header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor e-gezondheidsdiensten zal naar verwachting in 2030 USD 8.905 miljoen bereiken bij 18,5% CAGR | MRFR

Dec 22, 2022 6:00 PM ET

E-Health Services Marktoverzicht

De markt voor e-gezondheidsdiensten zal naar verwachting usd 8.905 miljoen bereiken in 2030 bij 18,50% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

E-healthdiensten betreffen de digitalisering van het vastleggen en op afstand delen van het medisch dossier van de patiënt. Zorgtoepassingen hebben het voor patiënten mogelijk gemaakt om hun medische symptomen te registreren en te monitoren. Dit heeft de rol van fysieke ziekenhuizen tot een aantal beperkingen geëlimineerd, omdat mensen de neiging hebben om artsen te raadplegen via online interfaces. Deze toepassingen helpen op dezelfde manier bij het leveren van alle patiëntgerichte diensten zoals monitoring, diagnose, volledige behandeling of preventie. De e-Health biedt kostenefficiënte gezondheidszorg in zowel landen met een hoog als een laag inkomen. Als resultaat hiervan promoot de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) e-gezondheidszorg en moedigt het de lidstaten aan om een strategisch plan te vormen voor de inzet van digitale gezondheidsdiensten in verschillende domeinen van de gezondheidszorgsector, die fungeren als een enorme impact-rendering driver voor de groei van deze industrie.

Het vergroten van het bewustzijn onder mensen over e-health en het verhogen van de acceptatieniveaus onder professionals in de gezondheidszorg, geassocieerd met bewijs van de efficiëntie van het gebruik van deze technologie, zal naar verwachting resulteren in een aanzienlijke groei voor deze industrie. Toch wordt verwacht dat de groeiende vraag naar de veilige infrastructuur van gegevensprivacy en het cultiveren van beveiligingsproblemen de groei van deze services tijdens de prognoseperiode zal remmen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1252

Het groeiende bewustzijn onder patiënten over generieke medicatie en consultatietoepassingen heeft ook de marktgroei van gezondheidsdiensten ingeluid. De overheid neemt actieve initiatieven en verhoogt het gebruik van E-health toepassingen en diensten omdat ze minder of geen fysiek contact nodig hebben.

Regionale analyse van de markt voor e-gezondheidsdiensten

De wereldwijde markt voor e-gezondheidsdiensten is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika (de VS en Canada) en Latijns-Amerika leveren de grootste vraag naar e-gezondheidsdiensten. Dit is eigen aan de technologische verbeteringen en actieve overheidsinitiatieven in deze regio’s. Deze landen hebben een grondige IT-infrastructuur ontwikkeld om de marktontwikkeling van e-gezondheidsdiensten te ondersteunen.

De Europese regio, die Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Rusland en Italië omvat, versterkt ook en heeft het op een na grootste marktaandeel van e-gezondheidsdiensten. Dit is een zware investering in onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten met betrekking tot de activiteiten op het gebied van gezondheidsdiensten.

De regio Azië-Pacific (APAC), die China, Japan, India, Australië en Zuid-Korea omvat, groeit enorm gedurende de voorspelde periode.

De rest van de wereldregio, waaronder de regio van het Midden-Oosten en Afrika, stijgt in een langzamer maar gestaag tempo als gevolg van een lagere economische ontwikkeling en minder overheidsinitiatieven.

Marktsegmentatie van e-healthdiensten

De wereldwijde markt voor e-gezondheidsdiensten is onderverdeeld in de volgende typen;

Per product

  • Big Data voor gezondheid
  • Elektronisch patiëntendossier (EPD)
  • Gezondheidsinformatiesystemen (HIS)
  • mHealth
  • Telegeneeskunde

Per service

  • Monitoring diensten
  • Administratief
  • Opname
  • Transcripties
  • Diagnostisch
  • Versterking van de gezondheidszorg
  •  

Op eindgebruik

  • Providers
  • Verzekeraars
  • Regering
  • Zorgconsumenten

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over e-gezondheidsdiensten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-health-services-market-1252

Belangrijkste spelers op de markt voor e-gezondheidsdiensten
De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor e-gezondheidsdiensten zijn IBM Corporation (VS), Allscripts Healthcare Solutions Inc. (VS), GE Healthcare (VS), McKinsey &Co. (VS), Motion Computing Inc. (VS), Epocrates Inc. (VS), Telecare Corp. (VS), Proteus Digital Health (VS) Apple (VS), GE Healthcare (VS), Boston Scientific Corp (VS), Cerner (VS).

Blader door gerelateerde rapporten op:

mHealth Markt Informatie, Door Therapeutica (ademhalings-, mentale en neurologische aandoeningen, fitness &lifestyle) Toepassing(monitoring, diagnose & behandeling, wellness & preventie) – Prognose tot 2030

Digitale gezondheidszorgmarkt Per technologie (digitale gezondheidssystemen, telegezondheidszorg, mHealth en gezondheidszorganalyse), toepassing (cardiologie, diabetes, neurologie, slaapapneu, oncologie en andere), leveringsmodus (on-premises en cloudgebaseerd), componenten (software, diensten en hardware), eindgebruiker (zorgverleners, zorgbetalers, farmaceutische bedrijven) – voorspelling tot 2030

mhealth Applications Markt Aandeel, trends en groeianalyse per type (monitoringtoepassingen, diagnose en behandeling, onderwijs en bewustzijn, gezondheidszorgbeheer, welzijn en preventie) – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  E-health Services Market,E-health Services Market Size,E-health Services Market Trends,E-health Services Market Growth,E-health Services Market Share