header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blockchain in security marktomvang bereikt USD 1572,46 miljoen, met een CAGR van 43,7% CAGR in 2023 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 26, 2022 3:00 PM ET

Blockchain-beveiliging is een risicobeheersysteem voor een blockchain-netwerk dat gebruikmaakt van cyberbeveiligingskaders, assurance-services en best practices om het risico op aanvallen en fraude te beperken. Blockchain-technologie creëert een gegevensstructuur met ingebouwde beveiligingsfuncties. Het is vervaardigd op basis van cryptografie, decentralisatie en consensusprincipes, die transactievertrouwen garanderen. Blockchain in beveiliging is een vorm van digitaal activum op basis van een netwerk dat is toegewezen aan een groot aantal computers. Deze gedecentraliseerde structuur stelt hen in staat om buiten de regelgeving van overheden en centrale autoriteiten te bestaan.

De wereldwijde Blockchain in Security Market wordt geschat op USD 1572,46 miljoen in 2023, met een CAGR van 43,7% tijdens de prognoseperiode 2017-2023.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7198

Blockchain in Security Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2023: USD 43,7 miljard
Groei: CAGR van 43,7% van 2017 tot 2023
Prognoseperiode: 2017 -2023
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Met de ontwikkeling van betrouwbare online diensten zoals facturering, digitaal contant geld, overschrijvingen en deals, crypto-valuta’s en digitale identiteit, heeft de omarming van blockchain-technologie een aanzienlijk effect gehad. De toenemende behoefte aan minder probleemoplossing en verzoening, evenals het bevorderen van de vraag naar uitzonderlijke uitvoering van het contract met contactloze kaarten, evenals mechanisatie met gegevens die integriteit garanderen, zijn allemaal elementen die bijdragen aan de groei van de markt.

De toenemende behoefte aan minder probleemoplossing en rectificatie, evenals een grotere vooruitgang in de kwaliteitsprestaties van het contract met behulp van contactloze kaarten, evenals mechanisatie met gegevens die integriteit garanderen, zijn allemaal aspecten die de voortdurende expansie van de markt belemmeren.

Regionale analyse

De wereldwijde Blockchain in Security Market is verdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika heeft in 2020 een aandeel van 35%. De opkomende groei van de zorg- en onderwijssector zijn de cruciale drijfveren. De sector van de consumententoepassingen wordt ook geëvalueerd om snel te groeien in de regio.

Bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en India hebben het potentieel van Blockchain-technologie gehonoreerd bij het leveren van verbeterde klantervaringen; vandaar dat ze de technologie zijn gaan omarmen om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen. Geschat wordt dat Azië-Pacific de snelste adoptie van blockchain-technologie in beveiliging zou ervaren, evenals de hoogste samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR) gedurende de projectieperiode.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7198

Marktsegmentatie

De wereldwijde Blockchain in Security Market is gesegmenteerd in de volgende typen;

 

Per component:

 • Perron
 • Diensten

 

Per provider:

 • Aanbieders van toepassingen
 • Middleware-aanbieders
 • Infrastructuurproviders

 

Op type:

 • Privé
 • Publiek
 • Hybride

 

Op organisatiegrootte:

 • Grote ondernemingen
 • KMO’s

 

Per toepassingsgebied:

 • Transport en logistiek
 • Landbouw en voeding
 • Productie
 • Energie en nutsbedrijven
 • Gezondheidszorg en Biowetenschappen
 • Media, reclame en entertainment
 • Bank- en financiële diensten
 • Verzekering
 • IT en Telecom
 • Retail en e-commerce
 • Regering
 • Anderen (reizen en gastvrijheid, onderwijs, onroerend goed en bouw, en mijnbouw)

 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-in-security-market-7198

Belangrijkste spelers

De prominente spelers van de wereldwijde Blockchain in Security Market zijn IBM (VS), Microsoft (VS), Deloitte Touche Tohmatsu Limited (VK), Hewlett Packard Enterprise Company (VS), Accenture PLC (Ierland), Cyber Infrastructure Pvt. Ltd. (India), Empirica S.A. (Polen), SAP (Duitsland), Oracle (VS), Intel (VS), Bitfury (VS), Cegeka (Nederland), Earthport (VK), Guardtime (Estland), Digital Asset Holdings (VS) en Chain (VS).

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-storage-market-2996 van de cloudopslagmarkt

Blockchain IoT-markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-iot-market-8713

Strategy Consulting Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/strategy-consulting-market-6980

Machine Learning Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market-2494

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Blockchain in Security Market,Blockchain in Security Market Size,Blockchain in Security Market Growth,Blockchain in Security Market Trends