header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor genetische tests zal naar verwachting in 2030 USD 17.321,37 miljoen bereiken bij 10,10% CAGR | MRFR

Dec 22, 2022 6:00 PM ET

Genetisch testen Marktoverzicht

De markt voor genetische tests zal naar verwachting usd 17.321,37 miljoen bereiken in 2030 bij 10,10% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030. De wereldwijde markt zal naar verwachting groeien als gevolg van factoren zoals de toenemende prevalentie van genetische aandoeningen en het toenemende bewustzijn over de voordelen van genetische tests. De wereldmarkt zal echter te maken krijgen met uitdagingen en beperkingen als gevolg van een gebrek aan expertise en het gebrek aan medische oplossingen voor alle ziekten die tijdens de prognoseperiode 2022 tot 2030 zijn gediagnosticeerd.

De toenemende prevalentie van genetische aandoeningen op de wereldmarkt zal een sleutelrol spelen bij het bepalen van het groeipotentieel in de periode 2022-2030 jaar. Analisten hebben ook de wereldwijde markt bestudeerd om potentiële bedreigingen en uitdagingen te begrijpen waarmee de wereldwijde marktbedrijven te maken kunnen krijgen. Ondanks het feit dat de wereldwijde markt naar verwachting snel zal uitbreiden in methode-, toepassings- en typesegmenten, kunnen obstakels zoals een gebrek aan gekwalificeerde technici de wereldwijde expansie van de markt belemmeren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2009

Genetische testen Markt Regionale Analyse:

De uitbreiding van de wereldmarkt kan worden belemmerd door het ontbreken van behandelingen voor alle geïdentificeerde ziekten. Volgens de analyse van het marktonderzoek kunnen bedrijven op de wereldmarkt profiteren van de toenemende behoefte aan efficiënte testmethoden en een remedie voor kanker in de loop van de prognoseperiode. Deze belangrijke aspecten zullen ervoor zorgen dat de wereldmarkt snel zal groeien. De markt voor genetische tests is wijdverspreid over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s. Volgens het wereldwijde marktonderzoeksrapport voor genetische tests zullen de regionale genetische testmarkten in APAC, Noord-Amerika en Europa de wereldwijde markt voor genetische tests domineren van 2019 tot 2024. Volgens experts uit de industrie staat Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Mexico en verschillende andere regionale markten, klaar om een aanzienlijke groei te ervaren in de moleculair genetische test / DNA-test- en reproductieve gezondheidssegmenten van de markt. Het Global Market-onderzoeksrapport analyseert en bestudeert ook bedrijven die betrokken zijn bij de wereldmarkt.

Marktsegmentatie van genetische tests:

Methode, toepassingen en type zijn de segmenten die deel uitmaken van de wereldmarkt. De markt is verdeeld in biochemische genetische tests, chromosomale genetische tests en moleculair genetische tests / DNA-tests op basis van het segment dat de methode is. De wereldwijde markt voor genetische tests is verder verdeeld op basis van toepassingen in reproductieve gezondheid (dragerschapsscreening, screening van pasgeborenen en prenatale screening), kankerscreening (borstkanker, darmkanker, erfelijke kanker en eierstokkanker), afkomst, presymptomatische tests, voorspellend en andere. Bovendien is de markt verdeeld in direct-to-consumer genetische tests en genetische tests die worden voorgeschreven.

Op basis van de segmentatieanalyse van deze methode, toepassingen en typesegmenten bestrijkt het wereldwijde marktonderzoek alle elementen van de wereldwijde markt. Regionale markten voor genetische tests die verspreid zijn over tal van continenten en landen zijn ook onderzocht door analisten. Bedrijven die actief zijn op de wereldmarkt in deze segmenten worden geprofileerd en geanalyseerd op basis van input en feedback van op de wereldmarkt gebaseerde besluitvormers en primaire en secundaire bronnen. De methode, toepassingen en typesegmenten, evenals hun subsegmenten zijn geanalyseerd. De wereldwijde marktonderzoeksstudie biedt informatie voor bedrijven die actief zijn in de markt voor genetische tests die op analyse is gebaseerd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (150 pagina’s) over genetische tests: https://www.marketresearchfuture.com/reports/genetic-testing-market-2009

Belangrijkste spelers op de markt voor genetische tests:

De belangrijkste spelers op de markt voor genetische tests zijn:

  • Perkinelmer Inc. (VS)
  • Myriad Genetics Inc. (VS)
  • Abbott Laboratories (VS)
  • Illumina Inc. (VS)
  • Bio-Rad Laboratories Inc. (de VS)
  • QIAGEN (Duitsland)
  • Eurofins Scientific (VS)
  • Quest Diagnostics Incorporated (VS)
  • Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland)
  • Thermo Fisher Scientific Inc. (VS)

Blader door gerelateerde rapporten op:

Body Contouring Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Vacuum Blood Collection Tube Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

CAR T-celtherapiemarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Genetic Testing Market,Genetic Testing Market Size,Genetic Testing Market Trends,Genetic Testing Market Growth,Genetic Testing Market Share