header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bouwsoftware zal naar verwachting usd 6,3 miljard bereiken bij een CAGR van 9,5% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 21, 2022 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde markt voor bouwsoftware wordt geschat op USD 6,3 miljard in 2030, met een CAGR van 9,5% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Bouwsoftware is een softwaretoepassing die informatie verwerkt die wordt gebruikt om verschillende taken binnen het gebouw uit te voeren of een structuur of infrastructuur samen te stellen die de eindgebruiker helpt zijn productiviteit, efficiëntie en concurrentievermogen uit te breiden. Het helpt bij het plannen, het plannen van veel bewerkingen in bouwprojecten en het effectief oefenen van de geplande technieken om de structuur te bouwen. Ook kunnen de taken die voorheen werden beheerd door algemene aannemers, gebouweigenaren, ontwerpingenieurs, onderaannemers van architectuur en gespecialiseerde aannemers worden uitgevoerd door bouwsoftwaretoepassingen. De acceptatie van technologie is gunstig gebleken voor alle industriële toepassingen. De technologische oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor de bouwsector omvatten cloudgebaseerde bouwbeheer- en projectmanagementsoftware, om er maar een paar te noemen, belichaamd met virtual &augmented reality, autonome apparatuur, machine learning &kunstmatige intelligentie, IoT, voorspellende analyses en andere. Dit heeft de werkcultuur van de industrie drastisch vernieuwd en is verschoven van pen en papier naar gespecialiseerde en toegewijde softwareoplossingen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6189

De opkomst van ontwikkelde technologie in de bouw- en ontwerpindustrie, zoals Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), drones, communicatiemiddelen en bedrijfsinformatiemodellering, zal naar verwachting de vraag naar bouw- en ontwerpsoftware ondersteunen. De integratie van deze technologieën maakt het mogelijk om hoogtes en dips op bouwplaatsen te bekijken vóór het begin van projecten, wat helpt om de veiligheid van personeel op locatie uit te breiden. Bovendien helpen deze technologieën de gezondheid en veiligheid in de bouwsector en moedigen ze kantoorpersoneel aan om de normen voor sociale afstand in te wisselen. Nogmaals, de opkomst van trends van werken op afstand zorgt ervoor dat verschillende ingenieurs en architecten de huidige bouwsoftware gebruiken voor de verdere ontwikkeling van hun bouwmodellen.

Bouwsoftware Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 6,3 miljard
Groei: CAGR van 9,5% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor bouwsoftware is verdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting het verzoek leiden tijdens de castperiode. In de regio wordt verwacht dat de VS het verzoek in de beoordelingsperiode zullen leiden.

Europa zal naar verwachting een economisch verzoek zijn tijdens de castperiode. In de regio wordt verwacht dat het Verenigd Koninkrijk de belangrijkste donatie zal doen aan de ontwikkeling van de regio.

APAC zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn tijdens de castperiode. De snelle ontwikkeling van de regio kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van snel ontwikkelende landen zoals Zuid-Korea, China en Japan.

De rest van Europa omvat Spanje, Denemarken, Rusland, Nederland en andere buurlanden. De rest van Europa heeft een groot vraagaandeel in de regio vanwege de hoge afstand van BIM bij grote en kleine ondernemingen in de regio om de effectiviteit van bouwprocessen te vergroten.

Blader door volledige rapportdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-software-market-6189

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor bouwsoftware is onderverdeeld in de volgende typen;

Op type

  • Projectmanagement
  • Account/Financieel Beheer
  • Kwaliteit & Veiligheid
  • Productiviteit in het veld
  • Anderen

 

BijImplementatie

  • Wolk
  • On-premise

 

Op organisatiegrootte

  • Grote onderneming
  • Midden- en kleinbedrijf

 

Per toepassing

  • Algemene aannemers
  • Gebouweigenaren
  • Architecten en ingenieurs
  • Subcontactors
  • Gespecialiseerde aannemers

 

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6189

Belangrijkste spelers


De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde Construction Software Market zijn Sage Group PLC, Oracle Corporation, BuilderTREND, Trimble Inc., Constellation Software Inc., Comprotex Software Inc., iSqFt (ConstructConnect), Procore Technologies Inc., BuilderMT en Turtle Creek Software.

Top Trending Rapporten:

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Software Market,Construction Software,Construction Software Market Size,Construction Software Market Share,Construction Software Market Growth,Construction Software Market Trends,Construction Software Market Analysis,Construction Software Industry