header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektrische & Elektronica Testen, Inspectie, & Certificering Markt om USD 157,63 miljard te bereiken, met een 5,17% CAGR tegen 2030 – Rapport door Market Research Future (MRFR)

Dec 21, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek toekomstinzicht:

Nalevingstests, audits, inspectie, kwaliteitsborging en certificeringsdiensten zijn allemaal opgenomen in de elektrische en elektronische test-, inspectie- en certificeringsdiensten (TIC). Bedrijven die actief zijn in verschillende industriële sectoren gebruiken deze diensten om de productiviteit en effectiviteit van productieprocessen te verhogen om ervoor te zorgen dat fabrikanten zich houden aan internationaal erkende normen, wetten en beleidsmaatregelen die door de overheid zijn vastgesteld om de kwaliteit van goederen te verbeteren. Elk bedrijf, product of dienst kan profiteren van test-, inspectie- en certificeringsdiensten. Test-, inspectie- en certificeringsdiensten (TIC) worden gegeven aan bedrijven die actief zijn in verschillende industriële sectoren om de productiviteit, efficiëntie en het productieproces te verbeteren, zodat het voldoet aan de regels en richtlijnen die door de overheid zijn vastgesteld om de standaard van het product te verhogen. Elk bedrijf, dienst of item kan profiteren van test-, inspectie- en certificeringsdiensten.

De markt wordt gestimuleerd door een toename van de behoefte aan validatie van elektrische apparatuur, het testen van huishoudelijke apparaten, globalisering en handelsmerkbescherming.

Electrical &Electronics Testing, Inspection &Certification Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 157,63 miljard
Groei: CAGR van 5,17% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

In termen van marktaandeel domineert Noord-Amerika de markt voor elektrische en elektronische testen, inspectie en certificering. De markten in dit gebied zijn ook verdeeld in die in de VS, Canada en Mexico. Op het gebied van elektrisch en elektronisch testen, inspecteren en certificeren was de VS in 2018 marktleider, gevolgd door Canada en Mexico. Strikte test- en inspectiewetten voor elektrische en elektronische apparatuur hebben de vraag naar test-, inspectie- en certificeringsdiensten in het land verhoogd, waardoor de omvang van de TIC-industrie als geheel aanzienlijk is toegenomen.

Op het gebied van elektrisch en elektronisch testen, inspecteren en certificeren was Europa in 2018 de op een na grootste markt. Europa is verdeeld in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en de rest van Europa. Met belangrijke deelnemers in de halfgeleider-, vermogenselektronica- en informatie- en communicatietechnologie-industrie is Duitsland een van de toplanden voor innovatie en technologie (ICT).

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/electrical-electronics-testing-inspection-certification-market-8519

Marktsegmentatie:

De markt voor het testen, certificeren en inspecteren van elektrische en elektronische producten is onderverdeeld naar servicetype, product en aanbod.

De markt voor het testen, inspecteren en certificeren van elektrische en elektronische apparatuur is onderverdeeld in test-, inspectie- en certificeringsservice op basis van het servicetype.

De markt is onderverdeeld in slimme bedradingssystemen, HVAC-systemen, elektrische componenten, e-toys, huishoudelijke apparaten, beveiliging en toegangscontrole en slimme verlichtingssystemen op basis van product.

De segmenten elektromagnetische compatibiliteit, elektrische veiligheid, verbinding, digitale diensten, energie-efficiëntietests en cyberbeveiligingsdiensten van de markt voor elektrische en elektronische tests, inspectie en certificering zijn geïdentificeerd op basis van aanbiedingen.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8519

Belangrijkste spelers:

BureauVeritas SA, Dekra Certification Gmbh, Intertek Group PLC, ALS Limited, ASTM International, The British Standards Institution (BSI) Group, Sai Global Limited, Tuv Sud, Applus , UL LLC, NSF International, National Technical Systems Inc, TÜV Rheinland, TUV NORD AG, CSA Group, Element Materials Technology, Eurofins Scientific en TÜV Rheinland zijn enkele van de organisaties die certificeringsdiensten leveren.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected] 
 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electrical & Electronics Testing,Certification Market,Electrical & Electronics TIC Market,Inspection & Certification Market Analysis,Electronics TIC Market Trend,Inspection & Certification Industry