header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Militaire computers markt 2030 bedrijfswaarde, nieuwste trends, technologie-analyse en waarde op een 6,01% tegen 2030

Dec 21, 2022 8:00 PM ET

Militaire computers Marktoverzicht

Militaire computers markt Omvang gewaardeerd op USD 9,89 miljard, markt groeien met een CAGR van 6,01% tegen 2020 -2030

Militaire computers zijn robuuste computers die draagbaar zijn of op gepantserde voertuigen zijn gemonteerd. Ze zijn robuuster en geavanceerder dan industriële / commerciële computers. De meeste elektronica in een militaire computer wordt beschermd door een laag hoekgetrouwe coating om ze geschikt te maken voor robuust militair gebruik. De verschillende componenten, zoals plug-in kaarten, worden individueel ondersteund en beveiligd om stabiliteit te garanderen.

Concurrentie analyse

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor militaire computers zijn Cobham PLC (VK), Curtiss-Wright Corporation (VS), Elbit Systems Ltd (Israël), General Dynamics Corporation (VS), Saab AB (Zweden), BAE Systems (VK), Collins Aerospace (VS), Getac Technology Corporation (Duitsland), L3 Technologies Inc. (VS), Northrop Grumman Corporation (VS), Panasonic Corporation (VS), Raytheon Company (VS), Safran Group (Frankrijk), Thales Group (Frankrijk), en Zebra Technologies Corporation (Nieuw-Zeeland).

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7655

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor militaire computers is gesegmenteerd op basis van type en platform.

Per type is de wereldwijde militaire computermarkt geclassificeerd als robuuste computers en embedded computers. Het segment robuuste computers zal naar verwachting de markt domineren met een waardering van USD 1.284,7 miljoen in 2018 en usd 1.940,9 miljoen bereiken in 2024. Robuuste computers zijn ontworpen om te werken in zware klimatologische omstandigheden en omgevingen. Deze systemen bieden functies zoals high-definition (HD) graphics, Ethernet-connectiviteit, USB-interface en Wi-Fi-connectiviteit. Robuuste computers stellen militairen in staat om cruciale informatie uit afgelegen gebieden te bekijken en te delen. Het embedded computersegment zal naar verwachting een CAGR van 5,51% vertonen tijdens de prognoseperiode.

Op basis van het platform is de wereldwijde militaire computermarkt verdeeld in grond-, luchtlandings- en marine- en marine. Het grondsegment zal naar verwachting de markt leiden met een waarde van USD 1.016,9 miljoen in 2018 en USD 1.410,0 miljoen bereiken in 2024. Militaire computers bieden voordelen voor legerpersoneel, zoals connectiviteit op het slagveld en het Internet of Things (IoT) op tablets waarmee gebruikers gegevens uit afgelegen gebieden kunnen bekijken en delen. Bovendien zijn deze systemen draagbaar en werken ze in zware klimatologische omstandigheden. Het luchtlandingssegment zal naar verwachting een CAGR van 7,27% registreren tijdens de prognoseperiode. Het marinesegment zal naar verwachting de hoogste CAGR van 6,98% vertonen tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor militaire computers is per regio gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en de rest van de wereld.

Noord-Amerika leidt de markt met een waardering van USD 599,32 miljoen in 2018. De aanwezigheid van grote marktspelers, zoals Northrop Grumman Corporation en Curtiss-Wright Corporation, zal naar verwachting de marktgroei in Noord-Amerika stimuleren. De regionale markt zal naar verwachting usd 916,10 miljoen bereiken in 2024 bij een CAGR van 7,33% tijdens de prognoseperiode.

Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt zijn tijdens de beoordelingsperiode. De regionale markt zal naar verwachting usd 732,46 miljoen bereiken in 2024 bij een CAGR van 6,02% tijdens de prognoseperiode. Azië-Pacific zal naar verwachting de op twee na grootste markt zijn tijdens de beoordelingsperiode. De regionale markt zal naar verwachting usd 659,90 miljoen bereiken in 2024 bij een CAGR van 6,91% tijdens de prognoseperiode.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-computer-market-7655

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Military Computers Market,Military Computers Market Size,Military Computers Market Share,Military Computers Market Growth,Military Computers Market Trend,Military Computers Market Analysis,Military Computers Industry,Military Computers Market Outlook,Military Computers Market Insights