header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van klinische referenties wordt geschat op USD 2.47.167,8 miljoen in 2027 bij CAGR van 5,8% | MRFR

Dec 23, 2022 1:00 AM ET

Klinische referenties Marktoverzicht 

De omvang van de clinical reference laboratory market wordt geschat op USD 247167,8 in 2027 bij CAGR van 5,8% tijdens de prognoseperiode. Er is vastgesteld dat de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria gestaag groeit en de verwachting is dat deze trend zich in de nabije toekomst zal voortzetten. Naarmate ziekenhuizen zijn begonnen met het uitbesteden van sommige of zelfs al hun pathologie- en radiologiediagnostiekdiensten, is de acceptatie van op waarde gebaseerde diensten versneld. Ziekenhuisbudgetbeperkingen veroorzaakt door dalende Medicare-vergoedingen zijn een van de factoren die de toegenomen outsourcing van ziekenhuizen stimuleren. De Medicare-vergoedingspercentages voor klinische laboratoriumdiensten zijn verlaagd, wat een aanzienlijk effect heeft gehad op de Amerikaanse laboratoriummarkt.

Bovendien is investeren in laboratoriumdiensten winstgevend gebleken bij het verbeteren van de patiëntenzorg en het produceren van de zeer gewenste “efficiëntie”. De ontwikkeling van technologie die repetitieve taken met een redelijk hoge snelheid kan uitvoeren, heeft de kwaliteit, consistentie en werkzaamheid verbeterd. Nu kunnen tests op monsters die ooit uren nodig hadden om te verwerken, in slechts een paar minuten resultaten opleveren. Microbiologie en histologie worden aanzienlijk beïnvloed door laboratoriumautomatisering. De belangrijkste innovatie is de integratie van genetica en moleculaire technologieën in de standaard medische praktijk, die een aanzienlijke impact zal hebben op de patiëntenzorg, de klinische praktijk en de gezondheid van de bevolking.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1190

Klinische referenties Marktsegmentatie

Gebaseerd op service provider, het is onafhankelijk, ziekenhuis-gebaseerd, en klinisch gebaseerd.

Door toepassing zal de ziekenhuisgebaseerde applicatie naar verwachting de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria in het toepassingssegment domineren. In 2015 bracht de sector USD 56.990,40 miljoen op. Er wordt echter voorspeld dat de op toepassingen gebaseerde categorie klinische proeven in de nabije toekomst aanzienlijke tractie zal krijgen als gevolg van de stijgende vraag naar klinische testlaboratoria.

Klinische referenties Markt regionale analyse

De markt voor klinische referentielaboratoria is verdeeld in vier belangrijke regio’s op basis van geografie: Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. De grootste markt voor klinische referentielaboratoria wereldwijd is Amerika. Met landen als de Verenigde Staten en Canada die een belangrijke rol spelen in de industrie, is de Noord-Amerikaanse regio de grootste markt in Noord- en Zuid-Amerika. De op een na grootste markt voor klinische referentielaboratoria bevindt zich momenteel in Europa en de verwachting is dat deze markt de komende jaren zal groeien. In de markt voor klinische referentielaboratoria zal de regio Azië-Pacific naar verwachting het snelst groeien.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (88 pagina’s) over klinisch referentielaboratorium: https://www.marketresearchfuture.com/reports/clinical-reference-laboratories-market-1190

Klinische referenties Markt belangrijkste spelers

Laboratory Corporation of America, KingMed Diagnostics, Aurora Diagnostics, Sonic HealthCare Limited, Synlab International GmbH, Bioreference Laboratories, Unilabs, Clinical Reference Laboratory, ARUP Laboratories, Quest Diagnostics en anderen zijn enkele van de belangrijkste spelers op deze markt.

Blader door gerelateerde rapporten op:

Continuous Positive Airway Pressure Devices Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Blood Coagulation Testing Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Hospital Furniture Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, maken het mogelijkonze klanten om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Clinical References Market,Clinical References Market Size,Clinical References Market Trends,Clinical References Market Growth,Clinical References Market Share