header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud Communication Platform Markt zal naar verwachting USD 51,37 miljard bereiken met een gezondheids-CAGR van 19,82% in 2020 – 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 21, 2022 5:00 PM ET

Inzichten in marktonderzoek in de toekomst:

De toename van opties voor werken op afstand is de oorzaak van de snelle expansie van de markt voor cloudcommunicatieplatform als service.

Gedurende de projectieperiode zal de groei van de markt naar verwachting worden ondersteund door de piek in de vraag naar BYOD-systemen (bring your own device) in de bedrijfssector, waar werknemers worden geïnstrueerd om hun eigen apparaten mee te nemen naar het werk in plaats van te vertrouwen op de hardware van het bedrijf. Bring your own device-regels bieden ook een betrouwbare centrale communicatie-infrastructuur die het mogelijk maakt voor moeiteloos contact tussen verschillende delen van het bedrijf.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2811

Cloud Communication Platform Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 51,37 miljard
Groei: CAGR van 19,82% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De toegenomen vraag naar opties voor werken op afstand in het bedrijfsleven, de toenemende acceptatie van cloudcommunicatie vanwege de superieure functies ten opzichte van traditionele alternatieven, de toenemende acceptatie van verbonden apparaten, de toenemende IoT-penetratie, de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten, de toegenomen mobiliteit en de toegenomen productiviteit en kostenbesparingen van het personeel zijn extra factoren die de marktgroei voor cloudcommunicatieplatforms stimuleren.

Daarnaast groeit de markt als gevolg van de sterke toename van de vraag naar cloudcommunicatieplatformsoftware, mobiele cloudcommunicatieplatforms, cloudcommunicatiesoftware en webgebaseerde communicatieplatforms.

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en de rest van de wereld vormen de geografische segmenten van de wereldwijde markt voor cloudcommunicatieplatforms (RoW). In de loop van de projectie zal Noord-Amerika deze markt blijven leiden. Tegen 2023 zal het naar verwachting groeien met een CAGR van 24,0%.

Het groeiende gebruik in grote, middelgrote en kleine bedrijven, het bestaan van belangrijke spelers, de toegankelijkheid van tal van cloudgebaseerde serviceproviders en de groeiende populariteit van flexibele werkalternatieven dragen allemaal bij aan de wereldwijde groei van de communicatieplatformmarkt in het gebied.

In de loop van de projectieperiode zal Europa naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben in de wereldwijde markt voor cloudcommunicatieplatforms. De marktomvang voor wereldwijde cloudcommunicatieplatforms in het gebied ontwikkelt zich als gevolg van de toenemende betrokkenheid bij R&D, de toenemende acceptatie in de BFSI-industrie, productdifferentiatie tussen telecommunicatiedienstverleners en concurrerende prijzen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-communication-platform-market-2811

Marktsegmentatie:

Op basis van component, organisatiegrootte en verticaal is de markt voor cloudcommunicatieplatforms gesegmenteerd.

De markt voor wereldwijde cloudcommunicatieplatforms is onderverdeeld in service- en oplossingscategorieën op basis van component. Application programming interface (API), voice over internet protocol (VoIP), interactive voice response (IVR), online real-time communication (WebRTC) en unified communication and collaboration (UCC/UCaaS) zijn de andere subgroepen van de oplossingssector. Opnieuw onderverdeeld in managed services, support en onderhoud, en training en consulting, de service sectie. In de loop van de projectie zal het oplossingssegment de markt domineren. Tegen 2023 zal het naar verwachting toenemen met een CAGR van 24,1%.

De wereldwijde markt voor cloudcommunicatieplatforms is verdeeld in twee categorieën op basis van de grootte van de organisatie: grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s). In de loop van de projectie zal de sector van het grootkapitaal de markt regeren. Tegen 2023 zal het naar verwachting groeien met een CAGR van 23,9%. De categorie breidt zich uit door verhoogde productiviteit, kostenbesparingen en het vermogen van grote bedrijven om hun verspreide bedrijfsdivisies te stroomlijnen met behulp van een interoperabel, veilig en betrouwbaar cloudgebaseerd communicatiesysteem.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2811

De productie, het onderwijs, reizen en horeca, detailhandel, overheid, information technology-enabled service (ITES), telecommunicatie, gezondheidszorg, BFSI en andere verticals vormen de wereldwijde markt voor cloudcommunicatieplatforms. In de loop van de projectieperiode zal het BFSI-segment de markt regeren. Tegen 2023 zal het naar verwachting groeien met een CAGR van 24,1%. Het gebruik van financiële technologie en digitale transformatie door de BFSI-sector voedt de expansie van het segment.

Belangrijkste spelers:

Corporation of the Mitel Networks Holdings Companies voor Nokia, Masergy en Vonage De NetFortris Corporation van Avaya Corporation, bekend als Telestax West. Twilio Inc. het bedrijf Cisco Systems, Inc.

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Talent Management Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/talent-management-software-market-3943

Strategie Consulting Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market-6980

Machine Learning Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market-2494

Blockchain in de verzekeringsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-insurance-market-7956

Over Market Research Future: 

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Communication Platform Market,Cloud Communication Platform Market size,Cloud Communication Platform Market Trends,Cloud Communication Platform Market Growth