header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flight Simulator Market Research Technology Report with Industry Value, Business News door MRFR

Dec 23, 2022 8:00 PM ET

Marktoverzicht

 De markt voor vluchtsimulatoren zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5,2 procent, van USD 5,7 miljard in 2019 tot USD 7,7 miljard in 2027.

De markt zal waarschijnlijk worden gedreven door de stijgende vraag naar nieuwe militaire en commerciële piloten en het gebruik van virtuele vliegopleidingen om de luchtvaartveiligheid te garanderen, en de wens om de opleidingskosten van piloten te verlagen.

De vliegtuigvluchtsimulator is een computergestuurd systeem dat vliegen simuleert voor pilotentraining en andere toepassingen. Deze technologie verdient een groot deel van de eer voor de hoge veiligheidsnormen van de luchtvaartsector. De vliegopleidingsmethode is in de eerste plaats gericht op een systematische procedure die nodig is voor goede vluchtoperaties en wordt gebruikt voor training in plaats van leren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7146

  De behoefte van het snelgroeiende gebied aan actieve piloten zal hun vraag voortstuwen. De simulator helpt piloten bij het begrijpen van de constructie en werking van het vliegtuig om hun taken effectief uit te voeren. De burgerluchtvaartindustrie zal waarschijnlijk meer dan 260.000 extra piloten nodig hebben in het komende decennium, volgens de onlangs vrijgegeven pilot demand projectie 2020/2029 van CAE Inc. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende investeringen in de bouw van geavanceerde luchtvaarttrainingsbedrijven het gebruik van deze simulatoren zullen doen toenemen.

Marktsegmentatie

Per platform:

  In termen van de platformsector is de wereldwijde Flight Simulator Global Market verdeeld in militaire lucht- en ruimtevaart en commerciële lucht- en ruimtevaart.

Commerciële lucht- en ruimtevaart is ook onderverdeeld in vluchttrainingsapparatuur en full-flight simulators. Aan de andere kant is militaire ruimtevaart verdeeld in basisvluchttrainers, volledige missiesimulators, luchtgevechtssimulatoren, computergebaseerde training en andere categorieën.

Per vliegtuigtype:

  Afhankelijk van het vliegtuigtype is de Flight Simulator Global Market gesegmenteerd in vliegtuigen met vaste vleugels, vliegtuigen met roterende vleugels en onbemande luchtvaartuigen (UAV).

Voor de onderzoeksperiode zijn onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) geregistreerd om een aanzienlijk deel van de Flight Simulator-markt te verwerven.

Op simulatortype:

  De wereldwijde markt voor vluchtsimulatoren is onderverdeeld in virtuele en live simulaties in de categorie simulatortype. Tijdens de prognoseperiode zullen deze simulator-type divisies naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op het marktaandeel van Flight Simulator.

Regionale analyse

De Flight Simulator Global Market is verdeeld in Noord-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika.

In 2018 stond de Noord-Amerikaanse markt bovenaan de wereldmarkt, goed voor USD 1.855,2 miljoen voor Flight Simulator Market Size. Bovendien, verbeterde militaire en commerciële tonen de haalbaarheid en de gunstige defensieregels en -regels van de regio aan, de Noord-Amerikaanse markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,26 procent gedurende de onderzoeksperiode.

Omdat dit gebied sterk wordt beïnvloed door wereldwijde militaire uitgaven en technische doorbraken, heeft het uitgebreide simulatie- en trainingsprogramma’s. De Verenigde Staten leiden de wereldwijde Flight Simulator Global Market trends in het algemeen. Het Canadese gebied besteedt echter meer aan geavanceerde systeemontwikkeling.

 Nieuws uit de branche

  Tijdens het voorspelde tijdsbestek zal de dienstencategorie zich naar verwachting ontwikkelen met de snelste CAGR. De stijging van de kosten voor het onderhoud van vluchtsimulatoren wordt toegeschreven aan de ontwikkeling van het segment. Deze worden zowel in het basis- als het voortgezet onderwijs gebruikt. Bovendien is de voortdurende vooruitgang in simulatietechnologie en -toepassing een van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van het dienstensegment. De ontwikkeling van de dienstencategorie wordt ook gevoed door een toename van het aanbod van hardware- en software-upgrades vanuit de vliegopleidingsactiviteiten.

 Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flight-simulator-market-7146

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Flight Simulator Market,Flight Simulator Market Size,Flight Simulator Market Share,Flight Simulator Market Growth,Flight Simulator Market Trend,Flight Simulator Market Anlaysis,Flight Simulator Market Outlook,Flight Simulator Market Insights,Flight Simulator Industry