header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Field Service Management-markt bereikt ongeveer USD 8,93 miljard, met een CAGR van 11,9% in 2030

Dec 22, 2022 5:00 PM ET

Marktonderzoek toekomstige inzichten:

De field service management markt breidt zich snel uit. Het is de methode waarmee het bedrijf zijn veldactiviteiten beheert door ze strategisch te scheiden om de klanttevredenheid te verhogen en de productie en efficiëntie van het bedrijf te maximaliseren.

Een ingewikkeld organisatieproces als gevolg van de toename van veldactiviteiten vraagt om uiterst betrouwbare en effectieve servicemanagementsoftware. In dit verband wordt voorspeld dat de integratie van deze oplossingen in reguliere veldoperaties voor het beheer van organisatorische middelen de uitbreiding van de field service management-sector gedurende het voorspelde tijdsbestek zou stimuleren.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1574 

De robuuste index van de Field Service Management Market (FSM) kan worden toegeschreven aan een aantal redenen, zoals de groeiende behoefte aan klanttevredenheid en het toenemende gebruik van smartphones en draagbare technologie door buitendienstprofessionals. Door de resources op afstand te volgen en de resources automatisch te identificeren en te verdelen in geval van crises, helpt de field service management software ook bij het snel oplossen van problemen. Deze functies van field management software helpen bedrijven om snellere en betere serviceresponsen te bieden en tegelijkertijd downtime te verminderen, wat uiteindelijk het klanttevredenheid verhoogt.

Field Service Management Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 8,93 miljard
Groei: CAGR van 11,9% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Tijdens de verwachte periode zal Noord-Amerika de wereldwijde markt voor field service management domineren. Door de aanwezigheid van IT-kolossen zoals IBM Corporation, Microsoft Corporation, Oracle en andere belangrijke spelers in de Field Service Management Industry, is de markt verbeterd (FSM). De drijvende krachten achter marktverbeteringen zijn onder meer een vroege adoptie van de technologie en verbeterde investeringsmogelijkheden in onderzoek en ontwikkeling. Tegelijkertijd wordt verwacht dat Azië-Pacific gedurende de projectieperiode een superieure CAGR zal vertonen als gevolg van de groeiende acceptatie van smartphones in de regio en het groeiende buitendienstpersoneel in de IT- en telecomindustrie.

Marktsegmentatie:

Kmo’s en grote ondernemingen vormen de twee groepen die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor field service management. De groei van de field service management markt van de grote ondernemingensector zal naar verwachting sterk zijn. Field service management systemen worden vaker gebruikt door grote bedrijven. Gedurende de verwachte tijd zal de bestaande tendens naar verwachting aanhouden.

De markt is onderverdeeld in On-Premises en Cloud op basis van Deployment Type. Tijdens de verwachte periode wordt verwacht dat de cloudgebaseerde categorie zich zal ontwikkelen met de grootste CAGR en het meeste marktaandeel zal hebben. De oorzaken kunnen worden toegeschreven aan de voordelen van het cloudgebaseerde segment, waaronder lagere onderhoudskosten, minder fysieke infrastructuur en de klok rond toegankelijkheid van gegevens van overal ter wereld.

De markt is verdeeld in BFSI, Manufacturing, Telecom &IT, Retail, Transportation &Logistics, Healthcare en anderen op basis van de branche. In de wereldwijde field service management-markt had de productiesector het grootste marktaandeel en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten gedurende het verwachte tijdsbestek. De verwachting is echter dat de Transportation &Logistics vertical in de volgende jaren met een aanzienlijke CAGR zal groeien.

Voor meer informatie bezoek hier: https://www.marketresearchfuture.com-1574 /reports/field-service-management-market

Bedrijven openen nieuwe kanalen en het Idee van de Field Service Management Market (FMS) komt op stoom. Omdat de processen nu dynamisch zijn, verandert het FMS-idee voortdurend. De bedrijven krijgen goedkeuring om gezamenlijk te groeien om te voldoen aan de normen voor supply chain en wereldwijde technologiediensten. FMS-dienstverleners bieden een geavanceerde oplossing voor sancties.

Leveranciers en handelaren, overheidsorganisaties, partners en industriële groepen, investeerders en handelsspecialisten zijn de belangrijkste spelers. Het product vordert. Het heeft uitstekende kwaliteiten. Dit verhoogt zijn populariteit. Innovatie in producten neemt toe. Een belangrijke markt voor FMS is niettemin Azië-Pacific.

Belangrijkste leveranciers:

Bedrijven zoals Call2Recycle, Inc. uit de Verenigde Staten, Exide Technologies uit de Verenigde Staten, Battery Solutions, LLC uit de Verenigde Staten, Umicore uit België, Exide Industries Ltd. uit India, Contemporary Amperex Technology Co. Ltd. (CATL) uit China, Aqua Metals, Inc. uit de Verenigde Staten, Enersys uit de Verenigde Staten, Johnson Controls International plc uit de Verenigde Staten, Retriev Technologies uit de Verenigde Staten, Gravita India Ltd. uit India (VS).

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1574 

Top Trending Rapporten:

Quantum Computing Markt

Mixed Reality Markt

Markt voor tweefactorauthenticatie

5G-technologiemarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Field Service Management Market Share,Field Service Management Market Size,Field Service Management Market Growth,Field Service Management Market Trends,Field Service Management Market Analysis,Field Service Management,APAC Field Service Management Market,USA Field Service Management Market,Europe Field Service Management Market