header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Virtual Classroom-markt zal naar verwachting USD 12 miljard bereiken bij een gezonde CAGR van 10% in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 21, 2022 2:00 PM ET

Marktscenario:

Het virtuele klaslokaal is een klaslokaal waar docenten en studenten een online leeromgeving krijgen, zodat ze beter met elkaar kunnen communiceren. Hier kunnen ze elkaar zien en eventuele presentaties bespreken; webgebaseerde Voice over IP kan videoconferenties houden en live streamen. Met dit type klaslokaal kunnen meerdere gebruikers overal tegelijkertijd verbinding maken. Uitbreiding van technologische vooruitgang en ontwikkeling in AR / VR-technologieën is een belangrijke factor die de groei van de Virtual Classroom-markt overhaast; ook de toenemende acceptatie van verhoogde realiteit (AI) of virtual reality (VR) voor bedrijfstraining en -ontwikkeling, de toenemende populariteit van digitaal leren en sociaal netwerk, ontwikkeling in VR / AR-technologieën en een toenemend aantal gebruikers van mobiele telefoons in combinatie met mobiele leertoepassingen en technologisch bekwame professionals zijn de belangrijkste factoren, onder andere die de Virtual Classroom-markt voeden.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4065

Omvang van het Virtual Classroom-marktrapport: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2027: USD 12 miljard
Groei: CAGR van 10% van 2020 tot 2027
Prognoseperiode: 2020 -2027
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

  BrainCert (VS)

  • SAP SE (Duitsland)
  • Docebo (Italië)
  • Saba Software (VS)
  • Skyprep (Canada)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Edvance360 (VS)
  • Brainier (VS)
  • Bluevolt (VS)
  • Canvas (VS)

 

Coördinatie tussen leveranciers van apparatuur, programmeerpioniers en leveranciers van instructiemateriaal maakt het leerproces eenvoudig. De belangrijkste drijfveren van de Virtual Classroom-markt zijn het vergroten van het aantal aanpasbare leertoepassingen, en van deskundige aanleg voor innovatie en digitaal leren wordt verwacht dat ze de activiteiten van virtuele klaslokalen zullen runnen. De uitbreiding van het aantal mobiele telefoonklanten en interpersoonlijke organisaties verhoogt het belang en stimuleert de Virtual Classroom-markt.

De cruciale spanning van de organisaties op mondiaal niveau zijn de aanzienlijke kosten die worden gemaakt bij het voorbereiden en implementeren van examenmaatregelen. Het beste en meest rationele antwoord voor het equivalent is corporate e-learning. Met de opkomst van e-learning is het van ongelooflijk belang geweest en worden belangrijke kredieten over de hele wereld overgemaakt. Deze leerarrangementen zijn verbeterd en voorbereid om meer bekwame en succesvolle antwoorden over te brengen voor de beroepsbevolking van het bedrijfsleven. De marktomvang van virtual classrooms zal naar verwachting groeien tot USD 12 miljard in 2023, bij 10% van de CAGR ergens in de prognoseperiode tussen 2017 en 2023. 

Segmentatie:

Op basis van componenten is de Virtual Classroom-markt onderverdeeld in services, hardware en oplossingen. Op basis van de oplossing is de Virtual Classroom-markt onderverdeeld in Content Management, Analytics en Data Visualization, Device Management, Security en Unified Communications and Collaboration. Op basis van implementatie is de Virtual Classroom-markt geconcentreerd in cloud en on-premises. Op basis van eindgebruikers is de Virtual Classroom-markt verdeeld in academische instellingen en bedrijven. De Virtual Classroom-markt is verdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika en het Midden-Oosten op basis van de regionale analyse. 

De Virtual Classroom Market wereldwijd zegt dat de Noord-Amerikaanse gebieden, de VS, Canada, waarschijnlijk de grootste ontwikkeling zullen doorstaan. Daar is een belangrijk doel voor. Er is een ontwikkelende toepassing van de innovatieve stichting in combinatie met de uitbreiding van proportieprojecten die aan de kant van de overheid rollen.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-classroom-market-4065

Regionale analyse:

In Noord-Amerika zal de markt voor virtuele klaslokalen naar verwachting een hoge omzet behalen als gevolg van de toename van de vraag naar geavanceerde technologische oplossingen voor training in bedrijfssectoren en de onderwijssector. De hoge investering van verschillendeoverheden om virtual classroom-oplossingen te verbeteren, zullen naar verwachting de uitbreiding van het virtuele klaslokaal in de komende jaren ondersteunen. In Europa zal het virtuele klaslokaal waarschijnlijk een hoge CAGR registreren in de analyseperiode als gevolg van de toename van de behoefte aan online trainings- en onderwijsfaciliteiten in de pandemie.

In Azië-Pacific zal het virtuele klaslokaal naar verwachting ontstaan vanwege de beschikbaarheid van uitstekende digitale oplossingen met hoge connectiviteit. De gemakkelijke toegang tot high-end digitale oplossingen kan de uitbreiding van de virtual classroom-markt in India en Japan ondersteunen. Het bestaan van een groot aantal leveranciers die handelen in componenten voor virtual classroom kan de uitbreiding van de regionale markt gedurende de beoordelingsperiode ondersteunen. De toename van het aantal verschillende onderwijsinstellingen dat virtual classroom-oplossingen gebruikt, kan de opkomst van de APAC virtual classroom-markt gedurende de analyseperiode ondersteunen.

Nieuws uit de industrie

Het wereldwijde Virtual Classroom Market Share Report Market Trends is beïnvloed door de lockdown in de regio’s. Deze pandemische situatie heeft de marktgroei van het Virtual Classroom Market Share Report belemmerd, evenals de productiviteit, toeleveringsketen en andere. Bovendien heeft de wereldmarkt zijn investeerders verloren als gevolg van het toenemende verlies voor de producten, het aanbod, het transport, het personeel en anderen. In de tussentijd hebben de belangrijkste marktspelers echter verschillende strategische technieken geïmpliceerd om de wereldwijde marktgroei te stimuleren. Om aan de wereldwijde marktvraag te voldoen, verhoogde de wereldmarkt dus zijn snelheid bij het produceren van waardevollere producten voor zijn beoogde klanten. Onlangs heeft de wereldwijde markt zijn positie op de wereldmarkt gestabiliseerd en zal naar verwachting een hogere Virtual Classroom Market Share Report Market Size voor de prognoseperiode registreren.

Vraag om kortingen: –

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4065

 

Top Trending Rapporten door MRFR: –

  1. https://www.openpr.com/news/2774479/sales-performance-management-market-projected-to-hit-usd-10
  2. https://www.openpr.com/news/2774483/email-marketing-market-projected-to-hit-usd-3-1-billion-at-an
  3. https://www.openpr.com/news/2775846/over-the-top-ott-content-market-size-to-reach-usd-551-75-billion
  4. https://www.openpr.com/news/2775851/digital-assistant-market-is-projected-to-hit-usd-28-35-billion
  5. https://www.openpr.com/news/2777160/e-governance-market-is-anticipated-to-flourish-at-a-cagr

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Ons snelgroeiende onderzoeksbureau in de industrie wordt ondersteund door een bekwaam team van onderzoeksanalisten dat waardevolle analyses en gegevens biedt met betrekking tot technologische en economische vooruitgang. Onze geachte analisten voeren industriële bezoeken uit en verkrijgen de relevante informatie van prominente marktspelers. Ons belangrijkste doel is om onze klanten op de hoogte te houden van de potentiële kansen en uitdagingen in verschillende markten. We bieden stapsgewijze hulp aan onze gerespecteerde klanten, via strategische en adviesdiensten om tot een bestuurlijke en bruikbare beslissing te komen.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Virtual Classroom Market,Virtual Classroom Market Size,Virtual Classroom Market Share,Virtual Classroom Market Growth,Virtual Classroom Market Trends