een aanzienlijk verlies voor de wereldwijde markt. Bovendien heeft de additieve productie-industrie in de lucht- en ruimtevaart geworsteld met een tekort aan werknemers, investeerders en transport.

Om de vraag naar additive manufacturing in de lucht- en ruimtevaart voor de verwachte termijn te stimuleren, lanceren de grote bedrijven niettemin nieuwe producten, voeren ze promoties uit en implementeren ze een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1551

 Belangrijkste spelers:

Arcam ab (Zweden), 3d Systems, Inc. (Verenigde Staten), Crp Technology Srl (Italië), Concept Laser gmbh I (Duitsland), Eos (Duitsland), Crs Holdings Inc. (Verenigde Staten), Optomec (Verenigde Staten), Stratasys Ltd. (Verenigde Staten), Exone (Verenigde Staten) en Slm Solution Group AG (Zwitserland) behoren tot (Duitsland).

De methode voor het maken van driedimensionale items op basis van een digitaal CAD-model staat bekend als additive manufacturing (AM). Het product is ontworpen met behulp van opeenvolgende lagen op basis van het CAD-ontwerp in deze verslavende productietechniek. Om het product af te maken, gebruikt de additieve productiemethode slechts het kleinste minimum aan gereedschappen.

De wens voor groene productie en de groeiende bezorgdheid over het verminderen van de koolstofvoetafdruk met behulp van gewichtsvermindering van vliegtuigen zijn twee extra groeibevorderende aspecten voor de wereldwijde additieve productie-industrie in de lucht- en ruimtevaart. De verhoogde efficiëntie die wordt veroorzaakt door additieve productie bij de productie van essentiële lucht- en ruimtevaartcomponenten is een ander belangrijk groeibevorderend aspect voor de wereldwijde markt.

Regionale analyse:

  Het Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika zijn de regio’s die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart.

De markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart werd in 2018 gedomineerd door het Noord-Amerikaanse gebied toen het een groter marktaandeel van 38,86% noteerde. Voor de onderzoeksperiode van 2025 wordt de grootste CAGR verwacht. Stratasys Ltd. en 3d Systems Inc. zijn twee bekende ondernemingen die hebben bijgedragen aan de toegenomen groei van de regio.

Marktsegmentatie:

Afhankelijk van de toepassing is de markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart verdeeld in structurele, motor- en andere segmenten.

Gebaseerd op het type platform: In de wereldwijde markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart is de platformsector verdeeld in ruimtevaartuigen, vliegtuigen en onbemande luchtvaartuigen.

Volgens technologie is de markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart gesegmenteerd in lasersintering, stereolithografie, 3D-printen, elektronenbundelsmelten en gefuseerde depositiemodellering.

Gebaseerd op materiaaltype: In de wereldwijde markt voor additieve productie in de lucht- en ruimtevaart is het materiaaltypesegment onderverdeeld in plastic, rubber, metaallegeringen en andere.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-additive-manufacturing-market-1551

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Aerospace Additive Manufacturing Market,Aerospace Additive Manufacturing Market Size,Aerospace Additive Manufacturing Market Share,Aerospace Additive Manufacturing Market Growth,Aerospace Additive Manufacturing Industry,Aerospace Additive Manufacturing Market Outlook,Aerospace Additive Manufacturing Market Insights