header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor kruidengeneesmiddelen zal naar verwachting in 2030 USD 356 miljard bereiken bij 10,9% CAGR | MRFR

Dec 22, 2022 6:00 PM ET

Herbal Medicine Marktoverzicht

De omvang van de herbal medicine-markt werd in 2021 gewaardeerd op USD 145 miljard en zal naar verwachting usd 356 miljard bereiken in 2030 bij 10,9% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030, zegt Market Research Future. Ziekenhuis- en retailapotheken breiden uit in de markt als gevolg van stijgende percentages kanker en infectieziekten over de hele wereld, betere gezondheidszorginfrastructuur en deskundig personeel.

De National Institutes of Health (NIH) en andere overheidsinstanties hebben hun financiering verhoogd voor studies naar het therapeutisch gebruik van tal van planten voor de behandeling van chronische ziekten, waaronder kanker en artritis, onder anderen. De National Institutes of Health (NIH) investeerden volgens het National Center for Biotechnology Information in 2015 USD 111.275.219 in al het cannabisonderzoek. De markt zal waarschijnlijk worden ondersteund door de groeiende wereldwijde acceptatie van kruidengeneesmiddelen en de toename van de financiering voor hun ontwikkeling.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3250

Sinds de oudheid worden kruidengeneesmiddelen gebruikt om een verscheidenheid aan medische aandoeningen te behandelen. Het is momenteel het oudste en meest beoefende medische systeem dat er bestaat. Het gebruik van kruidensupplementen en behandelingen varieert sterk over de hele wereld. Ongeveer 70% tot 80% van de mensen wereldwijd, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WTO), vertrouwt op kruidenbronnen voor hun medische zorg, volgens het National Center for Biotechnology Information. Bovendien meldde de American Botanical Council in september 2017 dat de verkoop van kruidensupplementen in 2016 in de VS met 7,7% steeg. Daarnaast werd een stijging van de consumentenbestedingen aan kruidensupplementen voorspeld tot USD 7,452 miljard in 2016. Als gevolg hiervan is er een toename van de vraag naar kruidengeneesmiddelen.

Kruidengeneesmiddelen hebben echter bepaalde bijwerkingen en allergische reacties, waaronder slaperigheid, droge mond, jeuk, erythemateuze zweren en anderen, naast hun vele toepassingen. Ze kunnen af en toe de lever van de patiënt beschadigen en nierfalen veroorzaken. Het National Center for Biotechnology Information meldt dat in 2017 8,4% van de mensen die kruidengeneesmiddelen gebruikten bijwerkingen ervoeren en 59,8% van de mensen erythemateuze uitslag ervoer. Bovendien zijn kruidenmedicijnen riskant voor nierpatiënten, volgens de National Kidney Foundation 2017, omdat de nier mogelijk niet goed werkt en kan leiden tot verschillende problemen na consumptie van kruidenmedicijnen. Als gevolg hiervan kunnen onaangename reacties, waaronder allergische reacties na het gebruik van kruidengeneesmiddelen, de marktuitbreiding belemmeren.

Kruidengeneeskunde Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor kruidengeneesmiddelen is verdeeld in secties op basis van categorie, bron, vorm, distributiemethode en geografie. De markt is gesegmenteerd in kruidengeneesmiddelen, kruidenvoedingssupplementen, functionele kruidenvoeding en kruidenschoonheidsproducten op basis van categorie. De vraag naar natuurlijke geneesmiddelen met minder bijwerkingen, meer onderzoek en ontwikkeling naar verschillende kruiden om hun geneeskrachtige eigenschappen te ontdekken, en een toename van de prevalentie van chronische ziekten zoals diabetes, artritis, kanker, slaapstoornissen en spijsverteringsproblemen dragen allemaal bij aan de groei van de farmaceutische kruidenindustrie.

De markt is gesegmenteerd in extracten, poeders, capsules en tabletten, siropen en anderen op basis van vorm.

De markt is verdeeld in ziekenhuis- en retailapotheken, e-commerce en andere distributiekanalen. In 2017 had het segment ziekenhuis- en retailapotheken het grootste marktaandeel. Ziekenhuis- en retailapotheken breiden uit in de markt voor kruidengeneesmiddelen als gevolg van stijgende percentages kanker en infectieziekten over de hele wereld, een betere gezondheidszorginfrastructuur en deskundig personeel.

Kruidengeneeskunde Markt Regionale Analyse:

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor kruidengeneesmiddelen gesegmenteerd in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. Amerika is goed voor het op een na grootste aandeel in de wereldwijde herbal medicine markt. Het was goed voor een aanzienlijk marktaandeel van 16,2% vanaf 2017. Het gebruik van kruidengeneesmiddelen groeit ook in de VS na het uitvoeren van de eerste nationale studie van alternatieve en complementaire geneesmiddelen die door Eisenberg et al. worden gebruikt. Volgens het National Center for Biotechnology Information 2017 werd gemeld dat kruidensupplementen voornamelijk werden gebruikt voor aandoeningen zoals kanker (43,1%), beroerte (48,7%) en artritis (43%) in de VS. Zo’n grote vraag en voorkeur voor kruidenproducten zal waarschijnlijk de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Verschuldigddoor intensieve O&O in de kruidengeneeskunde, stijgende financiering voor onderzoek naar medicinale planten en een toename van de vraag naar kruidengeneesmiddelen wereldwijd, zal Europa naar verwachting het grootste marktaandeel hebben. Europa is regionaal verdeeld in West-Europa en Oost-Europa. Tijdens de projectieperiode zal West-Europa naar verwachting de hoogste marktgroei hebben. Marktuitbreiding in de regio wordt vergemakkelijkt door toenemende overheidssteun en een toename van de prevalentie van chronische ziekten.

Vanwege de adoptie van traditionele geneesmiddelen door farmaceutische bedrijven, onderzoekers en beleidsmakers, wordt verwacht dat Azië-Pacific in de loop van de prognoseperiode zal groeien met een CAGR van 5,99%. Er wordt echter voorspeld dat het Midden-Oosten en Afrika langzaam zullen groeien omdat er daar minder kennis en begrip is over kruidengeneesmiddelen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (163 pagina’s) over kruidengeneeskunde: https://www.marketresearchfuture.com/reports/herbal-medicine-market-3250

Herbal Medicine Markt Belangrijkste Spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor kruidengeneeskunde zijn:

  • Arkopharma
  • Bayer AG
  • Beovita
  • Hishimo Farmaceutica
  • Schaper & Brümmer
  • ZeinPharma Duitsland GmbH
  • Venus Pharma GmbH
  • Dasherb Corp
  • Arizona Natuurlijke Producten
  • Blackmores

Blader door gerelateerde rapporten op:

Ayurvedische producten markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Ayurveda Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Homeopathische markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Herbal Medicine Market,Herbal Medicine Market Size,Herbal Medicine Market Trends,Herbal Medicine Market Growth,Herbal Medicine Market Share