header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttrends voor scheepsbatterijen, diepgaande analyse, topspelers, toekomstige bedrijfsvooruitzichten en toekomstige investeringen 2030

Dec 21, 2022 8:00 PM ET

Marine Battery Marktoverzicht

Marine Batterij Markt De omvang zal naar verwachting groeien van USD 374 miljoen in 2021 tot USD 19 miljard in 2030, bij een CAGR van 20% van 2021 tot 2030.

De scheepsbatterij dient als de primaire of back-upstroombron van het schip en gebruikt chemische energie om verschillende toepassingen aan te drijven, zoals dieptezoekers, start-stop, een ankerlier, verlichting en viszoekers. Marine batterijen zijn gemaakt van dikkere platen en hebben een duurzamer ontwerp. Deze batterijen zijn gebouwd voor gebruik op schepen en schepen om bestand te zijn tegen de trillingen en beuken die op elke boot kunnen ontstaan.

Marktsegmentatie

  De wereldwijde markt voor scheepsbatterijen is gesegmenteerd op voortstuwingstype, toepassing en scheepstype.

Per toepassing:

  Marine Starting Service, Deep Cycle Service en Dual Purpose Service zijn de drie toepassingssegmenten die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor scheepsbatterijen.

Het segment maritieme startdiensten zal naar verwachting de hoogste CAGR hebben tijdens de beoordelingsperiode. Bovendien zijn deze batterijen ontworpen om binnen enkele seconden honderden ampère stroom aan de initiërende motor te leveren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9530

Per scheepstype:

De wereldwijde markt voor scheepsbatterijen is opgesplitst in defensie- en commerciële segmenten op basis van het scheepstype.

De commerciële categorie leidde de wereldwijde markt in 2019, met een groter deel van de markt voor scheepsbatterijen. Bovendien wordt verwacht dat het defensiesegment tijdens de beoordelingsperiode een grotere groei zal laten zien.

Op voortstuwingstype:

De internationale markt voor scheepsbatterijen is onderverdeeld in drie voortstuwingstypen: volledig elektrisch, hybride en conventioneel. De Fully Electric-sector zal naar verwachting het snelst groeien gedurende de projectieperiode.

 Regionale analyse

  Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika wereldwijde markt voor scheepsbatterijen.

De toegenomen vraag naar elektrische voortstuwingsvaarders bij de Amerikaanse marine voor tactische taken stimuleert de groei van de markt voor scheepsbatterijen in Noord-Amerika. Bovendien stimuleren belangrijke fabrikanten van scheepsbatterijen zoals East Penn Manufacturing Co., EnerSys en Exide Technologies de marktuitbreiding op de Noord-Amerikaanse regionale markt.

De regionale markt in Azië-Pacific zal naar verwachting goed zijn voor het grootste marktaandeel van scheepsbatterijen in 2019 en de hoogste CAGR tijdens de onderzoeksperiode.

Door de stijgende vraag naar verbeterde en moderne marineschepen en stijgende defensie-uitgaven in China en India, vindt dit gebied meer leiderschap op de internationale markt. Bovendien, als gevolg van de toegenomen militaire uitgaven van Brazilië voor de aankoop van verbeterde en nieuwe marineschepen, stimuleert de Latijns-Amerikaanse markt de groei van de markt voor scheepsbatterijen.

 Nieuws uit de branche

  De markt voor scheepsbatterijen zal naar verwachting stijgen als gevolg van factoren zoals een snelle groei voor zeevrachttransportschepen, de voordelen van lithium-ionbatterijen ten opzichte van loodzuurbatterijen en een toename van waterrecreatieve activiteiten.

Niettemin wordt de marktgroei beperkt door het beperkte bereik en de capaciteit van volledig elektrische schepen en het onderhoud en de bescherming van batterijen. Aan de andere kant wordt verwacht dat de toename van het gebruik van hybride en volledig elektrische schepen en de toegenomen automatisering in het zeevervoer aantrekkelijke potentiële mogelijkheden bieden voor marktdeelnemers. Vanwege de kosteneffectiviteit is zeevervoer een van de meest populaire vormen van transport, met name voor vrachtvervoer. De handel over zee heeft de afgelopen jaren een enorme expansie doorgemaakt.

 Blader door het volledige rapport met Customize @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/marine-battery-market-9530

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Marine Battery Market,Marine Battery Market Size,Marine Battery Market Trend,Marine Battery Market Share,Marine Battery Market Analysis,Marine Battery Indsutry,Marine Battery Market Growth,Marine Battery Industry,Marine Battery Market outlook,Marine Battery Market Insights