header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


In-app advertentiemarkt ter waarde van USD 312,48 miljard, groeit met een gezonde CAGR 17,32% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 21, 2022 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde in-app-advertentiemarkt wordt geschat op USD 312,48 miljard in 2030, met een CAGR van 17,32% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

In-app adverteren is een promotiemethode via advertentieservers en realtime bieden. De markt omvat display advertising, mobiele advertenties, programmatic en shopping campagnes. Mobiele advertenties omvatten videoadvertenties, banneradvertenties en interstitials, die worden gebruikt om verschillende merken en producten te promoten. Adverteerders gebruiken ook in-app Private Marketplaces (PMP’s) om de return-on-investment (ROI) van campagnes te verbeteren en bescherming te bieden tegen frauduleuze praktijken.

In-app-advertenties kunnen uitzonderlijke gebruikersbetrokkenheid genereren in vergelijking met mobiele webadvertenties. Het stelt marketeers ook in staat om efficiënt doelgroeptargeting te maken op basis van meerdere kenmerken met betrekking tot gebruikspatronen, interesses, leeftijd en locatie. De hoge klikfrequentie is een belangrijke factor die de vraag naar in-app-advertenties stimuleert. De stimulerende opkomst van mobiele applicaties is een andere drijvende factor voor marktgroei.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6005

Penetratie van sociale media is een belangrijke drijfveer voor de in-app advertentiemarkt. Social media is een belangrijk platform voor in-app advertising. Demand fore-Commerce producten nemen toe in sociale media. Dit zijn platforms die grote klikfrequenties voor de markt bieden. Er zijn enorme mogelijkheden om advertenties en videoadvertenties op deze platforms te plaatsen. Evenzo is het benaderen van het doelvolgerschap via deze platforms eenvoudig. In-app advertising is een dynamisch marketingkanaal geworden voor verschillende bedrijven en reclamebureaus. Een van de aanzienlijke voordelen van in-app-advertenties is dat het bedrijven in staat stelt om advertenties aan te passen op basis van de behoeften van de klant met geavanceerde nauwkeurigheid. In het verlengde daarvan wordt de groei van de markt opgevangen door het surfgedrag van gebruikers, waardoor het voor adverteerders soepel verloopt om gebruikers te targeten.

Bereik van het in-app-advertentiemarktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 312,48 miljard
Groei: CAGR van 17,32% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De wereldwijde in-app advertentiemarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens in-app advertentiemarktanalyse is Noord-Amerika de pacificerende regionale speler. De penetratie van het internet biedt meer kansen voor de in-app advertentiemarkt in deze regio. De Amerikaanse en Britse markten zijn matig volwassen en consumenten in deze landen zijn meestal de early adopters van opkomende oplossingen en technologieën.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ontstaan als de snelgroeiende regio voor in-app-advertenties gedurende de prognoseperiode. De snel toenemende smartphone-penetratie in combinatie met de ontwikkeling van internetinfrastructuur, de uitbreiding van wereldwijde bedrijven in opkomende markten als gevolg van zinderende verstedelijking en de cultivering van online winkelen in opkomende economieën in de regio Azië-Pacific worden verwacht als de belangrijkste groeifactoren voor de markt.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-app-advertising-market-6005

Marktsegmentatie

De wereldwijde in-app-advertentiemarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op markttype

  • Native advertenties 
  • Videoadvertenties 
  • Banneradvertenties 
  • Rich media-advertenties 
  • Intergetijdenadvertenties 

 

Per platform

  • IOS 
  • Androïde 

 

Per toepassing

  • Online winkelen 
  • Messaging 
  • Vermaak 
  • Gaming en

Ticketing 

 

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6005

Belangrijkste spelers


De prominente belangrijkste spelers van de wereldwijde In-App Advertising Market zijn Microsoft Corporation (VS), Facebook Inc. (VS), Apple Inc. (VS), Google LLC (VS), Amobee Inc. (VS), MoPub Inc. (VS), The Rubicon Project Inc. (VS), InMobi (VS), Verizon Communications Inc. (VS), Tapjoy Inc. (VS).

Blader door meer gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected] 
 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  In-App Advertising Market,In-App Advertising Market sIZEIn-App Advertising Market Size,In-App Advertising Market Growth,In-App Advertising Market Trends,In-App Advertising Market Share,APAC In-App Advertising Market,USA In-App Advertising Market,In-App Advertising Business,In-App Advertising Market Research